H24 Banner

Vergroot het effect van jouw workouts met Herbalife24

De dagen worden weer langer en het warme zonnetje dat maart te bieden heeft zorgt voor zomerse kriebels. We kunnen ons eindelijk weer verheugen op de zomer. En zo waan je jezelf op het strand, in de bergen of aan het zwembad, maar dan komt plots het besef: nog iets minder dan drie maanden tot de zomer. Je kijkt in de spiegel en ziet dat het strakke lijf van vorig jaar ineens sterk is gaan lijken op de rollade van afgelopen kerstmis. Ook aan je spaghetti-armpjes is te zien dat je de afgelopen maanden de afstandsbediening van je televisie vaker hebt gelift dan de halters op zolder. Tijd voor actie!

H24 Range

Je hebt nog een paar maanden voor een summer body, dus jouw workouts moeten zo effectief mogelijk zijn. Iedereen die zich bezighoudt met fitness zal weten dat de voedingsgewoonten die je voor-, tijdens- en na je workout hebt, van invloed zijn op je prestaties en lichaamssamenstelling. Als je het meeste wilt halen uit je trainingssessie, is het van belang dat je je lichaam efficiënt voedt. Zonder goede voeding, kan een workout het lichaam beroven van essentiële voedingsstoffen die het nodig heeft om te herstellen. Werk hard, train hard, en zie hoe je het beste resultaat uit jouw workouts haalt met Herbalife24.

Voor je workout

Aangezien koolhydraten belangrijk zijn voor de motor van je lichaam, moet datgene dat je eet voor je workout relatief veel koolhydraten bevatten. Daarnaast zijn wat proteïnen ook goed. Ze zullen je spijsvertering net dat beetje vertragen, zodat de koolhydraten wat langzamer en gelijkmatiger in je bloedbaan terecht kunnen komen. Je wilt net voordat je met je workout gaat beginnen niet te veel vet eten, aangezien dat je spijsvertering te veel kan vertragen, waardoor je je ongemakkelijk vol kunt gaan voelen. Bewaar je vezelrijke voeding voor erna, aangezien het ook een tijdje duurt voordat dat zijn weg door je systeem heeft gewerkt. De volgende producten zorgen ervoor dat jij klaar bent voor jouw workouts.

Herbalife24® LiftOff Max
Geef je workouts een boost met LiftOff® Max met grapefruit smaak! Het is een suikervrije energiedrank die 180 mg cafeïne per portie bevat. LiftOff® Max is samengesteld met vitamine B6, B12 en C om vermoeidheid en moeheid te helpen verminderen.

Zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen is dit een energiedrank waarop je kunt vertrouwen. Het bevat ook pantotheenzuur dat bijdraagt aan normale mentale prestaties. Voel je verfrist en geniet van de scherpe, pittige smaak van grapefruit. Consumeer Herbalife24® LiftOff® Max voordat je gaat sporten of wanneer je weer op gang moet komen.

Herbalife24® Formula 1 Sport
Formula 1 Sport is geïnspireerd op Herbalife Nutrition’s baanbrekende Formule 1 assortiment en speciaal samengesteld voor de specifieke voedingsbehoeften van atleten.

Het is een uitgebalanceerde en verantwoorde maaltijd die gemak, heerlijke smaak en voeding biedt in één shake. Met zijn mix van koolhydraten, hoogwaardige proteïnen, vezels, vitamines en mineralen is Formula 1 Sport de ideale maaltijd voor een intensieve training.

Tijdens je workout

Het is belangrijk om tijdens het sporten veel te blijven drinken en je koolhydraten en elektrolyten aan te vullen. Tijdens een lange, intensieve workout kunnen sportdrankjes je helpen om je energie op peil te houden. De volgende producten zijn daar uitermate voor geschikt en geven jouw workouts een flinke boost.

Herbalife24® CR7 Drive
Of je nu een intensief potje voetbal speelt, traint of naar de sportschool gaat, je hebt producten nodig die je helpen bij het voorbereiden, trainen en herstellen. CR7 Drive is een sportdrank met acai bessen smaak, ontwikkeld door experts op het gebied van voeding én door internationale voetbalster: Cristiano Ronaldo.

CR7 Drive is een koolhydraat-elektrolytoplossing waarvan bewezen is dat het de opname van water tijdens het sporten verbetert en het uithoudingsvermogen helpt behouden.

Herbalife24® Hydrate
Hydrate is een calorievrije elektrolytendrank die is ontworpen om vochtconsumptie te stimuleren. Elke verpakking bevat 100% van uw ADH voor vitamine C om vermoeidheid en vermoeidheid te verminderen, evenals B-vitamines (B1, B2, pantotheenzuur en B12) en calcium en magnesium, die allemaal bijdragen aan een normaal energieleverend metabolisme.

