Hunger Project

We hebben sinds dit jaar een nieuwe non-profit partner: The Hunger Project(onderdeel van het Zero Hunger (NFZH) -initiatief). Met onze foundation hebben we een eerste donatie van $ 30.000 gedaan om de op vrouwen gerichte en door de gemeenschap geleide ontwikkelings- en educatieve programma's van de organisatie te financieren. Samen zullen we investeren in gemeenschappen over de hele wereld die worden getroffen door voedselonzekerheid en ondervoeding.

Volgens de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) zijn meer dan 821,6 miljoen mensen chronisch ondervoed en leeft 99% van hen in lage- en middeninkomenslanden. De missie van het Hunger Project is om een ​​einde te maken aan de honger in de wereld door te pionieren met duurzame en op de vrouw gerichte strategieën en te pleiten voor een wereldwijde aanpak.

"Het wereldwijde initiatief “Nutrition for Zero Hunger” is onze manier om honger uit te roeien en mensen de voeding te geven die ze nodig hebben," zei Alan Hoffman, Vice President, Global Corporate Affairs, Herbalife Nutrition. "We zijn trots om partner van het Hunger Project te zijn ​​en hun wereldwijde inspanningen te ondersteunen."

Door dit partnerschap, in het kader van het Nutrition for Zero Hunger-initiatief, zullen Herbalife Nutrition en HNF het Hunger Project ondersteunen in haar werk om het probleem van wereldwijde honger, voedselonzekerheid en ondervoeding aan te pakken door:

Focus op wat belangrijk is: door te investeren in vrouwen en meisjes, plattelandsgemeenschappen te mobiliseren en effectieve partnerschappen met de lokale overheid aan te moedigen, stimuleert de methodologie van het Hunger Project een ontwikkelingsproces waardoor gemeenschappen concrete resultaten behalen op het gebied van voedselzekerheid en voedingsresultaten.

Verbetering van voedingseducatie: gemeenschappen in staat stellen toegang te krijgen tot informatie over voeding over verschillende, gezondere, lokaal duurzame voedingskeuzes.

Bewustmaking van de wereldwijde crisis: vergroten van het bewustzijn van de missie van het Hunger Project door informatie over dit nieuwe partnerschap te verspreiden naar het uitgebreide wereldwijde netwerk van onafhankelijke Herbalife Nutrition-members en meer dan 8.000 werknemers wereldwijd, om zoveel mogelijk mensen en gemeenschappen te bereiken.

"Het is zeer zinvol om samen te werken met partners die waarde hechten aan het aanpakken van de diepere oorzaken van honger met duurzame, langetermijnoplossingen," zei Jenna Recuber, Global Vice President van het Hunger Project. "We zijn dankbaar dat Herbalife Nutrition investeert in mensen om de auteurs en leiders van hun eigen ontwikkelingsproces te zijn, zodat zij zelf kritische kwesties in hun gemeenschappen kunnen aanpakken."

Naast ondersteuning van strategische partnerschappen, sluit Nutrition for Zero Hunger aan bij het duurzame ontwikkelingsdoel # 2 van de Verenigde Naties, dat vraagt ​​om gedurfde actie om honger in al zijn vormen tegen 2030 te stoppen, evenals oplossingen om voedingszekerheid te bereiken en voeding wereldwijd te verbeteren .

Als een wereldwijde leider in voeding, werd Herbalife Nutrition bijna 40 jaar geleden opgericht. We zijn een betrouwbare bron van goede voeding en we bieden via een netwerk van onafhankelijke members onze producten wereldwijd aan onze klanten aan.

