Het herstel van voetballer Simon Makienok

Simon Makienok Christoffersen is een Deens voetballer die doorgaans als aanvaller speelt. Hij tekende in juni 2017 een driejarig contract bij FC Utrecht, dat hem overnam van US Palermo. Na het spelen van twee wedstrijden in de voorronden van de Europa League, scheurde hij op een training een kruisband. Simon is momenteel op de weg terug naar het veld en heeft Herbalife Nutrition gevraagd om hem hierin te ondersteunen.

Tijdens het proces van zijn herstel heeft Simon het gevoel dat hij iets nodig heeft dat hem kan helpen sterker te worden, maar tegelijkertijd hem slank kan houden en waarmee hij zelfs wat lichaamsvet kan verliezen. Hij dacht meteen aan Herbalife Nutrition.

Simon Makienok: “Mijn ervaring met Herbalife Nutrition is tot nu toe erg goed. De reden waarom ik Herbalife Nutrition wilde proberen, was dat ik het gevoel had dat ik extra hulp nodig had om mijn doelen te bereiken. Ik heb altijd gezond gegeten maar ik had nog steeds het gevoel dat ik iets extra's nodig had om mijn ultieme doelen te behalen. Ik heb zo nu en dan ook geworsteld met krampen in mijn spieren. Dus dat was een van de belangrijkste redenen waarom ik Herbalife Nutrition wilde proberen. Ik kende het supplementen merk via internet en andere atleten.”

Simon heeft nu al een aantal maanden de supplementen van Herbalife Nutrition gebruikt en hij voelt reeds verbetering. Het heeft hem geholpen met sneller sterker en fitter te worden en tegelijkertijd heeft hij 5-10 mm lichaamsvet minder. Hij heeft nu zijn laagste vetpercentage ooit en hij voelt zich ook veel sterker dan voorheen.

Simon: “Ik geniet echt van de smaak van de producten. En ik vind vooral de Formule 1 's morgens als aanvulling op mijn ontbijt echt top. Dus voor nu heb ik echt het gevoel dat het me helpt zodat ik me weer 100% fit voel.”

Herbalife Nutrition ondersteunt meerdere voetballers, lees hier meer.

Gerelateerd

Alle artikelen
Update Reza Style tijdens de pandemie

Update Reza Style tijdens de pandemie

Auteur: Herbalife Nutrition

Internationale lifestyle-blogger Reza Style is normaal gezien nauwelijks in het land. Tijdens de pandemie is dat toch wel anders en dat is zoals voor velen toch wel even wennen. Maar hij spendeert de extra tijd thuis zeer nuttig. Nu hij niet meer kan reizen heeft hij genoeg tijd voor dingen waar hij normaal gezien niet aan toe zou komen. Zo focust hij zich nu op zaken rondom het huis, het ordenen van alle bestanden op zijn laptop en het verzinnen van nieuwe creatieve ideeën voor zijn bedrijf. Maar hoe gaat het nu met zijn fitheid? In dit blog lees je de status van Reza’s fitheid en enkele tips.

Lees meer

Duurzaamheid bij Herbalife Nutrition

Duurzaamheid bij Herbalife Nutrition

Auteur: Herbalife Nutrition

Duurzaamheid staat steeds meer in de spotlight. Regelmatig zie je op het nieuws iets over de klimaatverandering. Volgens veel wetenschappers wordt deze klimaatverandering vooral veroorzaakt door de mens. Voornamelijk door de verbranding van fossiele brandstoffen komt er veel CO2 in de lucht. En dit zorgt dan weer voor opwarming van de aarde. Heel veel bedrijven zijn zich hiervan bewust en focussen zich op duurzaamheid. Wat heeft Herbalife Nutrition reeds verbeterd op dit gebied? En wat zijn de toekomstplannen? In deze blog vind je alle informatie omtrent duurzaamheid Bij Herbalife Nutrition.

Lees meer

Creëer een plan voor een gezonde levensstijl dat voor jou werkt

Creëer een plan voor een gezonde levensstijl dat voor jou werkt

Auteur: Herbalife Nutrition

Als het gaat om fit en gezond worden, zijn er veel factoren die kunnen bijdragen aan je algehele gevoel van welzijn. Van voeding en rust, tot stress, werkverplichtingen, erfelijkheid en meer. Dit zijn slechts enkele van de vele dingen die jouw persoonlijke resultaten kunnen beïnvloeden.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x