Welk Herbalife Nutrition product past volgens de sterren bij jou?

Het universum is vol van magie en Herbalife Nutrition producten. Of je ze nu mengt met water, vuur, aarde* of lucht, jouw ultieme HN voedingsproduct staat in de sterren geschreven. We hebben het kosmische patroon ontcijferd om het perfecte Herbalife Nutrition product voor jouw sterrenbeeld te achterhalen! Lees hieronder welke smaak volgens het universum perfect synchroniseert met jouw vibes en het beste in je naar boven haalt.

Ram – H24 F1 Sport
Wie leidt de groep? De Ram, natuurlijk. De vastberaden pionier die voorloopt in het peloton. Jij bent vaak de degene die de boel op gang brengt. Natuurlijk komt de perfecte match voor jou voort een gewaagd product waarmee je even door kunt. Herbalife24 Formula 1 Sport houdt jouw nooit aflatende energie op peil. Met dit recept maak je als Ram helemaal de blits bij je vrienden!


Stier – F1 Chocolade
Hoorns omhoog. De stier is ofwel wilskrachtig of koppig, afhankelijk aan welke kant je staat. Je geniet van ontspanning, omringt jezelf met comfort en geniet van de fijnere dingen in het leven. En is er iets geruststellender of fijner dan chocolade? Herbalife Nutrition Formula 1 Chocolade past perfect bij jou - romig, rijk en klaar om jouw verfijnde smaakpapillen te bevredigen. Met dit recept kun je ultiem genieten.


Tweeling – F1 Appel Kaneel
Als tweeling bekijk je alles vanuit meerdere invalshoeken, wat je geest ontgrendelt en leidt tot fantasierijke mogelijkheden en verrassende combinaties. Altijd op jacht naar een nieuw, interessant en gedurfd avontuur, dat ben jij. Herbalife Nutrition Formula 1 Appel Kaneel is perfect voor jou. Een combinatie van zoet en spicy, het is een tweezijdige smaak die past bij jouw yin en yang persoonlijkheid. Deze worteltaart streelt beide kanten ervan.


K
reeft –F1 Vanille
Krabben en knijpen? Dat nooit. Dat harde pantser betekent gewoon dat je houdt van het knusse gevoel van thuis en niet te snel te veel prijsgeeft. Je houdt goed vast aan je gevoel en je draagt je hart op de tong. De romige, troostende smaak van Herbalife Nutrition Formula 1 Vanille is praktisch voor jou gemaakt. Met dit ontbijtje start jij je dag op jouw ideale manier.


Leeuw – F1 Cookies & Cream
Zichzelf laten horen en graag in het middelpunt van de belangstelling staan, dat is leeuw. Je verdient een smaak met een trotse geschiedenis van succes. Een smaak die altijd succes heeft en zich onderscheidt van de status quo. Als je lekker ligt te ontspannen met een Herbalife Nutrition Formula 1 Cookies 'n Cream shake na je training, vragen anderen direct waar ze die ook kunnen krijgen. Blijf een trendsetter met deze heerlijke shake. Met dit recept heb je ook iets om je tanden in te zetten.


Maagd – F1 Zomerse Bosvruchten
Voor jou gaat het allemaal om de details. Het is niet dat je kieskeurig bent - je hebt gewoon een goede smaak. En over geweldige smaak gesproken, de perfect uitgebalanceerde smaken van Herbalife Nutrition Formula 1 Zomerse Bosvruchten zijn gecreëerd met jou in gedachten. De zonnige smaak laat jouw vrolijke aard nog meer stralen! Zin om de vreugde te delen? Maak dan deze lekkernij voor je vrienden klaar.


Weegschaal – F1 Frisse Aardbei
Zachtaardig, in balans en eerlijk met een natuurlijk gevoel voor charme, deze zachte aardbeiensmaak speelt in op je harmonieuze kant - je wilt gewoon dat iedereen gelukkig is. Je bent nieuwsgierig, creatief en zelfs een beetje romantisch, dus het is geen verrassing dat de luchtige friszoete smaak van Herbalife Nutrition Formula 1 Frisse Aardbei een perfecte match is met jou. Met deze droomtaartjes maak jij het iedereen naar de zin.

Schorpioen – F1 Bananen Crème
Sterk en gepassioneerd, met een vleugje mysterie om je heen, dat ben jij Schorpioen. Je bent loyaal en beschermend - een toegewijde vriend. Soms wordt je verkeerd begrepen, maar jij weet dat je niet iedereen kunt behagen. Eén ding is duidelijk - je zult zeker vallen voor de gedurfde intense smaak van Herbalife Nutrition Formula 1 Bananen Crème. Een plak bananenbrood is dan ook de ideale snack voor jou.


