F1 Express Maaltijdreep 1

Herbalife Nutrition lanceert vernieuwde Formula 1 Express maaltijdreep

Veeleisende werkschema's, meer tijd op kantoor, kinderen van en naar school brengen, reizen en pendelen - voor velen van ons is ons leven nog nooit zo druk geweest. Deze snelle levensstijl heeft natuurlijk zijn weerslag op onze voeding.

F1 Express Maaltijdreep 2

Het bereiden van drie voedingsrijke maaltijden per dag kan moeilijk zijn wanneer je altijd onderweg bent. Herbalife Nutrition maakt het echter gemakkelijker om de voedingsstoffen binnen te krijgen die je nodig hebtmet de lancering van de nieuwe Formula 1 Express maaltijdreep.

Deze spannende toevoeging aan de Herbalife Nutrition productportfolio bevat de perfecte mix van hoogwaardige proteïnen, vezels en 25 vitaminen en mineralen.

Herbalife Nutrition's Formula 1 Express uitgebalanceerde maaltijdreep biedt een smakelijke, gezonde maaltijd en kan op elk moment van de dag genuttigd worden. Een geweldige on-the-go ontbijt of lunch optie, vooral als een alternatief voor de traditionele maaltijdvervangende shakes.

Het nieuwe aanbod is een evolutie van de originele Express Bar van het merk. De Formula 1 Express Healthy Meal Bars bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, een verbeterde smaak en een verbeterde textuur met crispies en chocoladestukjes die zijn gedoopt en besprenkeld met rijke pure chocolade. De repen zijn net zo lekker als dat ze voedzaam zijn.

Wil jij jouw proteïne-inname verhogen? Elke reep bevat 13 gram proteïne om te helpen bij de opbouw van spiermassa. Voor degenen die hun calorie-inname willen verminderen, zijn deze repen ideaal om te helpen jouw energie-inname te verminderen, terwijl je er zeker van bent dat je nog steeds de belangrijkste voedingsstoffen binnenkrijgt die jouw lichaam nodig heeft.

Met slechts 207 kcal per portie is dit een handige en gemakkelijke reep die binnen elk voedingschema past.

Verkrijgbaar in pure chocolade smaak in een doos van 7, is dit nieuwe aanbod het perfecte product voor diegenen die een gezonde levensstijl willen leiden, zelfs wanneer hun agenda vol zit.

De nieuwe Formula 1 Express uitgebalanceerde maaltrijdreep is exclusief verkrijgbaar via Herbalife Nutrition's Onafhankelijke members. Voor meer informatie bezoek www.herbalife.nl

F1 Express Maaltijdreep

Over de Herbalife Nutrition Formula 1 Express Maaltijdreep

Belangrijkste voordelen en kenmerken:

  • Bevat 25 vitaminen en mineralen
  • Hoog in proteïne met 13 g per reep, om te helpen bij de opbouw van spiermassa
  • Vezelrijk met 7 g per reep, goed voor 28% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vezels*
  • Bevat Promitor® vezels
  • Geschikt voor vegetariërs
  • Geen kunstmatige kleurstoffen of zoetstoffen
  • Een heerlijke reep met een verbeterde smaak en textuur
  • Perfect voor onderweg

*EFSA-panel voor dieetproducten, voeding en allergieën (NDA) EFSA Journal 2010; 8(3), 1462.

Gerelateerd

Alle artikelen
De juiste verhouding macronutriënten berekenen om jouw doelen te bereiken

De juiste verhouding macronutriënten berekenen om jouw doelen te bereiken

Auteur: Susan Bowerman

De laatste tijd wordt steeds vaker gesproken over mensen die hun macro's willen "tellen". Het bijhouden van de inname van de "grote drie" macronutriënten: proteïnen, koolhydraten en vetten. Afhankelijk van je caloriebehoeften en doelstellingen kan het tellen van macro's een manier zijn om de juiste hoeveelheden van deze vitale voedingsstoffen binnen te krijgen en je te helpen je doelen te bereiken.

Lees meer

De voordelen van proteïnepoeder: hoe maak je een voedingsshake?

De voordelen van proteïnepoeder: hoe maak je een voedingsshake?

Auteur: Susan Bowerman

Proteïne vervult vele vitale functies in het lichaam. Behalve dat het een van de bouwstenen is van ons haar, huid, nagels, organen en spieren, bevordert het ook de spiergroei en helpt het de eetlust onder controle te houden. Tegenwoordig zijn er tal van proteïnesupplementen die je kunnen helpen aan jouw dagelijkse voedingsbehoeften te voldoen: proteïnepoeders, kant-en-klare shakes en proteïnerepen.

Lees meer

Hoe om te gaan met een verouderde huid: 7 Do's en Don'ts

Hoe om te gaan met een verouderde huid: 7 Do's en Don'ts

Auteur: Laura Chacon-Garbato

Ouder worden heeft positieve aspecten, zoals ervaring en wijsheid. Maar er zijn ook nadelige aspecten. Zo verliest onze huid elasticiteit en stevigheid naarmate we ouder worden. Als deze veranderingen eerder optreden, spreken we van vroegtijdige veroudering.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x