Informatie over Nutrition for Zero Hunger

Met Nutrition for Zero Hunger helpt Herbalife Nutrition de toenemende honger in de wereld, voedselonzekerheid en ondervoeding te verminderen. Als leider in de voedingsindustrie zetten we ons in om aan deze behoefte te voldoen door inspanningen voor toegang tot gezonde voeding en voedingseducatie. Nutrition for Zero Hunger sluit aan bij de Sustainable Development Goal # 2 van de Verenigde Naties, die oproept tot gedurfde actie om ondervoeding in al zijn vormen tegen 2030 te beëindigen, evenals oplossingen om de wereldwijde honger te beëindigen en de voeding wereldwijd te verbeteren. Het initiatief pakt mondiale honger, voedselzekerheid en ondervoeding aan door middel van belangrijke toezeggingen om wereldwijd betere toegang en onderwijs van gezonde voeding te garanderen.

Klik hier om door te lezen over Nutrition for Zero Hunger.

Informatie over The Hunger Project

The Hunger Project, opgericht in 1977, is een wereldwijde non-profitorganisatie wiens missie het is om honger en armoede te beëindigen door baanbrekende, door de gemeenschap geleide, vrouwgerichte strategieën te ontwikkelen en te pleiten voor hun brede acceptatie in landen over de hele wereld. The Hunger Project is actief in 23 landen, met het wereldwijde hoofdkantoor in New York.

The Hunger Project is een wereldwijde beweging van individuen en organisaties met leden in de Verenigde Staten en partnerlanden (Australië, Canada, Duitsland, Japan, Nederland, Nieuw-Zeeland, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk) die investeren in meer dan 16.000 gemeenschappen in heel Afrika (Benin, Burkina Faso, Ethiopië, Ghana, Malawi, Mozambique, Senegal, Oeganda en Zambia); Zuid-Azië (Bangladesh en India); en Latijns-Amerika (Mexico en Peru) die hun eigen verandering leiden.

Het Global Hunger Project is een 501 (c) (3) belastingvrije organisatie in de Verenigde Staten. Ons federaal belastingnummer (EIN) is 94-2443282. Lees meer over de organisatie op www.thp.org.

Gerelateerd

Alle artikelen
Verander je zomervakantie in een ontspannen thuisvakantie

Verander je zomervakantie in een ontspannen thuisvakantie

Auteur: Samantha Clayton

Maak je je zorgen over je zomerplannen? Voor velen is de zomer het moment waarop ze hun gezinsvakantie plannen. De kinderen zijn vrij van school, het weer is fantastisch en de dagen zijn langer - waardoor er tijd is om naar nieuwe plekken te gaan, meer tijd door te brengen met onze vrienden en familieleden en wat zon op te vangen. Smeer je wel goed in! Onze beschermende Moisturiser SPF 30 van de Herbalife Skin lijn biedt een breed spectrum aan UVA/UVB bescherming.

Lees meer

Spiermassa aankomen met Tommy Baljet

Spiermassa aankomen met Tommy Baljet

Auteur: Herbalife Nutrition

Sinds kort zijn we een samenwerking aangegaan met influencer Tommy Baljet en we zijn erg enthousiast om hem aan jullie voor te stellen. Tommy Baljet is 33 jaar en werkt in de muziekindustrie als PR manager met als specialisatie dance music. Daarnaast geeft hij veel om zijn innerlijke en uiterlijke verzorging. Daarom vindt hij dat Herbalife Nutrition zo goed in zijn levensstijl past.

Lees meer

Samen kan je veel bereiken: hoe een community je helpt met het bereiken van fitnessdoelen

Samen kan je veel bereiken: hoe een community je helpt met het bereiken van fitnessdoelen

Auteur: Herbalife Nutrition

Het is makkelijk om doelen te stellen: denk maar aan hoe vol de sportschool is op 2 januari. Maar het is niet zo eenvoudig om je doelen te bereiken als allerlei zaken je in de weg zitten, je gestrest bent van werk, of soms, als je gewoon moe bent. Dit is het goede nieuws: je fitnessdoelen hoeven geen buitengewone ingewikkelde sportieve prestaties te zijn, zoals het winnen van triatlons of het breken van wereldrecords. Zelfs een kleine verschuiving in je dagelijkse beweging, kan gezondheidsvoordelen opleveren, en bovendien, als je met anderen traint, heb je meer kans om je doelen te bereiken.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x