Kinderen HNF

Wij eren onze partners die helpen een einde te maken aan honger in de wereld via het “Nutrition for Zero Hunger” initiatief

Samen met onze Herbalife Nutrition Foundation (HNF) eren we onze non-profitpartners en de impact die we samen hebben gemaakt in het bestrijden van voedselonzekerheid tijdens het tweede jaar van ons Nutrition for Zero Hunger-initiatief. Nutrition for Zero Hunger (NFZH) is een wereldwijd initiatief dat is afgestemd op Sustainable Development Goal 2 van de Verenigde Naties, dat ernaar streeft om tegen 2030 een einde te maken aan honger in al zijn vormen en verbeterde voeding te bereiken. We delen de voortgang van NFZH tot nu toe voorafgaand aan #WorldFoodDay, een programma van de Verenigde Naties om de wereldwijde kwestie onder de aandacht te brengen.

Support aan Afrika

Wereldwijd hebben meer dan 2 miljard mensen geen regelmatige toegang tot voldoende voedsel, en kunnen 3 miljard mensen zich geen gezonde voeding veroorloven, terwijl zwaarlijvigheid wereldwijd blijft toenemen, aldus de Voedsel- en Landbouworganisatie. De wereldbevolking zal naar verwachting met 43% groeien tot 10 miljard mensen in 2050, en de behoefte aan voedsel zal naar verwachting dienovereenkomstig toenemen. Via het NFZH-initiatief werken we samen met toonaangevende non-profitpartners om middelen, maaltijden en onderwijs te bieden om mensen in nood te helpen voeden en de essentiële voedingsprogramma's en voorlichtingscampagnes te ondersteunen die een positieve invloed hebben op het leven van mensen over de hele wereld.

“Het uitroeien van honger vereist de gecombineerde inspanningen van zowel de publieke als de private sector, en we zijn vastbesloten om ons deel te doen om ervoor te zorgen dat niemand met honger naar bed gaat. Ons bedrijfsinitiatief Nutrition for Zero Hunger heeft miljoenen mensen over de hele wereld de nodige hulp geboden en we kijken ernaar uit om onze inspanningen voort te zetten totdat de honger is uitgeroeid”, zegt Alan Hoffman, Executive Vice President, Global Corporate Affairs.

In ons tweede jaar van NFZH hebben we onze partnerschappen uitgebreid door nieuwe samenwerkingen toe te voegen met non-profitorganisaties die bekend staan ​​om hun impact bij het aanpakken van honger in de wereld, het versterken van economische kansen en het verbeteren van gemeenschappen. Door middel van deze partnerschappen werkt Herbalife Nutrition eraan om honger naar nul te helpen door goede voeding en educatieve middelen te bieden aan gemeenschappen in nood.

Positieve effecten in 2021 door deze toonaangevende non-profitorganisaties via het Nutrition for Zero Hunger-initiatief zijn onder meer:

World Food Program USA (WFP USA), een in de VS gevestigde non-profitorganisatie die zich inzet voor het opbouwen van steun voor het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties (WFP), gebruikte haar subsidie ​​van HNF om de noodhulpacties van orkaan Eta in Guatemala te ondersteunen, waarbij meer dan 8.600 mensen gedurende 60 dagen werden geholpen. De eerste ondersteuning leverde twee maanden voedselhulp op. De bijdrage van Herbalife Nutrition hielp de organisatie meer dan 62.000 Guatemalteken te bereiken met cruciale hulp, voedselzekerheid en voeding in hun meest kwetsbare gemeenschappen aan te pakken en hun wederopbouwinspanningen te ondersteunen.

Bancos de Alimentos de Mexico (BAMX), een non-profit, onpartijdige verzameling van 55 voedselbanken in Mexico, kon 30.080 leden van de gemeenschap voorzien van meer dan 30.000 kg voedsel met een subsidie ​​van HNF.

