Immune Booster benoemd tot Gekozen Product van het Jaar in Nederland

Met trots kunnen we meedelen dat Immune Booster van Herbalife Nutrition door de Nederlandse consument benoemd is tot Gekozen Product van het Jaar 2021 in de categorie 'voedingssupplementen: weerstand'.

Gekozen Product van het Jaar is één van de grootste consumentenonderzoeken van Nederland. Het onafhankelijk perceptieonderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd door The Nielsen Company, onder een panel van minimaal 10.000 consumenten die affiniteit hebben met de productcategorie en door middel van testing bij meer dan 120 gezinnen thuis, door het bedrijf Treetz. Immune Booster werd samen met nog vele andere producten beoordeeld op 4 criteria:

  • Aantrekkelijkheid
  • Innovatie
  • Aankoopintentie
  • Tevredenheid

Er is slechts één winnaar per categorie; degene waarop het meest is gestemd en die de beste beoordeling kreeg op consumentenniveau. Op basis van deze criteria werd Immune Booster verkozen tot winnaar!

Immune Booster en deelname Gekozen Product van het Jaar

Ons immuunsysteem is een ongelooflijk complex netwerk dat elke dag onvermoeibaar en ongemerkt aan het werk is.

Immune Booster van Herbalife Nutrition is een voedingssupplement in poedervorm waar je een heerlijke drank met de smaak van wilde bessen van maakt.

Het product is geformuleerd met EpiCor® - een wetenschappelijk bewezen, gedroogd ingrediënt op basis van gist, dat het immuunsysteem kan helpen door het microbioom in het spijsverteringsstelsel te ondersteunen. Het bevat ook belangrijke vitaminen en mineralen die bijdragen aan de normale werking van het immuunsysteem, zoals vitamine C en D, selenium en zink. Immune Booster is slimme voeding voor je immuunsysteem.

Het is niet de eerste productprijs voor Herbalife Nutrition Nederland. Zo heeft het bedrijf met de Maaltijdvervangende shake Formula 1 in 2017 de prijs voor ‘Beste Product van het Jaar’ in ontvangst mogen nemen en won de Herbal Aloe drank Mango in 2016 al deze geweldige prijs.

Elise de Jong, Sr. Country Manager Herbalife Nutrition Nederland: “Met de lancering van Immune Booster in de zomer van 2020, wisten we dat we een innovatief en aantrekkelijk product op de markt hadden gebracht. We wilden ons sterkte netwerk van meer dan achttienduizend onafhankelijke distributeurs helpen om dit fantastische product aan Nederland te laten zien. Hoe kan dit beter dan deel te nemen aan een onafhankelijk consumentenonderzoek? Nu worden we in onze overtuiging ondersteund door een panel consumenten.”

Innovatie & Kwaliteit

De lancering van Immune Booster is geen toeval. Herbalife Nutrition heeft kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staan. Het bedrijf leidt zes onderzoeks- en ontwikkelingscentra over de hele wereld die dagdagelijks bezig zijn met de nieuwste voedingstechnologieën en -ontwikkelingen.

Gary Swanson, Sr. Vice President, Global Quality Assurance and Control: “We hebben zeven laboratoria die testen op kwaliteit en van die zeven laboratoria is er één verantwoordelijk voor het testen van de andere laboratoria, om ervoor te zorgen dat die hun werk goed doen. We hebben wereldwijd bijna 2.000 personeelsleden op het gebied van wetenschap en kwaliteit. Dit team bestaat uit meer dan 300 wetenschappers, waarvan 50 Ph.D.s., die de uniforme wereldwijde standaard voor kwaliteit van het bedrijf bepalen en toezicht houden op elk aspect van onze productinnovatie en -ontwikkeling.”

Klik hier voor meer informatie over onze kwaliteitsnormen.

Gerelateerd

Alle artikelen
Hoe beïnvloedt de spijsvertering onze sportprestaties?

Hoe beïnvloedt de spijsvertering onze sportprestaties?

Auteur: Susan Bowerman

Er zijn talloze manieren waarop je sportprestaties en trainingsplannen kunnen ontsporen: blessures, uitputting en uitdroging, om er maar een paar te noemen. Maar wist je dat de spijsvertering ook een belangrijke rol speelt?

Lees meer

Wat zijn functionele theeën en waarom zou je ze drinken?

Wat zijn functionele theeën en waarom zou je ze drinken?

Auteur: Susan Bowerman

Het drinken en serveren van thee is een dagelijkse praktijk voor mensen over de hele wereld. Het nuttigen ervan kent vele ceremonies en tradities. De voordelen van het drinken van thee gaan verder dan de kunst van het bereiden en het opsnuiven van het aroma. Groene, zwarte en kruidenthee bevatten fytonutriënten, dit zijn verbindingen die planten niet alleen hun kleur, smaak en aroma geven, maar ook goed kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. Sommige theefabrikanten voegen zelfs vitaminen en functionele kruiden toe aan thee die al goed voor je is. Beschouw ze als een andere soort functionele thee. Van groene thee met een vleugje fruit tot "energie"- en "bedtijd"-melanges, er zijn tientallen soorten functionele theeën om uit te kiezen. Hier zijn een paar bewezen functionele theeën om in je kast te hebben.

Lees meer

Alles wat je moet weten over zonnebrandcrème

Alles wat je moet weten over zonnebrandcrème

Auteur: Laura Chacon-Garbato

We horen vaak over het belang van zonnebrandcrème, bijvoorbeeld dat als we ons niet tegen de zon beschermen, we kunnen verbranden, tekenen van vroegtijdige veroudering kunnen krijgen en natuurlijk het risico lopen een huidziekte. Maar hoeveel en hoe vaak moeten we zonnebrandcrème gebruiken? Deze gids zal je helpen de basisprincipes van SPF en UV-straling te begrijpen. Bovendien zullen we ook andere veelgestelde vragen en mythes bespreken in verband met zonnebescherming.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x