Boogschutter – F1 Café Latte
Je bent het gelukkigst als je op verkenning gaat, met een kop koffie in de hand. De boogschutter is een optimist en nieuwsgierige reiziger in hart en nieren. Je wilt zoveel mogelijk van de wereld ervaren. De aromatische koffiesmaak van Herbalife Nutrition Formula 1 Café Latte is precies wat jij nodig hebt om jouw volgende grote avontuur een nieuwe impuls te geven. Als je voor wat extra avontuur koffie met cacao wilt mixen, ga dan voor dit ontbijt.


Steenbok – H24 Rebuild Strength
Geen enkele berg is te hoog voor de Steenbok om te beklimmen. Je bent ambitieus en gaat altijd vol voor het behalen van je doelen. Consequent hard werken is een deel van je DNA en dat maakt je een betrouwbare performer, net als Herbalife Nutrition H24 Rebuild Strength. Met zijn klassieke chocoladesmaak kun je erop vertrouwen dat deze herstel shake jou helpt wanneer je weer eens tot het uiterste bent gegaan. Heb je nog iets stevigers nodig? Maak dan deze wafels eens.Waterman –Proteïnedrank Mix (PDM)
Je bent aardig en gezellig en je bent altijd in voor een avontuur. Je houdt ervan om omringd te worden door vrienden, maar je hebt ook je eigen ruimte en tijd nodig om na te denken. Herbalife Nutrition Proteïnedrank Mix past goed bij je F1 shake, maar is op zichzelf ook heel lekker - klinkt het bekend?
Jij + deze veelzijdige shake smaak = een coole, romige combi. Maak deze tartelettes voor een extra verfrissende combi.

Vissen – F1 Munt Chocolade

Going with the flow is niet moeilijk voor Vissen. Je bent zorgeloos, meelevend en geduldig en je hebt een dromershart. Gelukkig hebben we een perfecte shake gevonden die bij jouw horoscoop past. Een niet alledaagse mix van 2 contrasterende smaken. Herbalife Nutrition Formula 1 Munt Chocolade brengt jouw creatieve geest helemaal tot bloei. Zeker als je deze traktatie probeert!

*Maak de Herbalife Nutrition shakes niet met aarde. Dat is niet lekker.

Gerelateerd

Alle artikelen
Waarom je een plantaardig eetpatroon zou moeten overwegen

Waarom je een plantaardig eetpatroon zou moeten overwegen

Auteur: Herbalife Nutrition

Volgens de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties, zal de wereldvoedselproductie tegen 2050 naar schatting met 70% moeten worden verhoogd om iedereen te kunnen voeden. Plantaardige voeding kan een uitkomst bieden.

Lees meer

Essentiële voedingselementen voor spierherstel

Essentiële voedingselementen voor spierherstel

Auteur: Gudrun Hespel

Om vooruitgang te boeken in kracht en/of conditie is het belangrijk dat je je lichaam steeds nieuwe en progressief zwaarder wordende trainingsprikkels geeft. Je lichaam zal zich dan beetje bij beetje aanpassen aan de meer kracht vergende inspanningen. Dat noemen we adaptatie. Je spieren worden sterker en groter bij krachttraining en je uithoudingsvermogen verbetert bij cardiovasculaire training.

Lees meer

Ontdek de voordelen van 'Plant Power'

Ontdek de voordelen van 'Plant Power'

Auteur: Herbalife Nutrition

Er zitten enorm veel voordelen aan het eten van meer plantaardige voeding. Plantaardige voedingsmiddelen hebben een hoge voedingsdichtheid, wat betekent dat het een overvloed aan voedingsstoffen bevat in verhouding tot de hoeveelheid calorieën. Vruchten, groenten, bonen en volkoren granen zijn geweldige bronnen van vitaminen, mineralen en fytonutriënten, en ze zijn van nature cholesterolvrij. Er is echter ook het ‘probleem’ van het niet binnenkrijgen van alle essentiële aminozuren die je lichaam zelf niet kan aanmaken. Bij Herbalife Nutrition hebben we hier een oplossing voor gevonden. We zetten de voordelen van plantaardige proteïnen en de magie van de juiste vegan proteïnecombinatie voor je op een rij.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x