Partnerships Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition heeft met meer dan 130 atleten van wereldklasse, meer dan 60 professionele teams en competities, 5 nationale Olympische comités en vele evenementen over de hele wereld partnerships afgesloten, die onze toewijding tot een gezond en actief leven illustreren, ondersteund door goede voeding. In deze video een kleine greep uit de partnerships van Herbalife Nutrition:

Herbalife Nutriton is de officiële voedingssponsor van voetbalster Cristiano Ronaldo en sponsor en officiële voedingspartner van de Los Angeles Galaxy. Herbalife Nutrition werkt in samenwerking met Special Olympics om de fitnessprogramma's van de organisatie over de hele wereld te ondersteunen, met de nadruk op het verhogen van fysieke activiteit en het verbeteren van voeding en hydratatie

Partnerships Nederland en Belgie

Ajax Amsterdam
Herbalife Nutrition is sinds juli 2011 betrokken bij de club Ajax Amsterdam, waarbij er nauw wordt samengewerkt met de sportwetenschappelijke staf van Ajax. Voeding is erg belangrijk voor topsporters en met Herbalife Nutrition heeft Ajax een supplier in huis die de club bijstaat met voedingsadvies. Naast het leveren van producten, sponsort Herbalife Nutrition de club additioneel waardoor Ajax in staat is verder te groeien.”

Strong Viking
Herbalife Nutrition is sinds 2018 official Nutrition supplier. Jaarlijks nemen zo’n 150.000 sportievelingen in België, Nederland, Duitsland en Denemarken deel aan Strong Viking obstacle runs. Herbalife Nutrition en Strong Viking hebben een gezamenlijk doel; de deelnemers, ieder op zijn niveau fysiek en mentaal sterker maken. Naast een goede training helpt afgestemde voeding om sportief grenzen te verleggen en blessures te voorkomen.

Rode Duivels
Herbalife Nutrition is sinds juni 2017 de officiële voedingssupplier van de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Daarbij zal Herbalife Nutrition als voedingssupplier zowel de nationale elftallen adviseren – de Rode Duivels en de Red Flames – als de spelers van de U21 en het team scheidsrechters.

Gerelateerd

Alle artikelen
Waarom is motivatie zo belangrijk bij fitheid?

Waarom is motivatie zo belangrijk bij fitheid?

Auteur: Herbalife Nutrition

Hoe kun je jouw goede voornemens behouden en ze uiteindelijk van je lijst schrappen? Hoe blijf je gemotiveerd om jouw conditiedoelstellingen te bereiken? Om te beginnen moet je in jezelf geloven en je voorstellen hoe succes eruit zal zien. Overtuiging kan twee dingen betekenen, wat je van jezelf vindt en datgene waarvan je denkt dat je daartoe in staat bent. Overtuiging is van cruciaal belang voor succes om een zeer essentiële reden: het wekt vertrouwen.

Lees meer

Versnel je fitnessresultaten met een uitgebalanceerd trainingsplan

Versnel je fitnessresultaten met een uitgebalanceerd trainingsplan

Auteur: Samantha Clayton

Een evenwichtige aanpak toepassen is de beste benadering om een gezonde en actieve levensstijl te leiden. Evenwichtig en gestructureerd trainen zal je helpen jouw workouts zorgvuldiger uit te voeren en onnodige blessures te voorkomen. Bovendien zal het volgen van een evenwichtige routine jouw algemene trainingsresultaten verbeteren en je helpen jouw doelen sneller te bereiken.

Lees meer

Wat betekent innovatie voor een vlaggenschipproduct?

Wat betekent innovatie voor een vlaggenschipproduct?

Auteur: Herbalife Nutrition

Toen Herbalife’s Formula 1 shake in 1980 voor het eerst werd geïntroduceerd, bestond er geen enkel vergelijkbaar product. Het was een heerlijke gezonde maaltijd in een glas, die snel te bereiden en betaalbaar was en de ideale balans tussen eiwitten en andere belangrijke voedingsstoffen bood. Hoe is Herbalife er dan in geslaagd om Formula 1 al bijna 40 jaar het vlaggenschipproduct te laten zijn? Door innovatie.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x