The U.S. African Development Foundation (USADF), een onafhankelijke Amerikaanse overheidsinstantie opgericht door het Congres om rechtstreeks te investeren in Afrikaanse basisondernemingen en sociale ondernemers, ondersteunde vijf begunstigden via financiële bijdragen van Herbalife Nutrition in het kader van het African Food and Nutrition Stars (FANS)-programma om de toegang tot gezond voedsel te vergroten, gemeenschapsontwikkeling te initiëren om voedselonzekerheid, en voedingsvoorlichting te vergemakkelijken om ondervoeding te helpen verminderen.

Feed the Children, een non-profitorganisatie die zich richt op het verlichten van honger, haar subsidie ​​van HNF gebruikte om ongeveer 300.000 maaltijden aan te vullen en naar schatting 8.000 mensen te voorzien van aanvullende essentiële middelen en educatieve benodigdheden in de VS. Internationaal heeft Feed the Children een Child-Focused Community Development-programma in acht landen. De subsidie ​​van Herbalife Nutrition helpt het werk van Feed the Children op het gebied van voeding te ondersteunen.

The Hunger Project, in haar missie om een ​​einde te maken aan honger en armoede door baanbrekende, duurzame, op vrouwen gerichte strategieën te ontwikkelen en te pleiten voor de wijdverbreide toepassing ervan in landen over de hele wereld, maakte het voor 30.000 vrouwen in Bangladesh mogelijk om 1.000 dagen essentiële voedingseducatie bij te wonen. Ze trainden ook nog eens 3.000 extra boeren in Moringa Tree Cultivation - een snelgroeiende, droogtetolerante, levensreddende boom in Afrika.

Chrysalis, een non-profitorganisatie die mensen helpt de hindernissen voor het personeel weg te nemen door het aanbieden van een werkgereedheidsprogramma, geïndividualiseerde ondersteunende diensten en betaald tijdelijk werk, gebruikte hun subsidie ​​van Herbalife Nutrition om tijdelijke werknemers te voorzien van voedzame lunches, inclusief gedoneerde Herbalife Nutrition-proteinerepen.

China Foundation for Poverty Alleviation, een liefdadigheidsorganisatie wiens missie het is om "goede dingen te verspreiden en armoede te verminderen", werkte samen met Herbalife Nutrition China aan 20 kleuterscholen, 50 boeren met een laag inkomen en 2.000 kinderen voor een driejarig programma.

Chinese Red Cross Foundation (CRCF), een nationale openbare fondsenwervende organisatie, gebruikte haar subsidie ​​van Herbalife Nutrition China om 1.500 plattelandsartsen op te leiden, 13 plattelandsklinieken te bouwen en 16 mobiele medische apparatuurpakketten te verstrekken.

The National Hispanic Council on Aging (NHCOA), de toonaangevende nationale organisatie die werkt aan het verbeteren van het leven van Spaanse oudere volwassenen, hun families en hun verzorgers, heeft het bereik van hun voedingsprogramma's vergroot door voedingsvoorlichting en producten te verstrekken aan 200 begunstigden met financiële hulp van HNF en giften tijdens de pandemie.

Save the Children India, India's toonaangevende onafhankelijke NGO voor kinderrechten streeft ernaar meer dan 10.000 begunstigden (vrouwen en kinderen) en meer dan 7.000 eerstelijnswerkers te bereiken om hun voeding te verbeteren door de diensten van het geïntegreerde kinderontwikkelingssysteem (ICDS) te versterken en een stimulerende omgeving te creëren die resulteert in duurzame multisectorale voedingsacties op grote schaal.

SOS Children's Village of India, een onafhankelijke niet-gouvernementele sociale ontwikkelingsorganisatie die zich richt op het welzijn van kinderen, gebruikte hun subsidie ​​van Herbalife Nutrition om gezondheids- en voedingsondersteuning te bieden aan 555 ouderloze en in de steek gelaten kinderen. Ze serveerden 401.265 maaltijden van januari tot augustus 2021 en er werden ook aanvullende voedingssupplementen aan deze kinderen verstrekt op basis van doktersadviezen.

