Banner 1

Waarom menselijke verbinding de sleutel is tot optimaal welzijn

Mensen hebben nood aan sociale verbinding, maar veel factoren, zoals stress en de huidige tijd, kunnen ons een geïsoleerd gevoel geven. Losgekoppeld zijn van anderen kan leiden tot minder energie, minder effectiviteit omdat we steeds meer alleen op onszelf vertrouwen, en zelfs meer stress.

Stress, gecombineerd met een steeds veranderende moderne levensstijl, kan het voor mensen moeilijk maken om gezond te zijn. Hoewel technologie de hoeveelheid gemakkelijk toegankelijke gezondheidseducatie heeft vergroot, kan het moeilijk zijn om goede informatie van slechte te onderscheiden. Deze overdaad aan gegevens kan ertoe leiden dat je je overweldigd voelt en je interesse en motivatie verliest.

Er is iets dat kan helpen bij deze veelvoorkomende problemen: een leidende hand van een ervaren persoon.

De kracht van een persoonlijke benadering van wellness

Sterke sociale connecties spelen een belangrijke rol bij het gezonder leven van mensen. Volgens onderzoekers van het Harvard Center for Population and Development Studies hebben mensen met zinvolle sociale relaties een beter gezondheidsgedrag, zoals gezond eten en fysiek actief zijn.

We moeten echter ook een basisprincipe erkennen: er is geen “one size fits all” als het gaat om voeding of fitness.

Een onafhankelijke Herbalife Nutrition-distributeur is goed uitgerust - door regelmatige training van onze experts op het gebied van voeding, fitness en coaching - om een ​​persoonlijk voedings- en bewegingsplan aan te bevelen dat hun klant kan helpen hun welzijnsdoelen op een efficiëntere manier te bereiken.

Deze toegevoegde waarde is de reden waarom onze producten alleen via een distributeur kunnen worden gekocht, omdat een gezondheidstraject zoveel meer is dan het kopen van producten via de detailhandel of het online zoeken naar dieetadvies. Een persoonlijke band met een distributeur zorgt niet alleen voor duidelijke aanwijzingen en een persoonlijk plan dat uniek is voor elk individu, maar biedt ook sociale steun, motivatie, aanmoediging en verantwoordelijkheid. Met elkaar kunnen deze essentiële aspecten leiden tot blijvende resultaten.

4 manieren waarop onze distributeurs mensen helpen een gezondere levensstijl te bereiken

Of het nu het doel is om af te vallen, te trainen voor een triatlon of gewoon een gezondere levensstijl te willen leiden, onze distributeurs lopen als coach aan de zijde van hun klanten en bieden transparantie, empowerment en een verschuiving in perspectief. Het is deze persoonlijke, relationele benadering die hun klanten helpt om op een transformatieve manier resultaten te behalen.

Hier zijn vier manieren waarop onze distributeurs mensen coachen naar een gezondere levensstijl:

Distributeurs coachen klanten en stellen duidelijke, haalbare doelen.

Distributeurs zijn getraind om hun klanten te helpen bij het stellen van haalbare doelen en mijlpalen als het gaat om gezonde gewoontevorming. Dit helpt klanten vertrouwen in zichzelf op te bouwen, wat een van de belangrijkste componenten van prestaties is. Vertrouwen is een krachtige kracht die een persoon tot actie aanzet en hen voedt om ondanks obstakels vol te houden.

Distributeurs begrijpen ook dat vertrouwen is gebaseerd op kleine overwinningen, die een persoon gemotiveerd kunnen houden tijdens hun gezondheids- en welzijnstraject. Distributeurs zijn bereid om voor elke klant een persoonlijk plan op te stellen - op basis van begeleiding en informatie ontwikkeld door bedrijfsexperts - dat duurzaam kan leiden tot een algeheel gezonder leven.

Distributeurs helpen bij het identificeren van gedragspatronen en de beste benaderingen voor individuele behoeften.

Soms zijn ongezonde voedings- of fitnessbenaderingen geworteld in slechte gewoonten die onvrijwillig zijn. Daar is een fysiologische reden voor: onze hersenen gebruiken meer energie dan enig ander orgaan in ons lichaam, goed voor tot 20 procent van de totale energiebehoefte van het lichaam.

Een ervaren distributeur kan patronen waarnemen die klanten misschien niet opmerken en kan hen helpen bepalen wat voor hen het beste werkt. Ze helpen klanten nieuwe gewoonten aan te leren om een ​​nieuwe levensstijl aan te nemen die leidt tot de beste, gezondere versie van zichzelf.

Distributeurs houden mensen gemotiveerd en verantwoordelijk.

Het starten van een nieuwe uitdaging kan met vol enthousiasme zijn. Maar wanneer vermoeidheid of tijdgebrek in de weg staat, kan de motivatie dalen.

Een van de belangrijkste redenen waarom gemotiveerd blijven moeilijk is, is dat verandering stress met zich meebrengt. Stress kan je gefrustreerd, vermoeid of angstig maken. Een distributeur zal klanten ondersteunen, aanmoedigen en motiveren om op koers te blijven en gefocust te blijven.

Distributeurs helpen mensen beperkende overtuigingen te overwinnen.

Soms hebben klanten die het gevoel hebben dat ze een doel niet kunnen bereiken, misschien niet te maken met motivatie, maar met beperkende overtuigingen die hen tegenhouden. Beperkende overtuigingen kunnen gedachten zijn als: "Ik heb niet de discipline om regelmatig te sporten", of "Ik heb niet de wilskracht om gezond te eten."

