We doneren meer dan $3 miljoen om honger de wereld uit te helpen

We vieren het succes van ons Nutrition for Zero Hunger-initiatief. Dit doorlopende initiatief is gericht op het bestrijden van honger en we hebben samen met onze stichting meer dan $ 3 miljoen aan financiële hulp en giften gedoneerd. Volgens de Voedsel- en Landbouworganisatie lijdt een op de drie mensen in de wereld aan een vorm van ondervoeding. Nutrition for Zero Hunger heeft tot doel zoveel mogelijk gemeenschappen te verbeteren door middel van gezonde voeding en onderwijs door toonaangevende wereldwijde organisaties financieel te ondersteunen, waaronder Feed the Children en The Hunger Project.

“We weten wat er nodig is om honger uit de wereld te helpen en we hebben de mogelijkheid om dat te doen. Door samen te werken met onze toegewijde partnerorganisaties, zijn we toegewijd om ons steentje bij te dragen om honger uit de wereld te helpen en hebben we gemeenschappen over de hele wereld kunnen bereiken. Er is nog veel te doen en we geven niet op totdat we honger tot nul hebben teruggebracht ”, aldus Alan Hoffman, Executive Vice President Corporate Affairs bij Herbalife Nutrition.

Nutrition for Zero Hunger is in lijn met de tweede Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling van de Verenigde Naties. Zero Hunger heeft als doel dat honger in al zijn vormen tegen 2030 beëindigd is en wereldwijd voedselzekerheid is bereikt. Dit is wat het initiatief, samen met zijn partners, heeft bereikt tot nu toe:

• Bijna 700.000 voedzame maaltijden voor kinderen en gezinnen

• Meer dan 800.000 porties Herbalife Nutrition-producten geschonken aan gemeenschappen in nood

• Ondersteunde meer dan 87.000 begunstigden met essentiële voedingssupplementen en voedingseducatie om het tekort aan voedingsstoffen te verminderen en een gezonde ontwikkeling van het kind te ondersteunen

Als wereldwijd bedrijf vinden veel van de 94 landen waar we actief zijn manieren om impact te hebben in hun eigen gemeenschap via het Nutrition for Zero Hunger-initiatief:

Noord Amerika

Door een samenwerking met Feed the Children werd de financiering gebruikt om maaltijden, voedsel en benodigdheden voor gezinnen in de Verenigde Staten te verstrekken.

Meer dan $ 1,4 miljoen Herbalife Nutrition-producten zijn gedoneerd aan meer dan vijf non-profitorganisaties. Meer dan 1580 kg voedsel is verstrekt aan lokale voedselbanken.

Mexico

Via lokale non-profitorganisaties werd een geschenk van ongeveer 5.600 Herbalife Nutrition-producten geschonken, goed voor 168.000 voedzame porties.

Azië-Pacific

Een educatief programma van 12 weken, genaamd “Nutrition for Zero Hunger STAR Program”, leert kinderen gezonde eetgewoonten en regelmatige lichaamsbeweging. Deelnemers aan het programma zijn onder meer 22 Herbalife Nutrition Foundation Casa-partners en meer dan 1.200 kinderen in negen landen.

Centraal en zuid Amerika

20 non-profitorganisaties hebben financiering ontvangen om te helpen bij COVID-19 en rampenbestrijding door orkaan Eta en orkaan Iota.

15 non-profitorganisaties in 13 landen ontvingen meer dan 380.000 Herbalife Nutrition-producten.

China

Financiering om bijna 1.500 plattelandsdokters op te leiden over het belang van het verstrekken van kwaliteitsvoeding en het uitroeien van honger.


Sinds 2005 zetten we ons in om iets terug te doen voor de maatschappij via de Herbalife Nutrition Foundation (HNF). HNF ondersteunt 168 gemeenschapsgerichte Casa Herbalife Nutrition-partners over de hele wereld die helpen om goede voeding te brengen aan sociaal kwetsbare gemeenschappen en hulp aan organisaties die zich richten op het bevorderen van toegang, onderwijs en empowerment van goede voeding, algemeen welzijn en rampenbestrijding. In 2020 schonk de Foundation 4,47 miljoen dollar aan 168 van haar wereldwijde Casa Herbalife-voedingsprogramma's om lokale gemeenschappen te helpen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie over onze foundation.

Gerelateerd

Alle artikelen
Leidinggeven tijdens een pandemie is als deelnemen aan een triatlon

Leidinggeven tijdens een pandemie is als deelnemen aan een triatlon

Auteur: Herbalife Nutrition

Een paar jaar geleden besloot Herbalife Nutrition een triatlon te organiseren om atleten van alle niveaus de kans te geven op het hoogste niveau te presteren en te laten zien dat voeding en gezonde keuzes een enorm verschil kunnen maken in het leven. Niemand had gedacht dat we op dat moment, op die spectaculaire dag in Los Angeles in mei 2019, samen met de rest van de wereld, deel zouden uitmaken van de ultieme uithoudingstest - het overleven van een wereldwijde pandemie.

Lees meer

Wat is verborgen honger en waarom is goede voeding essentieel om het te bestrijden?

Wat is verborgen honger en waarom is goede voeding essentieel om het te bestrijden?

Auteur: Kent Bradley

Toen ik een kind was, hield ik van verstoppertje spelen. Ik zou tot 50 tellen terwijl mijn vrienden renden en zich verstopten. En mijn rol was om ze vervolgens te zoeken en te vangen. Ook al waren ze aanwezig, ik zag ze gewoon niet. Honger is ook zo; het kan aanwezig zijn, maar gewoon niet gezien worden.

Lees meer

6 op de 10 mensen ondervonden voor het eerst voedselonzekerheid tijdens de pandemie

6 op de 10 mensen ondervonden voor het eerst voedselonzekerheid tijdens de pandemie

Auteur: Herbalife Nutrition

De pandemie heeft de wereld zoals we die kennen veranderd en heeft een tragische crisis veroorzaakt in de volksgezondheid, de economie en voedselonzekerheid. Het aantal mensen dat lijdt aan honger en ondervoeding, vooral kinderen, blijft stijgen en vormt een bedreiging voor de meest kwetsbare communities.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x