Poty

Herbalife Nutrition winnaar "Beste Product van het Jaar 2017-2018"

Woensdag 13 december vond de prijsuitreiking van 'Beste Product van het Jaar 2017-2018' plaats. Beste Product van het Jaar is één van de grootste consumentenonderzoeken van Nederland.

Consumenten beoordelen producten op zowel producteigenschappen als op basis van hun houding/gedrag ten aanzien van het product. Zo bepalen zij welk product het beste is.

Bedrijven konden hun klanten oproepen om te stemmen voor het beste product van het jaar in 37 verschillende categorieën. Maar liefst 47.000 consumenten hebben afgelopen maanden via de website www.besteproductvanhetjaar.nl hun favoriete product beoordeeld. Dankzij al jullie stemmen was de Formula 1 Shake van Herbalife de winnaar in de categorie ontbijtproducten!

Behalve dat de Formula 1 Shake werd uitgeroepen tot 'Beste Product van het Jaar 2017-2018' werden we ook als overall winnaar gekozen.

Herbalife Nutrition mag haar Formula 1 Shake dus het komende jaar met trots "Beste Product van het jaar" noemen!

Klik hier voor een overzicht met alle winnaars.

Gerelateerd

Alle artikelen
Vijf tips om je brein fit te houden

Vijf tips om je brein fit te houden

Auteur: Herbalife

Van 13 t/m 19 maart is de jaarlijkse Brain Awareness Week. In deze week wordt er nationaal en internationaal aandacht gegeven aan de hersenen, met als doel: meer (h)erkenning en bewustwording van de gevolgen van hersenletsel. Een goede reden om eens stil te staan bij wat je zelf eigenlijk kunt doen om je gezonde hersenen te helpen in topvorm te blijven.

Lees meer

Tips voor gezonde boodschappen: 5 immuniteit verhogende voedingsmiddelen om op jouw lijstje te zetten!

Tips voor gezonde boodschappen: 5 immuniteit verhogende voedingsmiddelen om op jouw lijstje te zetten!

Auteur: Susan Bowerman

Als je boodschappen moet doen, kan vooruitplannen een enorm verschil maken. Als je zoals de meeste mensen bent, plan je waarschijnlijk een paar maaltijden vooruit en koop je dezelfde basisproducten. Maar hoe zit het met het plannen van een betere gezondheid? Een boodschappenlijstje met gezonde producten kan je helpen om prioriteit te geven aan voeding voor jezelf en je gezin. Het kan je ook helpen afleidingen in de winkel te vermijden, zoals calorierijk comfortvoedsel, dat vaak te veel vet, zout en suiker bevat.

Lees meer

Dit zijn dé voedingstrends van 2023

Dit zijn dé voedingstrends van 2023

Auteur: Susan Bowerman

Hoe we eruitzien, hoe we ons voelen en hoe we presteren is voor een groot deel afhankelijk van ons dieet. En dat is precies de reden waarom steeds meer mensen op een meer holistische wijze nadenken over gezondheid en de rol die voeding hierin speelt. Van mindful eten en drinken, tot het maken van slimme en bewuste voedingskeuzes. Susan Bowerman, directeur wereldwijde voedingseducatie bij Herbalife, deelt dé vier voedingstrends van 2023.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x