Nutrition for Zero Hunger STAR Program, een programma van 12 weken dat kinderen goede voeding geeft en hen leert hoe ze gezond eten en een actieve levensstijl kunnen aanleren, gelanceerd in meerdere landen in de regio Azië-Pacific met meerdere non-profitpartners:

  • In Indonesië wordt het programma uitgevoerd met drie partners, Pondok Kasih Agape, Rumah Autis en Bali Caring Community, waarvan in totaal 300 kinderen profiteren.
  • In Maleisië kwam het programma ten goede aan de kinderen van Amitabha Charity Orphanage, Good Samaritan Home en Pusat Jagaan Kanak-Kanak Yatim/Miskin Rukaiyah, door een beloningssysteem op te zetten dat de kinderen aanmoedigde om gezonde eet- en bewegingsgewoonten aan te nemen.
  • In de Filippijnen ontvingen meer dan 300 kinderen van de Tuloy Foundation en SOS Children's Village het boekje Nutrition for Zero Hunger STAR-programma, een gids voor het ontwikkelen van goede eetgewoonten en een gezonde, actieve levensstijl, en kregen ook ontwikkelingseducatie voor jonge kinderen.
  • In Vietnam hebben ontvangers van Casa Herbalife Nutrition-subsidies van HNF, waaronder Women's Charity Association of HCMC (WOCA), Huong Duong Orphanage, Dong Tam Social Protection Center en Xa Dan Secondary School, meer dan 300 kinderen onderwezen over gezonde eetgewoonten en een actieve levensstijl.

Lees hier meer over andere ontwikkelingen rondom sociale verantwoordelijkheid bij Herbalife Nutrition.

Gerelateerd

Alle artikelen
Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Auteur: Herbalife

Plastic afval zal naar verwachting verviervoudigen van 2010 tot 2050 en de wereldwijde recyclingcapaciteit zal slechts 1/3 van het afval beslaan. Door onze inzet voor ecologische duurzaamheid, kunnen we het aanzienlijke economische verlies voor de samenleving, de economie en het milieu helpen verzachten.

Lees meer

Herbalife Family Foundation kondigt samenwerking aan met The Power of Nutrition en World Bank om ondervoeding aan te pakken

Herbalife Family Foundation kondigt samenwerking aan met The Power of Nutrition en World Bank om ondervoeding aan te pakken

Auteur: Herbalife

De Herbalife Family Foundation (HFF), onze wereldwijde non-profitorganisatie die zich inzet voor het verbeteren van het leven van kinderen en gezinnen over de hele wereld, heeft een nieuwe tweejarige samenwerking aangekondigd met The Power of Nutrition en de World Bank. Het partnerschap omvat een subsidie van $ 300.000 en zal zich in eerste instantie richten op het Stunting Reduction Program in Rwanda. Deze inspanningen zijn in overeenstemming met de Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling 2 van de Verenigde Naties om wereldwijd nul honger te bereiken.

Lees meer

We breiden onze inzet voor ecologische duurzaamheid en economische empowerment uit met onze samenwerking met Plastic Bank

We breiden onze inzet voor ecologische duurzaamheid en economische empowerment uit met onze samenwerking met Plastic Bank

Auteur: Herbalife

Op 8 juni 2022 is het Wereldoceanendag en hebben wij een tweejarig partnerschap gestart met Plastic Bank, een sociale onderneming die Ocean Stewards over de hele wereld in staat stelt om plastic in de oceaan te stoppen. Door deze samenwerking willen we voorkomen dat tegen het einde van het jaar 2023 meer dan 181.436 kg plastic in de oceanen terechtkomt. Daarnaast biedt de organisatie een economische kans voor de leden van de Plastic Bank-gemeenschap in Indonesië, die plastic afval inwisselen bij lokale inzamelpunten voor levensverbeterende voordelen. Deze inspanning breidt onze toewijding aan recycling en het elimineren van plastic afval verder uit, terwijl het ook bijdraagt aan ons doel om 50 miljoen positieve effecten te bereiken die mensen en de planeet helpen.

Lees meer

Vind een Distributeur

Vind een Distributeur x