Roderick

Kitesurfer Roderick Pijls

Nieuw partnership alert! We hebben een nieuwe samenwerking opgestart met een topatleet, namelijk met Roderick Pijls! Roderick reist de hele wereld over met zijn kite en board om de limiet van zijn eigen kunnen op te zoeken. Van kitesurfen over giftige meren in Afrika tot kitesurfwedstrijden in Indonesië. Roderick reist de hele wereld rond om op de mooiste plekken te kunnen kitesurfen en voor zijn internationale modellen carrière. We zijn blij om hem te verwelkomen in ons ambassadeursprogramma en hem te ondersteunen in zijn sportprestaties.

Indo sumbawa 20180906 00296

Sporty & the brains! Roderick heeft namelijk de studie Bedrijfskunde op de Erasmus Universiteit gevolgd en succesvol afgerond. Hij is al heel zijn leven met sport bezig en had niet alleen talent in kitesurfen maar ook in hockey! Roderick was geselecteerd voor het Nederlands Nationaal hockeyteam maar werd na zijn verhuizing naar Zeeland smoorverliefd op het kitesurfen. De vrijheid van de sport, het zoute water en het helemaal kapot zijn aan het einde van de dag, daar gaat het om! Sindsdien vaart Roderick kite-wedstrijden over de hele wereld.

In 2018 heeft Roderick Pijls de limiet opgezocht om te gaan kiten op een giftig meer, genaamd Lake Natron. Na een goede voorbereiding, vele talkshows, tv-optredens en vele afkeurende meningen trotseerde hij het giftige meer in Tanzania. Alles werd vastgelegd en uitgezonden, met een schitterend resultaat. Vanaf 2020 is dit project uitgebreid met nog veel meer schitterende plekken op de wereld om te kiten. Roderick Pijls leeft voor zijn sport en geniet er maximaal van, hij leeft zijn droom en laat zijn nieuwe dromen uitkomen.

Roderick is keihard aan het trainen om zo goed mogelijk te worden in verschillende disciplines. Zijn doel is toch wel meedoen met WK wedstrijden in de discipline wave riding(een stijl die kiteboarden combineert met surfen). Daarnaast is Roderick ook bezig met een nieuwe discipline genaamd ‘racen’ (dit zal Olympisch worden). Hij staat nog enorm in de beginnersfase van deze discipline maar hij vindt het heel erg leuk en uitdagend en wil kijken hoe ver hij hiermee kan komen.

Herbalife Nutrition zal Roderick ondersteunen in het behalen van zijn sportieve doelen. Zijn favoriete product is de Herbalife24 Rebuild Strength. Hij gebruikt deze herstelshake direct na zijn krachttraining maar ook na een lange kitesurf sessie. Roderick neemt ook vaak een proteïnereep na een kitesurf sessie. Daarnaast zegt Roderick: “Ook ben ik onwijs enthousiast over de Herbalife24 Hydrate na een lange sessie (3+ uur) in de zon om natrium aan te vullen. De Formule 1 shake consumeer ik in de ochtend vaak om de dag goed en energiek te starten.”

Houd dit blog goed in de gaten voor verdere updates rondom dit partnership. Benieuwd naar andere ervaringen van atleten met de supplementen van Herbalife Nutrition? Klik dan hier.

Gerelateerd

Alle artikelen
Wat is de beste positie om in te slapen?

Wat is de beste positie om in te slapen?

Auteur: Herbalife

Op je rug, buik, zijkant of in een foetushouding? In dit blog ontcijferen we de verschillende posities om in slaap te vallen en een goede slaapkwaliteit te hebben. Als het gaat om in slaap vallen, heeft iedereen zijn eigen voorkeur qua houding. Het is belangrijk om te weten wat de consequenties zijn van de verschillende houdingen: wat zijn de voor- en nadelen van de houdingen? Hoe kan je goed slapen? Hoe vind je de juiste positie?

Lees meer

4 gezondheidsvoordelen van wandelen en lichaamsbeweging in de buitenlucht

4 gezondheidsvoordelen van wandelen en lichaamsbeweging in de buitenlucht

Auteur: David Heber

Thuiswerken is voor velen de norm geworden, en sociale media, e-mail en huishoudelijke taken kunnen ons meer gestrest maken. Veel mensen voelen zich meer geïsoleerd. Als we ons losmaken van technologie en weer contact maken met de natuur, kunnen we onze hersenen weer opladen. Wandelen is een geweldige manier om frisse lucht te krijgen, vooral als je in stedelijke gebieden woont. Verschillende studies tonen aan dat wandelen voordelen biedt voor de algemene gezondheid.

Lees meer

6 tips voor een kwalitatieve nachtrust

6 tips voor een kwalitatieve nachtrust

Auteur: David Heber

Het afgelopen jaar heeft onze normale routines behoorlijk verstoord en voor vele mensen is ook het slaappatroon in het gedrang gekomen. Het belang van voldoende slaap van goede kwaliteit is echter cruciaal voor de algemene gezondheid en het welzijn. Nu oude routines weer langzaamaan opgepakt kunnen worden, is het dus belangrijk om de volgende 6 tips toe te passen.

Lees meer

Vind een Distributeur

Vind een Distributeur x