F1 Express Maaltijdreep 1

Herbalife Nutrition lanceert vernieuwde Formula 1 Express maaltijdreep

Veeleisende werkschema's, meer tijd op kantoor, kinderen van en naar school brengen, reizen en pendelen - voor velen van ons is ons leven nog nooit zo druk geweest. Deze snelle levensstijl heeft natuurlijk zijn weerslag op onze voeding.

F1 Express Maaltijdreep 2

Het bereiden van drie voedingsrijke maaltijden per dag kan moeilijk zijn wanneer je altijd onderweg bent. Herbalife Nutrition maakt het echter gemakkelijker om de voedingsstoffen binnen te krijgen die je nodig hebtmet de lancering van de nieuwe Formula 1 Express maaltijdreep.

Deze spannende toevoeging aan de Herbalife Nutrition productportfolio bevat de perfecte mix van hoogwaardige proteïnen, vezels en 25 vitaminen en mineralen.

Herbalife Nutrition's Formula 1 Express uitgebalanceerde maaltijdreep biedt een smakelijke, gezonde maaltijd en kan op elk moment van de dag genuttigd worden. Een geweldige on-the-go ontbijt of lunch optie, vooral als een alternatief voor de traditionele maaltijdvervangende shakes.

Het nieuwe aanbod is een evolutie van de originele Express Bar van het merk. De Formula 1 Express Healthy Meal Bars bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, een verbeterde smaak en een verbeterde textuur met crispies en chocoladestukjes die zijn gedoopt en besprenkeld met rijke pure chocolade. De repen zijn net zo lekker als dat ze voedzaam zijn.

Wil jij jouw proteïne-inname verhogen? Elke reep bevat 13 gram proteïne om te helpen bij de opbouw van spiermassa. Voor degenen die hun calorie-inname willen verminderen, zijn deze repen ideaal om te helpen jouw energie-inname te verminderen, terwijl je er zeker van bent dat je nog steeds de belangrijkste voedingsstoffen binnenkrijgt die jouw lichaam nodig heeft.

Met slechts 207 kcal per portie is dit een handige en gemakkelijke reep die binnen elk voedingschema past.

Verkrijgbaar in pure chocolade smaak in een doos van 7, is dit nieuwe aanbod het perfecte product voor diegenen die een gezonde levensstijl willen leiden, zelfs wanneer hun agenda vol zit.

De nieuwe Formula 1 Express uitgebalanceerde maaltrijdreep is exclusief verkrijgbaar via Herbalife Nutrition's Onafhankelijke members. Voor meer informatie bezoek www.herbalife.nl

F1 Express Maaltijdreep

Over de Herbalife Nutrition Formula 1 Express Maaltijdreep

Belangrijkste voordelen en kenmerken:

  • Bevat 25 vitaminen en mineralen
  • Hoog in proteïne met 13 g per reep, om te helpen bij de opbouw van spiermassa
  • Vezelrijk met 7 g per reep, goed voor 28% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vezels*
  • Bevat Promitor® vezels
  • Geschikt voor vegetariërs
  • Geen kunstmatige kleurstoffen of zoetstoffen
  • Een heerlijke reep met een verbeterde smaak en textuur
  • Perfect voor onderweg

*EFSA-panel voor dieetproducten, voeding en allergieën (NDA) EFSA Journal 2010; 8(3), 1462.

Gerelateerd

Alle artikelen
6 proteïnerijke Herbalife24 recepten om te proberen

6 proteïnerijke Herbalife24 recepten om te proberen

Auteur: Susan Bowerman

Wist je dat veel van onze Herbalife24® proteïneproducten verwerkt kunnen worden in unieke, heerlijke recepten? Van shakes tot gebakken lekkernijen, we hebben een aantal van de beste recepten verzameld waarin onze proteïneproducten verwerkt zijn.

Lees meer

Dit is hoeveel proteïne jij per dag nodig hebt

Dit is hoeveel proteïne jij per dag nodig hebt

Auteur: Susan Bowerman

Het woord "proteïne" is afgeleid van het Griekse woord "protos", wat "eerste in rang of positie" betekent - en dat is niet voor niets. Proteïne vervult zo veel belangrijke functies in het lichaam dat het van vitaal belang is om in de dagelijkse behoefte te voorzien, die van persoon tot persoon nogal kan verschillen.

Lees meer

Hoe darmgezondheid kan bijdragen aan sportprestaties

Hoe darmgezondheid kan bijdragen aan sportprestaties

Auteur: Dana Ryan

Er zijn meerdere manieren om je sportprestaties te verbeteren, maar wist je dat een focus op darmgezondheid ongelooflijk voordelig kan zijn? We richten ons vaak op fysieke training, maar het optimaal functioneren van onze darmen speelt een grote rol bij prestaties.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x