Herbalife24® Prolong
Prolong is ontwikkeld door experts in sportvoeding - het is een koolhydraat-proteïnedrank met citrussmaak en toegevoegde vitamines en mineralen die perfect is om in te nemen tijdens intensieve of uitgebreide trainingen.

Na je workout

Na een intensieve workout wil je je weer richten op koolhydraten om je voorraden in de spieren en lever weer aan te vullen. Probeer binnen 30 minuten na je workout weer te eten - je lichaam zal de koolhydraten gemakkelijker tot zich nemen dan wanneer je langer wacht. Nu is de tijd om vezelrijk voedsel te eten, omdat de spijsverteringstijd niet langer een probleem is. Fruit, groenten, volkoren granen, bonen en zuivelproducten zijn geweldige koolhydraatrijke herwinningsvoedsel.

Naast koolhydraten is de aanvulling van proteïnen ook onmisbaar. Wei en caseïne - twee proteïnen afkomstig van zuivel - zijn perfect na het trainen, omdat ze helpen bij het bevorderen van spierherstel. Dus, een volkoren boterham met kaas en een glas melk, een kom yoghurt of een herstelshake als Herbalife24 Rebuild Strength zijn allemaal voorbeelden van maaltijden die je in topvorm houden.

Herbalife24® Achieve Bar
De Achieve Bar is een handige post-workout snack die 21 gram proteïne per reep bevat. De proteïnerepen zijnverkrijgbaar in een zoete Chocolate Chip Cookie Dough smaak of een Pure Chocolade smaak, zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen en uiterst geschikt voor vegetariërs!

Herbalife24® Rebuild Strength
Na een intensieve training of trainingssessie moeten jij en je spieren rusten. Een effectieve herstelperiode heeft een balans tussen hydratatie, proteïnen en koolhydraten.

Rebuild strength is de ideale hersteldrank na de training. Het bevat hoogwaardige proteïnen, bevat negen essentiële vitamines en mineralen die kunnen helpen bij het herstel en de ondersteuning van spiermassa na anaërobe training.

Tijdens de nacht

Je zal er misschien niet meteen aan denken, maar ook tijdens de nacht gaat de ontwikkeling van jouw lichaam gewoon verder. Rust en herstel zijn een essentieel onderdeel van elke training of wedstrijd. Het volgende product geeft jouw lichaam ’s nachts de ondersteuning die het nodig heeft.

Herbalife24® Restore
Luister naar je lichaam en kom tot rust met Herbalife24® Restore. Het is een voedingssupplement dat is ontworpen om jou tijdens het slapen optimale voedingsondersteuning te bieden.

Restore bevat 200 mg vitamine C, wat helpt bij het behoud van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na intensieve trainingen.

Gerelateerd

Alle artikelen
De juiste verhouding macronutriënten berekenen om jouw doelen te bereiken

De juiste verhouding macronutriënten berekenen om jouw doelen te bereiken

Auteur: Susan Bowerman

De laatste tijd wordt steeds vaker gesproken over mensen die hun macro's willen "tellen". Het bijhouden van de inname van de "grote drie" macronutriënten: proteïnen, koolhydraten en vetten. Afhankelijk van je caloriebehoeften en doelstellingen kan het tellen van macro's een manier zijn om de juiste hoeveelheden van deze vitale voedingsstoffen binnen te krijgen en je te helpen je doelen te bereiken.

Lees meer

De voordelen van proteïnepoeder: hoe maak je een voedingsshake?

De voordelen van proteïnepoeder: hoe maak je een voedingsshake?

Auteur: Susan Bowerman

Proteïne vervult vele vitale functies in het lichaam. Behalve dat het een van de bouwstenen is van ons haar, huid, nagels, organen en spieren, bevordert het ook de spiergroei en helpt het de eetlust onder controle te houden. Tegenwoordig zijn er tal van proteïnesupplementen die je kunnen helpen aan jouw dagelijkse voedingsbehoeften te voldoen: proteïnepoeders, kant-en-klare shakes en proteïnerepen.

Lees meer

Hoe om te gaan met een verouderde huid: 7 Do's en Don'ts

Hoe om te gaan met een verouderde huid: 7 Do's en Don'ts

Auteur: Laura Chacon-Garbato

Ouder worden heeft positieve aspecten, zoals ervaring en wijsheid. Maar er zijn ook nadelige aspecten. Zo verliest onze huid elasticiteit en stevigheid naarmate we ouder worden. Als deze veranderingen eerder optreden, spreken we van vroegtijdige veroudering.

Lees meer

Vind een Distributeur

Vind een Distributeur x