Partnership met Demi Schuurs

Met trots kondigen we middels dit blog aan dat we een partnership zijn aangegaan met de succesvolle tennisspeelster Demi Schuurs. Sinds haar zeventiende speelt Demi op professioneel niveau. In 2011 bereikte Demi een van haar hoogtepunten door zich te kwalificeren voor alle vier de Grand Slam finales waarvan ze de Australian Open en US Open wist te winnen. En extra bijzonder om te vermelden, is dat Demi deze finales speelde met vier verschillende dubbelpartners.

Op haar achttiende maakte Demi de overschakeling naar de senioren en dat smaakte dat naar meer. Door haar goede inzet en inspanningen werd ze in 2012 geselecteerd voor het FedCup team van Nederland. In 2015 koos ze ervoor om zich volledig op het dubbelspel toe te leggen. Dit bleek een goede keuze, want ze won later dit jaar zowel de WTA dubbelfinale in Katowice als de WTA dubbelfinale in Boekarest. Demi heeft ondertussen al een aantal keer mogen deelnemen aan het hoofdtoernooi van een Grand Slam. Momenteel staat Demi 12de op de wereldranglijst in het dubbelspel (18 mei, 2020), wat echt een fantastische prestatie is!

Demi doet er altijd alles aan om het maximale uit zichtzelf te halen en ze beseft zich heel goed dat voeding hierin een belangrijke rol speelt. Ze heeft de afgelopen jaren al de nodige kennis op het gebied van voeding opgedaan. Ze was dringend op zoek naar de juiste voedingspartner en kwam al heel snel uit op Herbalife Nutrition. We waren erg enthousiast toen Demi ons benaderde en we mogen nu met trots zeggen dat we haar officiële voedingspartner zijn.

Demi moet het vooral zoeken in de details om op topniveau te kunnen blijven presteren. Deze details heeft ze gevonden in de supplementen van Herbalife Nutrition, zodat ze dat beetje extra kan halen uit zichzelf. Ze is erg fan van de proteïnerepen, omdat ze zowel tijdens als na een training de nodige voedingsstoffen kan bijvullen. Met de herstelshake, H24 Rebuild Strength, ervaart Demi dat ze sneller van een training of wedstrijd herstelt en dat ze hiermee haar prestaties bevordert. Voor meer informatie over deze herstelshake klik hier. En haar laatste favoriete product is toch wel de H24 Hydrate. Deze sportdrank is een caloriearme elektrolytendrank ontwikkeld om de vloeistofconsumptie te bevorderen. Het bevat 100% van de ADH vitamine C om vermoeidheid te helpen verminderen en Demi ervaart met deze sportdrank een energieboost.

Houd dit blog goed in de gaten voor verdere updates rondom dit partnership.

Gerelateerd

Alle artikelen
Kitesurfer Roderick Pijls

Kitesurfer Roderick Pijls

Auteur: Herbalife Nutrition

Nieuw partnership alert! We hebben een nieuwe samenwerking opgestart met een topatleet, namelijk met Roderick Pijls! Roderick reist de hele wereld over met zijn kite en board om de limiet van zijn eigen kunnen op te zoeken. Van kitesurfen over giftige meren in Afrika tot kitesurfwedstrijden in Indonesië. Roderick reist de hele wereld rond om op de mooiste plekken te kunnen kitesurfen en voor zijn internationale modellen carrière. We zijn blij om hem te verwelkomen in ons ambassadeursprogramma en hem te ondersteunen in zijn sportprestaties.

Lees meer

Wedstrijdzwemmer Jarno Koster

Wedstrijdzwemmer Jarno Koster

Auteur: Herbalife Nutrition

We hebben weer een top samenwerking opgestart! Samen met niemand minder dan wedstrijdzwemmer Jarno Koster! Jarno is 18 jaar en is reeds 14 maal Nederlands kampioen geworden op meerdere afstanden. Hij is een fanatieke sporter met een goede mentaliteit en veel doorzettingsvermogen. Als hij een doel voor ogen heeft dan wil hij er ook 100% voor gaan.

Lees meer

Padelspeler Bram Meijer

Padelspeler Bram Meijer

Auteur: Herbalife Nutrition

Goed nieuws! We hebben een nieuwe samenwerking opgestart met een topatleet, namelijk met Bram Meijer! Bram is de huidige nummer één padelspeler van Nederland. Hij is namelijk viervoudig Nederlands kampioen! Wellicht dat sommigen van jullie nog afvragen wat padel precies is. Padel is een racket- en balsport voor paren (dubbelspel), waarbij een bal, gelijkend op een tennisbal, met een racket over een net gespeeld dient te worden. Het is een mix van tennis en squash. De bal blijft echter in het spel als deze eerst de grond raakt en nadien een van de wanden.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x