Behind the Results: Cristiano Ronaldo - Waarom Herbalife Nutrition als voedingspartner?

'Op het veld, ben ik een laser gericht op één ding, focussen op die ene belangrijke goal of pass. Wanneer mijn voetbalschoenen het gras raken, is het mijn doel om te winnen. En om te kunnen leveren, moeten mijn geest en lichaam klaar en volledig voorbereid zijn. Dat is de reden waarom ik, naast oefenen en trainen, veel waarde hecht aan het belang van de juiste voeding voor mij als individu, zowel op het veld als daarbuiten'

In 2013 werd Herbalife Nutrition mijn officiële voedingspartner omdat ze de unieke voedingsbehoeften en hydratatievereisten van professionele atleten begrijpen. Ook werd ik aangetrokken door het voedingsbedrijf vanwege hun grotere doel om de wereld gezonder te maken.

Sinds mijn tijd met Herbalife Nutrition hebben hun producten me geholpen mijn atletische prestaties te optimaliseren. Ik heb nauw samengewerkt met hun experts en wetenschappers bij het ontwikkelen van Herbalife24 CR7 Drive, ontworpen om trainingen te stimuleren en de hydratatie te verbeteren, niet alleen voor professionele atleten, maar ook voor mensen die streven naar een gezondere, actievere levensstijl.

Naast voeding en fitness, delen we een doel om terug te geven aan gemeenschappen. Samen hebben we onlangs de opening gevierd van een nieuw Herbalife Casa-programma in mijn woonplaats Madeira, Portugal, via de Herbalife Family Foundation en in samenwerking met de Associação de Desenvolvimento da Ribeira Brava. Ons doel is om ervoor te zorgen dat kinderen gezonde voeding, voedingsvoorlichting en ondersteuning van hun gemeenschap krijgen.

Herbalife Nutrition en ik delen kernwaarden: een toewijding aan goede voeding en een gezonde, actieve levensstijl en de verantwoordelijkheid om terug te geven aan gemeenschappen over de hele wereld. Ik ben er trots op hun partner te zijn en samen blijven we mensen over de hele wereld inspireren om gezonder en gelukkiger te leven. Ik ben enthousiast voor wat erna komt!

Gerelateerd

Alle artikelen
Positive self-talk: jouw geheime wapen voor fitnessdoelen

Positive self-talk: jouw geheime wapen voor fitnessdoelen

Auteur: Herbalife Nutrition

De feestdagen kunnen een van de mooiste momenten van het jaar zijn, maar ze kunnen voor sommigen ook erg verontrustend zijn. Nee, niet door het missen van cadeautjes die geleverd worden of verplichte familiebezoekjes, maar om het gewicht na Kerstmis. Of je je nu zorgen maakt over een terugval na al je harde werk in het afgelopen jaar met evenwichtig eten en regelmatige lichaamsbeweging, of bang bent om jezelf te verliezen in al dat lekkere eten tijdens de vakantieperiode, er is altijd hulp. En het komt in een misschien wat onverwachte vorm, namelijk positive self-talk; dat wat we onszelf vertellen.

Lees meer

Kitesurfer Roderick Pijls

Kitesurfer Roderick Pijls

Auteur: Herbalife Nutrition

Nieuw partnership alert! We hebben een nieuwe samenwerking opgestart met een topatleet, namelijk met Roderick Pijls! Roderick reist de hele wereld over met zijn kite en board om de limiet van zijn eigen kunnen op te zoeken. Van kitesurfen over giftige meren in Afrika tot kitesurfwedstrijden in Indonesië. Roderick reist de hele wereld rond om op de mooiste plekken te kunnen kitesurfen en voor zijn internationale modellen carrière. We zijn blij om hem te verwelkomen in ons ambassadeursprogramma en hem te ondersteunen in zijn sportprestaties.

Lees meer

Wedstrijdzwemmer Jarno Koster

Wedstrijdzwemmer Jarno Koster

Auteur: Herbalife Nutrition

We hebben weer een top samenwerking opgestart! Samen met niemand minder dan wedstrijdzwemmer Jarno Koster! Jarno is 18 jaar en is reeds 14 maal Nederlands kampioen geworden op meerdere afstanden. Hij is een fanatieke sporter met een goede mentaliteit en veel doorzettingsvermogen. Als hij een doel voor ogen heeft dan wil hij er ook 100% voor gaan.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x