Shake At The Pool

25 jaar Herbalife Nutrition

Van afslankbedrijf naar voedingspartner van Ajax - Herbalife Nutrition heeft in de loop der jaren een behoorlijke transitie doorgemaakt. Ze zijn niet zomaar "een bedrijf dat shakes verkoopt om af te vallen" maar een healthy active lifestyle company dat jou kan helpen de beste resultaten te behalen. Of dit nu op het gebied is van meer spiermassa, minder vetmassa, gewichtverlies of betere sportprestaties. Lees hieronder hoe Herbalife Nutrition is veranderd de afgelopen tijd.

Een gezond gewicht is meer dan calorieën tellen. Jouw resultaat hangt af van de balans tussen de juiste voedingsstoffen en voldoende bewegen. Laat het nu net dát evenwicht zijn dat veel mensen zo moeilijk weten vol te houden. Een goede begeleiding maakt voor velen een wereld van verschil.

De magische drie

In een samenleving waar aandacht voor voeding & lichaam centraal staat, terwijl we ook snelheid en comfort nastreven, is het belangrijk om een hoge voedingswaarde te combineren met een minimum aan calorieën.

Toen Herbalife Nutrition precies 25jaar geleden zijn allereerste stappen zette op Nederlandse bodem, waren de dienstverlening en producten vooral toegespitst op gewichtsverlies. Vandaag behoren ze tot de grootste voedingsbedrijven ter wereld, en is de focus van het bedrijf ingrijpend bijgesteld. De voorbije decennia hebben geleerd dat een gezonde en actieve levensstijl veel doeltreffender uitpakt dan een verbeten haat-liefde relatie met de weegschaal. Blijvende resultaten worden geboekt door het combineren van een gezond voedingspatroon en voldoende beweging.

Vandaag de dag is er een grote vraag naar snelle, makkelijke en gezonde maaltijden, zoals de Formula 1 voedingsshake. Dit product werd in november 2017 nog uitgeroepen tot Beste Ontbijtproduct van het Jaar 2017-2018 *. Met het initiatief MyFoodboost.nl geeft Herbalife Nutrition inspiratie voor heerlijke verantwoorde recepten en tussendoortjes.

De transitie begon geleidelijk maar kende een behoorlijke stroomversnelling toen in 2011 de sportvoedingslijn Herbalife24 gelanceerd werd. Met deze voedingslijn ondersteunt Herbalife Nutrition vele atleten en evenementen over de hele wereld.

Zo levert Herbalife Nutrition in Nederland al vele jaren sportvoeding aan voetbalclub Ajax: “Herbalife Nutrition is sinds 2011 een betrouwbare en solide partner gebleken die Ajax ondersteunt met voedingsproducten van hoogwaardige kwaliteit.” Aldus Menno Geelen, Commercieel Directeur van Ajax.

Een evenement waarvan Herbalife Nutrition sinds dit jaar voedingspartner is, is de Strong Viking Obstacle Run. “Samenwerking, uithoudingsvermogen en het verleggen van je grenzen zijn zaken die beide partijen willen stimuleren en daarin hebben we elkaar perfect gevonden”, vertelt Kobe Vanhaecke, Country Director Herbalife Nutrition Nederland.Begeleiding op maat

Ah joh, je zit nu zo lekker op de bank, anders ga je morgen toch sporten.” Dat kleine stemmetje in ons hoofd is bij velen een korte termijn denker. Het doorvoeren van blijvende veranderingen weten slechts weinig mensen zelfstandig vol te houden. Daarom is het concept van Herbalife Nutrition al 25 jaar gebaseerd op persoonlijke begeleiding.

De producten van Herbalife Nutrition zijn niet in de reguliere winkel verkrijgbaar, maar alleen via onafhankelijke members. Dit biedt mensen met een passie voor een gezonde, actieve levensstijl een goede zakelijke mogelijkheid, zowel parttime, als fulltime. Veelal op basis van hun eigen ervaring en goede resultaten, helpen en begeleiden deze enthousiaste members andere mensen bij het verbeteren van hun voedingsgewoonten en leefstijl, om zo ook een betere versie van zichzelf te worden.

Zo ook Bea & Ronald Bos. Zij zijn al vanaf het eerste moment Herbalife Nutrition member. Terugkijkend op de 25 jaar zeggen ze: “Wie had kunnen denken dat dit Amerikaanse beursgenoteerde bedrijf vele duizenden Nederlanders zou helpen met hun persoonlijke resultaat? En er duizenden mensen de zakelijke kans opgepakt zouden hebben? Dit bedrijf is groot geworden in Nederland door al die fantastische mensen die enorm hard gewerkt hebben om andere mensen te helpen, want gezondheid is toch onze grootste rijkdom.”

De voedingswereld mag dan snel veranderen, maar ook de komende decennia zullen persoonlijk contact, begeleiding en kwalitatieve producten de sleutel blijven tot een geslaagde aanpak.

Je vindt een member in jouw buurt op Herbalifememberlocator.nl


* product of the year verkiezing. Georganiseerd door de Consumer Contest Company


Gerelateerd

Alle artikelen
Wat is de beste positie om in te slapen?

Wat is de beste positie om in te slapen?

Auteur: Herbalife Nutrition

Op je rug, buik, zijkant of in een foetushouding? In dit blog ontcijferen we de verschillende posities om in slaap te vallen en een goede slaapkwaliteit te hebben. Als het gaat om in slaap vallen, heeft iedereen zijn eigen voorkeur qua houding. Het is belangrijk om te weten wat de consequenties zijn van de verschillende houdingen: wat zijn de voor- en nadelen van de houdingen? Hoe kan je goed slapen? Hoe vind je de juiste positie?

Lees meer

4 gezondheidsvoordelen van wandelen en lichaamsbeweging in de buitenlucht

4 gezondheidsvoordelen van wandelen en lichaamsbeweging in de buitenlucht

Auteur: David Heber

Thuiswerken is voor velen de norm geworden, en sociale media, e-mail en huishoudelijke taken kunnen ons meer gestrest maken. Veel mensen voelen zich meer geïsoleerd. Als we ons losmaken van technologie en weer contact maken met de natuur, kunnen we onze hersenen weer opladen. Wandelen is een geweldige manier om frisse lucht te krijgen, vooral als je in stedelijke gebieden woont. Verschillende studies tonen aan dat wandelen voordelen biedt voor de algemene gezondheid.

Lees meer

6 tips voor een kwalitatieve nachtrust

6 tips voor een kwalitatieve nachtrust

Auteur: David Heber

Het afgelopen jaar heeft onze normale routines behoorlijk verstoord en voor vele mensen is ook het slaappatroon in het gedrang gekomen. Het belang van voldoende slaap van goede kwaliteit is echter cruciaal voor de algemene gezondheid en het welzijn. Nu oude routines weer langzaamaan opgepakt kunnen worden, is het dus belangrijk om de volgende 6 tips toe te passen.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x