Strong V

Partnerships Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition heeft met meer dan 130 atleten van wereldklasse, meer dan 60 professionele teams en competities, 5 nationale Olympische comités en vele evenementen over de hele wereld partnerships afgesloten, die onze toewijding tot een gezond en actief leven illustreren, ondersteund door goede voeding. In deze video een kleine greep uit de partnerships van Herbalife Nutrition:

Herbalife Nutriton is de officiële voedingssponsor van voetbalster Cristiano Ronaldo en sponsor en officiële voedingspartner van de Los Angeles Galaxy. Herbalife Nutrition werkt in samenwerking met Special Olympics om de fitnessprogramma's van de organisatie over de hele wereld te ondersteunen, met de nadruk op het verhogen van fysieke activiteit en het verbeteren van voeding en hydratatie

Partnerships Nederland en Belgie

Ajax Amsterdam
Herbalife Nutrition is sinds juli 2011 betrokken bij de club Ajax Amsterdam, waarbij er nauw wordt samengewerkt met de sportwetenschappelijke staf van Ajax. Voeding is erg belangrijk voor topsporters en met Herbalife Nutrition heeft Ajax een supplier in huis die de club bijstaat met voedingsadvies. Naast het leveren van producten, sponsort Herbalife Nutrition de club additioneel waardoor Ajax in staat is verder te groeien.”

Strong Viking
Herbalife Nutrition is sinds 2018 official Nutrition supplier. Jaarlijks nemen zo’n 150.000 sportievelingen in België, Nederland, Duitsland en Denemarken deel aan Strong Viking obstacle runs. Herbalife Nutrition en Strong Viking hebben een gezamenlijk doel; de deelnemers, ieder op zijn niveau fysiek en mentaal sterker maken. Naast een goede training helpt afgestemde voeding om sportief grenzen te verleggen en blessures te voorkomen.

Rode Duivels
Herbalife Nutrition is sinds juni 2017 de officiële voedingssupplier van de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Daarbij zal Herbalife Nutrition als voedingssupplier zowel de nationale elftallen adviseren – de Rode Duivels en de Red Flames – als de spelers van de U21 en het team scheidsrechters.

Gerelateerd

Alle artikelen
Wat is de beste positie om in te slapen?

Wat is de beste positie om in te slapen?

Auteur: Herbalife Nutrition

Op je rug, buik, zijkant of in een foetushouding? In dit blog ontcijferen we de verschillende posities om in slaap te vallen en een goede slaapkwaliteit te hebben. Als het gaat om in slaap vallen, heeft iedereen zijn eigen voorkeur qua houding. Het is belangrijk om te weten wat de consequenties zijn van de verschillende houdingen: wat zijn de voor- en nadelen van de houdingen? Hoe kan je goed slapen? Hoe vind je de juiste positie?

Lees meer

4 gezondheidsvoordelen van wandelen en lichaamsbeweging in de buitenlucht

4 gezondheidsvoordelen van wandelen en lichaamsbeweging in de buitenlucht

Auteur: David Heber

Thuiswerken is voor velen de norm geworden, en sociale media, e-mail en huishoudelijke taken kunnen ons meer gestrest maken. Veel mensen voelen zich meer geïsoleerd. Als we ons losmaken van technologie en weer contact maken met de natuur, kunnen we onze hersenen weer opladen. Wandelen is een geweldige manier om frisse lucht te krijgen, vooral als je in stedelijke gebieden woont. Verschillende studies tonen aan dat wandelen voordelen biedt voor de algemene gezondheid.

Lees meer

6 tips voor een kwalitatieve nachtrust

6 tips voor een kwalitatieve nachtrust

Auteur: David Heber

Het afgelopen jaar heeft onze normale routines behoorlijk verstoord en voor vele mensen is ook het slaappatroon in het gedrang gekomen. Het belang van voldoende slaap van goede kwaliteit is echter cruciaal voor de algemene gezondheid en het welzijn. Nu oude routines weer langzaamaan opgepakt kunnen worden, is het dus belangrijk om de volgende 6 tips toe te passen.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x