Distributeurs kunnen hun klanten helpen te erkennen dat ze het vermogen en de verantwoordelijkheid hebben om hun acties in eigen hand te nemen en hen motiveren om vooruit te gaan in plaats van zich achtergelaten te voelen.

Hoe we distributeurs trainen met bekroonde bronnen

Coaches spelen een belangrijke rol in het leven van hun klanten, daarom investeren we in de opleiding, training en groei van onze distributeurs.

In nauwe samenwerking met ons wereldwijde team van experts, adviesraden en distributeurs, ontwikkelen we een breed scala aan educatieve modules en bronnen die toegankelijk zijn in een bekroonde mobiele en webapplicatie genaamd HN Grow.

Naast voedings- en producttraining biedt de app business building en praktische coachingsvaardigheden. Via een gespecialiseerd trainingsprogramma met de naam Better Coaching kunnen distributeurs coachingstechnieken leren en oefenen met het coachen van anderen in virtuele rollenspelworkshops - hen leren hoe ze hun klanten kunnen helpen gezondere gewoonten aan te nemen door gedragsverandering.

HN Grow werd gelanceerd in 2019 en is momenteel beschikbaar in 44 landen. De app is wereldwijd erkend door The Brandon Hall Group en heeft recentelijk de hoogste erkenning (goud) gekregen voor de volgende categorieën:

  • Beste vooruitgang in mobiele leertechnologie
  • Beste vooruitgang in leermanagementtechnologie voor externe training
Banner 2

Eerder in 2021 werd het Better Coaching programma door de Brandon Hall Group erkend met twee bronzen awards:

  • Leiderschapsontwikkelingsprogramma: beste vooruitgang in coaching en mentoren
  • Leer- en ontwikkelingsprogramma: optimaal gebruik van een gevarieerd leerprogramma
Banner 3

In 2020 ontving HN Grow ook de gouden excellentie voor "Best Advance in Creating an Extended Enterprise Learning Program".

De Brandon Hall Group is een wereldwijd onderzoeks- en analistenbureau op het gebied van leren en ontwikkeling dat in 1999 de Excellence in Learning-awards in het leven heeft geroepen. Deze onderscheiding van een extern onderzoeksbureau onderstreept de waarde van het uitrusten van onze onafhankelijke distributeurs met interactieve, voedingsvoorlichting die ze kunnen delen met hun community.

Evenzo won HN Grow in 2021 de zilveren prijs voor "Best Use of Mobile Learning" van het eLearning Network. Beide organisaties worden wereldwijd erkend in de leer- en ontwikkelingsindustrie.

Menselijke connecties leiden tot resultaten

Een helpende hand kan het verschil maken bij het proberen een gezonder leven te leiden. Goede gewoonten zijn moeilijk vast te stellen, dus het kan van cruciaal belang zijn om een ​​groep om je heen te hebben voor ondersteuning, zoals die van voedingsclubs van distributeurs over de hele wereld.

Uiteindelijk zijn het de resultaten die ertoe doen. Distributeurs hebben één gemeenschappelijk doel: hun klanten laten slagen in het doorvoeren van veranderingen in hun levensstijl die hun leven ten goede zullen veranderen.

Klik hier voor meer informatie over hoe je je goede voornemens kunt volhouden.

Gerelateerd

Alle artikelen
Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Auteur: Herbalife

Plastic afval zal naar verwachting verviervoudigen van 2010 tot 2050 en de wereldwijde recyclingcapaciteit zal slechts 1/3 van het afval beslaan. Door onze inzet voor ecologische duurzaamheid, kunnen we het aanzienlijke economische verlies voor de samenleving, de economie en het milieu helpen verzachten.

Lees meer

Herbalife Family Foundation kondigt samenwerking aan met The Power of Nutrition en World Bank om ondervoeding aan te pakken

Herbalife Family Foundation kondigt samenwerking aan met The Power of Nutrition en World Bank om ondervoeding aan te pakken

Auteur: Herbalife

De Herbalife Family Foundation (HFF), onze wereldwijde non-profitorganisatie die zich inzet voor het verbeteren van het leven van kinderen en gezinnen over de hele wereld, heeft een nieuwe tweejarige samenwerking aangekondigd met The Power of Nutrition en de World Bank. Het partnerschap omvat een subsidie van $ 300.000 en zal zich in eerste instantie richten op het Stunting Reduction Program in Rwanda. Deze inspanningen zijn in overeenstemming met de Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling 2 van de Verenigde Naties om wereldwijd nul honger te bereiken.

Lees meer

We breiden onze inzet voor ecologische duurzaamheid en economische empowerment uit met onze samenwerking met Plastic Bank

We breiden onze inzet voor ecologische duurzaamheid en economische empowerment uit met onze samenwerking met Plastic Bank

Auteur: Herbalife

Op 8 juni 2022 is het Wereldoceanendag en hebben wij een tweejarig partnerschap gestart met Plastic Bank, een sociale onderneming die Ocean Stewards over de hele wereld in staat stelt om plastic in de oceaan te stoppen. Door deze samenwerking willen we voorkomen dat tegen het einde van het jaar 2023 meer dan 181.436 kg plastic in de oceanen terechtkomt. Daarnaast biedt de organisatie een economische kans voor de leden van de Plastic Bank-gemeenschap in Indonesië, die plastic afval inwisselen bij lokale inzamelpunten voor levensverbeterende voordelen. Deze inspanning breidt onze toewijding aan recycling en het elimineren van plastic afval verder uit, terwijl het ook bijdraagt aan ons doel om 50 miljoen positieve effecten te bereiken die mensen en de planeet helpen.

Lees meer

Vind een Distributeur

Vind een Distributeur x