We doneren meer dan $3 miljoen om honger de wereld uit te helpen

We vieren het succes van ons Nutrition for Zero Hunger-initiatief. Dit doorlopende initiatief is gericht op het bestrijden van honger en we hebben samen met onze stichting meer dan $ 3 miljoen aan financiële hulp en giften gedoneerd. Volgens de Voedsel- en Landbouworganisatie lijdt een op de drie mensen in de wereld aan een vorm van ondervoeding. Nutrition for Zero Hunger heeft tot doel zoveel mogelijk gemeenschappen te verbeteren door middel van gezonde voeding en onderwijs door toonaangevende wereldwijde organisaties financieel te ondersteunen, waaronder Feed the Children en The Hunger Project.

“We weten wat er nodig is om honger uit de wereld te helpen en we hebben de mogelijkheid om dat te doen. Door samen te werken met onze toegewijde partnerorganisaties, zijn we toegewijd om ons steentje bij te dragen om honger uit de wereld te helpen en hebben we gemeenschappen over de hele wereld kunnen bereiken. Er is nog veel te doen en we geven niet op totdat we honger tot nul hebben teruggebracht ”, aldus Alan Hoffman, Executive Vice President Corporate Affairs bij Herbalife Nutrition.

Nutrition for Zero Hunger is in lijn met de tweede Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling van de Verenigde Naties. Zero Hunger heeft als doel dat honger in al zijn vormen tegen 2030 beëindigd is en wereldwijd voedselzekerheid is bereikt. Dit is wat het initiatief, samen met zijn partners, heeft bereikt tot nu toe:

• Bijna 700.000 voedzame maaltijden voor kinderen en gezinnen

• Meer dan 800.000 porties Herbalife Nutrition-producten geschonken aan gemeenschappen in nood

• Ondersteunde meer dan 87.000 begunstigden met essentiële voedingssupplementen en voedingseducatie om het tekort aan voedingsstoffen te verminderen en een gezonde ontwikkeling van het kind te ondersteunen

Als wereldwijd bedrijf vinden veel van de 94 landen waar we actief zijn manieren om impact te hebben in hun eigen gemeenschap via het Nutrition for Zero Hunger-initiatief:

Noord Amerika

Door een samenwerking met Feed the Children werd de financiering gebruikt om maaltijden, voedsel en benodigdheden voor gezinnen in de Verenigde Staten te verstrekken.

Meer dan $ 1,4 miljoen Herbalife Nutrition-producten zijn gedoneerd aan meer dan vijf non-profitorganisaties. Meer dan 1580 kg voedsel is verstrekt aan lokale voedselbanken.

Mexico

Via lokale non-profitorganisaties werd een geschenk van ongeveer 5.600 Herbalife Nutrition-producten geschonken, goed voor 168.000 voedzame porties.

Azië-Pacific

Een educatief programma van 12 weken, genaamd “Nutrition for Zero Hunger STAR Program”, leert kinderen gezonde eetgewoonten en regelmatige lichaamsbeweging. Deelnemers aan het programma zijn onder meer 22 Herbalife Nutrition Foundation Casa-partners en meer dan 1.200 kinderen in negen landen.

Centraal en zuid Amerika

20 non-profitorganisaties hebben financiering ontvangen om te helpen bij COVID-19 en rampenbestrijding door orkaan Eta en orkaan Iota.

15 non-profitorganisaties in 13 landen ontvingen meer dan 380.000 Herbalife Nutrition-producten.

China

Financiering om bijna 1.500 plattelandsdokters op te leiden over het belang van het verstrekken van kwaliteitsvoeding en het uitroeien van honger.


Sinds 2005 zetten we ons in om iets terug te doen voor de maatschappij via de Herbalife Nutrition Foundation (HNF). HNF ondersteunt 168 gemeenschapsgerichte Casa Herbalife Nutrition-partners over de hele wereld die helpen om goede voeding te brengen aan sociaal kwetsbare gemeenschappen en hulp aan organisaties die zich richten op het bevorderen van toegang, onderwijs en empowerment van goede voeding, algemeen welzijn en rampenbestrijding. In 2020 schonk de Foundation 4,47 miljoen dollar aan 168 van haar wereldwijde Casa Herbalife-voedingsprogramma's om lokale gemeenschappen te helpen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie over onze foundation.

Gerelateerd

Alle artikelen
Wij eren onze partners die helpen een einde te maken aan honger in de wereld via het “Nutrition for Zero Hunger” initiatief

Wij eren onze partners die helpen een einde te maken aan honger in de wereld via het “Nutrition for Zero Hunger” initiatief

Auteur: Herbalife Nutrition

Samen met onze Herbalife Nutrition Foundation (HNF) eren we onze non-profitpartners en de impact die we samen hebben gemaakt in het bestrijden van voedselonzekerheid tijdens het tweede jaar van ons Nutrition for Zero Hunger-initiatief. Nutrition for Zero Hunger (NFZH) is een wereldwijd initiatief dat is afgestemd op Sustainable Development Goal 2 van de Verenigde Naties, dat ernaar streeft om tegen 2030 een einde te maken aan honger in al zijn vormen en verbeterde voeding te bereiken. We delen de voortgang van NFZH tot nu toe voorafgaand aan #WorldFoodDay, een programma van de Verenigde Naties om de wereldwijde kwestie onder de aandacht te brengen.

Lees meer

De kwaliteit van onze producten

De kwaliteit van onze producten

Auteur: Herbalife Nutrition

Voedingsbedrijven hebben een grote verantwoordelijkheid, aangezien zij steeds complexere producten verhandelen en daarom kwaliteitsnormen moeten vaststellen en handhaven. Elk incident waarbij de kwaliteit van producten in het gedrang is gekomen, kan financiële gevolgen hebben en gevolgen hebben voor de reputatie die kunnen worden geassocieerd met terugroepacties van producten, productvervanging, rechtszaken over aansprakelijkheid en overheidsoptreden.

Lees meer

We lanceren ons eerste wereldwijde verantwoordelijksrapport

We lanceren ons eerste wereldwijde verantwoordelijksrapport

Auteur: Herbalife Nutrition

We hebben afgelopen week ons Global Responsibility Report gepubliceerd. Het rapport benadrukt onze toewijding om vooruitgang en duurzame groei in gemeenschappen over de hele wereld mogelijk te maken. En de toewijding om op een maatschappelijk verantwoorde manier te werken, inclusief het ondersteunen van sociale en ecologische initiatieven die significante en meetbare resultaten opleveren om mensen en de planeet te voeden.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x