POTY IB My Life Herbalife

Immune Booster benoemd tot Gekozen Product van het Jaar in Nederland

Met trots kunnen we meedelen dat Immune Booster van Herbalife Nutrition door de Nederlandse consument benoemd is tot Gekozen Product van het Jaar 2021 in de categorie 'voedingssupplementen: weerstand'.

Gekozen Product van het Jaar is één van de grootste consumentenonderzoeken van Nederland. Het onafhankelijk perceptieonderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd door The Nielsen Company, onder een panel van minimaal 10.000 consumenten die affiniteit hebben met de productcategorie en door middel van testing bij meer dan 120 gezinnen thuis, door het bedrijf Treetz. Immune Booster werd samen met nog vele andere producten beoordeeld op 4 criteria:

  • Aantrekkelijkheid
  • Innovatie
  • Aankoopintentie
  • Tevredenheid

Er is slechts één winnaar per categorie; degene waarop het meest is gestemd en die de beste beoordeling kreeg op consumentenniveau. Op basis van deze criteria werd Immune Booster verkozen tot winnaar!

Immune Booster en deelname Gekozen Product van het Jaar

Ons immuunsysteem is een ongelooflijk complex netwerk dat elke dag onvermoeibaar en ongemerkt aan het werk is.

Immune Booster van Herbalife Nutrition is een voedingssupplement in poedervorm waar je een heerlijke drank met de smaak van wilde bessen van maakt.

Het product is geformuleerd met EpiCor® - een wetenschappelijk bewezen, gedroogd ingrediënt op basis van gist, dat het immuunsysteem kan helpen door het microbioom in het spijsverteringsstelsel te ondersteunen. Het bevat ook belangrijke vitaminen en mineralen die bijdragen aan de normale werking van het immuunsysteem, zoals vitamine C en D, selenium en zink. Immune Booster is slimme voeding voor je immuunsysteem.

Het is niet de eerste productprijs voor Herbalife Nutrition Nederland. Zo heeft het bedrijf met de Maaltijdvervangende shake Formula 1 in 2017 de prijs voor ‘Beste Product van het Jaar’ in ontvangst mogen nemen en won de Herbal Aloe drank Mango in 2016 al deze geweldige prijs.

Elise de Jong, Sr. Country Manager Herbalife Nutrition Nederland: “Met de lancering van Immune Booster in de zomer van 2020, wisten we dat we een innovatief en aantrekkelijk product op de markt hadden gebracht. We wilden ons sterkte netwerk van meer dan achttienduizend onafhankelijke distributeurs helpen om dit fantastische product aan Nederland te laten zien. Hoe kan dit beter dan deel te nemen aan een onafhankelijk consumentenonderzoek? Nu worden we in onze overtuiging ondersteund door een panel consumenten.”

Innovatie & Kwaliteit

De lancering van Immune Booster is geen toeval. Herbalife Nutrition heeft kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staan. Het bedrijf leidt zes onderzoeks- en ontwikkelingscentra over de hele wereld die dagdagelijks bezig zijn met de nieuwste voedingstechnologieën en -ontwikkelingen.

Gary Swanson, Sr. Vice President, Global Quality Assurance and Control: “We hebben zeven laboratoria die testen op kwaliteit en van die zeven laboratoria is er één verantwoordelijk voor het testen van de andere laboratoria, om ervoor te zorgen dat die hun werk goed doen. We hebben wereldwijd bijna 2.000 personeelsleden op het gebied van wetenschap en kwaliteit. Dit team bestaat uit meer dan 300 wetenschappers, waarvan 50 Ph.D.s., die de uniforme wereldwijde standaard voor kwaliteit van het bedrijf bepalen en toezicht houden op elk aspect van onze productinnovatie en -ontwikkeling.”

Klik hier voor meer informatie over onze kwaliteitsnormen.

Gerelateerd

Alle artikelen
Waarom je koolhydraten nodig hebt als je veel traint

Waarom je koolhydraten nodig hebt als je veel traint

Auteur: Susan Bowerman

Koolhydraten zijn de belangrijkste bron van brandstof in het dieet van een sporter; er bestaat echter een algemene misvatting dat alle koolhydraten slecht zijn. In feite zijn er veel soorten gezonde koolhydraten die in ieders dagelijkse voeding zouden moeten worden opgenomen.

Lees meer

Toegang tot voeding is de fundering van een gezond dieet

Toegang tot voeding is de fundering van een gezond dieet

Auteur: Kent Bradley

Onze voedingsveiligheid wordt wereldwijd bedreigd door een afnemende toegang tot voedingsrijke voeding. Na een decennium lang gestaag te zijn gedaald, neemt de honger in de wereld toe en treft het 9,9 procent van de mensen wereldwijd. Van 2019 tot 2020 is het aantal ondervoede mensen met maar liefst 161 miljoen toegenomen, een crisis die grotendeels te wijten is aan conflicten, klimaatverandering en de COVID-19-pandemie.

Lees meer

Druk? Hoe tijd te besparen in de ochtend?

Druk? Hoe tijd te besparen in de ochtend?

Auteur: Herbalife Nutrition

Hoe kun je de vroege ochtend rustiger tegemoet treden? Tussen het opstaan (vaak zo laat mogelijk) en het vertrekken (om naar het werk te gaan of de kinderen naar school te brengen), is de ochtend voor velen een race tegen de klok. Hoe kun je in de vroege ochtend rustiger opstarten?

Lees meer

Vind een member

Vind een member x