25 jaar Herbalife Nutrition

Van afslankbedrijf naar voedingspartner van Ajax - Herbalife Nutrition heeft in de loop der jaren een behoorlijke transitie doorgemaakt. Ze zijn niet zomaar "een bedrijf dat shakes verkoopt om af te vallen" maar een healthy active lifestyle company dat jou kan helpen de beste resultaten te behalen. Of dit nu op het gebied is van meer spiermassa, minder vetmassa, gewichtverlies of betere sportprestaties. Lees hieronder hoe Herbalife Nutrition is veranderd de afgelopen tijd.

Een gezond gewicht is meer dan calorieën tellen. Jouw resultaat hangt af van de balans tussen de juiste voedingsstoffen en voldoende bewegen. Laat het nu net dát evenwicht zijn dat veel mensen zo moeilijk weten vol te houden. Een goede begeleiding maakt voor velen een wereld van verschil.

De magische drie

In een samenleving waar aandacht voor voeding & lichaam centraal staat, terwijl we ook snelheid en comfort nastreven, is het belangrijk om een hoge voedingswaarde te combineren met een minimum aan calorieën.

Toen Herbalife Nutrition precies 25jaar geleden zijn allereerste stappen zette op Nederlandse bodem, waren de dienstverlening en producten vooral toegespitst op gewichtsverlies. Vandaag behoren ze tot de grootste voedingsbedrijven ter wereld, en is de focus van het bedrijf ingrijpend bijgesteld. De voorbije decennia hebben geleerd dat een gezonde en actieve levensstijl veel doeltreffender uitpakt dan een verbeten haat-liefde relatie met de weegschaal. Blijvende resultaten worden geboekt door het combineren van een gezond voedingspatroon en voldoende beweging.

Vandaag de dag is er een grote vraag naar snelle, makkelijke en gezonde maaltijden, zoals de Formula 1 voedingsshake. Dit product werd in november 2017 nog uitgeroepen tot Beste Ontbijtproduct van het Jaar 2017-2018 *. Met het initiatief MyFoodboost.nl geeft Herbalife Nutrition inspiratie voor heerlijke verantwoorde recepten en tussendoortjes.

De transitie begon geleidelijk maar kende een behoorlijke stroomversnelling toen in 2011 de sportvoedingslijn Herbalife24 gelanceerd werd. Met deze voedingslijn ondersteunt Herbalife Nutrition vele atleten en evenementen over de hele wereld.

Zo levert Herbalife Nutrition in Nederland al vele jaren sportvoeding aan voetbalclub Ajax: “Herbalife Nutrition is sinds 2011 een betrouwbare en solide partner gebleken die Ajax ondersteunt met voedingsproducten van hoogwaardige kwaliteit.” Aldus Menno Geelen, Commercieel Directeur van Ajax.

Een evenement waarvan Herbalife Nutrition sinds dit jaar voedingspartner is, is de Strong Viking Obstacle Run. “Samenwerking, uithoudingsvermogen en het verleggen van je grenzen zijn zaken die beide partijen willen stimuleren en daarin hebben we elkaar perfect gevonden”, vertelt Kobe Vanhaecke, Country Director Herbalife Nutrition Nederland.Begeleiding op maat

Ah joh, je zit nu zo lekker op de bank, anders ga je morgen toch sporten.” Dat kleine stemmetje in ons hoofd is bij velen een korte termijn denker. Het doorvoeren van blijvende veranderingen weten slechts weinig mensen zelfstandig vol te houden. Daarom is het concept van Herbalife Nutrition al 25 jaar gebaseerd op persoonlijke begeleiding.

De producten van Herbalife Nutrition zijn niet in de reguliere winkel verkrijgbaar, maar alleen via onafhankelijke members. Dit biedt mensen met een passie voor een gezonde, actieve levensstijl een goede zakelijke mogelijkheid, zowel parttime, als fulltime. Veelal op basis van hun eigen ervaring en goede resultaten, helpen en begeleiden deze enthousiaste members andere mensen bij het verbeteren van hun voedingsgewoonten en leefstijl, om zo ook een betere versie van zichzelf te worden.

Zo ook Bea & Ronald Bos. Zij zijn al vanaf het eerste moment Herbalife Nutrition member. Terugkijkend op de 25 jaar zeggen ze: “Wie had kunnen denken dat dit Amerikaanse beursgenoteerde bedrijf vele duizenden Nederlanders zou helpen met hun persoonlijke resultaat? En er duizenden mensen de zakelijke kans opgepakt zouden hebben? Dit bedrijf is groot geworden in Nederland door al die fantastische mensen die enorm hard gewerkt hebben om andere mensen te helpen, want gezondheid is toch onze grootste rijkdom.”

De voedingswereld mag dan snel veranderen, maar ook de komende decennia zullen persoonlijk contact, begeleiding en kwalitatieve producten de sleutel blijven tot een geslaagde aanpak.

Je vindt een member in jouw buurt op Herbalifememberlocator.nl


* product of the year verkiezing. Georganiseerd door de Consumer Contest Company


Gerelateerd

Alle artikelen
Hoe reset je jouw doelen?

Hoe reset je jouw doelen?

Auteur: Susan Bowerman

Herinner je jouw goede voornemens van afgelopen januari? Als je zoals de meeste mensen bent, beloofde je waarschijnlijk beter te eten en meer te bewegen, en wellicht nog wat vaker te flossen. Het tweede kwartaal is inmiddels bezig - hoe gaat het? Ga je nog steeds als een raket of ben je al teruggevallen naar je oude gewoonten?

Lees meer

Goed voor je hart: Cardio-oefeningen

Goed voor je hart: Cardio-oefeningen

Auteur: Herbalife Nutrition

Als we het hebben over fit zijn, denken mensen meestal aan hoe de buitenkant van het lichaam eruitziet. De veranderingen aan de buitenkant die het gevolg zijn van verhoogde fysieke activiteit zijn meestal de grootste motivatie om mensen in beweging te krijgen. Mensen willen de resultaten van hun harde werk zien op de weegschaal en in de spiegel. De gedachte aan een slankere taille of slankere benen zorgt er vaak voor dat mensen van de bank af komen en naar de sportschool gaan. Maar wat als ik je nu vertel dat de ware schoonheid en voordelen die fitness biedt, onderhuids zijn?

Lees meer

Ajax en Herbalife Nutrition: Een ideale sportcombinatie

Ajax en Herbalife Nutrition: Een ideale sportcombinatie

Auteur: Herbalife Nutrition

Wist jij dat Herbalife Nutrition al bijna acht jaar de Eredivisieclub Ajax ondersteunt met doeltreffende voedingsproducten? Al sinds 2011 is Herbalife Nutrition de trotse voedingssupplementen leverancier en additioneel sponsor van Ajax 1 en jong Ajax. Herbalife Nutrition geeft de voedingsconsulent van Ajax gericht advies en productondersteuning voor elke speler en zorgt er zo voor dat het hele team optimaal kan presteren.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x