F1 Express Maaltijdreep 1

Herbalife Nutrition lanceert vernieuwde Formula 1 Express maaltijdreep

Veeleisende werkschema's, meer tijd op kantoor, kinderen van en naar school brengen, reizen en pendelen - voor velen van ons is ons leven nog nooit zo druk geweest. Deze snelle levensstijl heeft natuurlijk zijn weerslag op onze voeding.

F1 Express Maaltijdreep 2

Het bereiden van drie voedingsrijke maaltijden per dag kan moeilijk zijn wanneer je altijd onderweg bent. Herbalife Nutrition maakt het echter gemakkelijker om de voedingsstoffen binnen te krijgen die je nodig hebtmet de lancering van de nieuwe Formula 1 Express maaltijdreep.

Deze spannende toevoeging aan de Herbalife Nutrition productportfolio bevat de perfecte mix van hoogwaardige proteïnen, vezels en 25 vitaminen en mineralen.

Herbalife Nutrition's Formula 1 Express uitgebalanceerde maaltijdreep biedt een smakelijke, gezonde maaltijd en kan op elk moment van de dag genuttigd worden. Een geweldige on-the-go ontbijt of lunch optie, vooral als een alternatief voor de traditionele maaltijdvervangende shakes.

Het nieuwe aanbod is een evolutie van de originele Express Bar van het merk. De Formula 1 Express Healthy Meal Bars bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, een verbeterde smaak en een verbeterde textuur met crispies en chocoladestukjes die zijn gedoopt en besprenkeld met rijke pure chocolade. De repen zijn net zo lekker als dat ze voedzaam zijn.

Wil jij jouw proteïne-inname verhogen? Elke reep bevat 13 gram proteïne om te helpen bij de opbouw van spiermassa. Voor degenen die hun calorie-inname willen verminderen, zijn deze repen ideaal om te helpen jouw energie-inname te verminderen, terwijl je er zeker van bent dat je nog steeds de belangrijkste voedingsstoffen binnenkrijgt die jouw lichaam nodig heeft.

Met slechts 207 kcal per portie is dit een handige en gemakkelijke reep die binnen elk voedingschema past.

Verkrijgbaar in pure chocolade smaak in een doos van 7, is dit nieuwe aanbod het perfecte product voor diegenen die een gezonde levensstijl willen leiden, zelfs wanneer hun agenda vol zit.

De nieuwe Formula 1 Express uitgebalanceerde maaltrijdreep is exclusief verkrijgbaar via Herbalife Nutrition's Onafhankelijke members. Voor meer informatie bezoek www.herbalife.nl

F1 Express Maaltijdreep

Over de Herbalife Nutrition Formula 1 Express Maaltijdreep

Belangrijkste voordelen en kenmerken:

  • Bevat 25 vitaminen en mineralen
  • Hoog in proteïne met 13 g per reep, om te helpen bij de opbouw van spiermassa
  • Vezelrijk met 7 g per reep, goed voor 28% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vezels*
  • Bevat Promitor® vezels
  • Geschikt voor vegetariërs
  • Geen kunstmatige kleurstoffen of zoetstoffen
  • Een heerlijke reep met een verbeterde smaak en textuur
  • Perfect voor onderweg

*EFSA-panel voor dieetproducten, voeding en allergieën (NDA) EFSA Journal 2010; 8(3), 1462.

Gerelateerd

Alle artikelen
Zijn noten gezond om te eten?

Zijn noten gezond om te eten?

Auteur: Herbalife Nutrition

Noten zijn gezonder dan vaak wordt gedacht. Doe jezelf een plezier door ongeveer 25 gram noten per dag te eten. Ze zijn niet alleen lekker, maar bevatten ook veel gunstige voedingsstoffen, zoals proteïnen, vezels, ijzer en onverzadigd vet. Neem de volgende keer dus eens wat noten in je yoghurt, doe ze door je salade of voeg wat pindakaas toe aan je overnight oats.

Lees meer

Dit is hoe jij effectief spieren kan opbouwen met een verantwoord dieet én training

Dit is hoe jij effectief spieren kan opbouwen met een verantwoord dieet én training

Auteur: Susan Bowerman

Als je de meeste mensen zou vragen wat er nodig is om spieren op te bouwen, zouden ze waarschijnlijk zeggen dat je gewoon proteïne, proteïne en nog eens proteïne moet eten. Proteïne is zeker belangrijk. Je spieren zijn immers gemaakt van proteïne, en je lichaam heeft er voldoende van nodig in de voeding om de bouwstenen te hebben die het nodig heeft om spiermassa op te bouwen. Maar proteïne alleen is niet voldoende. Je moet ook aandacht besteden aan de rest van je dieet en trainingsroutine.

Lees meer

Waarom je koolhydraten nodig hebt als je veel traint

Waarom je koolhydraten nodig hebt als je veel traint

Auteur: Susan Bowerman

Koolhydraten zijn de belangrijkste bron van brandstof in het dieet van een sporter; er bestaat echter een algemene misvatting dat alle koolhydraten slecht zijn. In feite zijn er veel soorten gezonde koolhydraten die in ieders dagelijkse voeding zouden moeten worden opgenomen.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x