Het herstel van voetballer Simon Makienok

Simon Makienok Christoffersen is een Deens voetballer die doorgaans als aanvaller speelt. Hij tekende in juni 2017 een driejarig contract bij FC Utrecht, dat hem overnam van US Palermo. Na het spelen van twee wedstrijden in de voorronden van de Europa League, scheurde hij op een training een kruisband. Simon is momenteel op de weg terug naar het veld en heeft Herbalife Nutrition gevraagd om hem hierin te ondersteunen.

Tijdens het proces van zijn herstel heeft Simon het gevoel dat hij iets nodig heeft dat hem kan helpen sterker te worden, maar tegelijkertijd hem slank kan houden en waarmee hij zelfs wat lichaamsvet kan verliezen. Hij dacht meteen aan Herbalife Nutrition.

Simon Makienok: “Mijn ervaring met Herbalife Nutrition is tot nu toe erg goed. De reden waarom ik Herbalife Nutrition wilde proberen, was dat ik het gevoel had dat ik extra hulp nodig had om mijn doelen te bereiken. Ik heb altijd gezond gegeten maar ik had nog steeds het gevoel dat ik iets extra's nodig had om mijn ultieme doelen te behalen. Ik heb zo nu en dan ook geworsteld met krampen in mijn spieren. Dus dat was een van de belangrijkste redenen waarom ik Herbalife Nutrition wilde proberen. Ik kende het supplementen merk via internet en andere atleten.”

Simon heeft nu al een aantal maanden de supplementen van Herbalife Nutrition gebruikt en hij voelt reeds verbetering. Het heeft hem geholpen met sneller sterker en fitter te worden en tegelijkertijd heeft hij 5-10 mm lichaamsvet minder. Hij heeft nu zijn laagste vetpercentage ooit en hij voelt zich ook veel sterker dan voorheen.

Simon: “Ik geniet echt van de smaak van de producten. En ik vind vooral de Formule 1 's morgens als aanvulling op mijn ontbijt echt top. Dus voor nu heb ik echt het gevoel dat het me helpt zodat ik me weer 100% fit voel.”

Herbalife Nutrition ondersteunt meerdere voetballers, lees hier meer.

Gerelateerd

Alle artikelen
Reizen en gezond leven

Reizen en gezond leven

Auteur: Herbalife Nutrition

Dit is voor velen toch een lastige combinatie. Ook internationale lifestyle-blogger Reza Style had hier moeite mee. Door al het reizen at hij vaak ongezond. Herken je dit? Dat je tijdens het reizen meer geneigd bent om ongezonde keuzes te maken? Een grote lunch hier, een patatje daar en voordat je het weet heb je al die extra vakantiekilo’s. Ook Reza was hier helemaal klaar mee en ging op zoek naar een eenvoudige manier om goede voeding binnen te krijgen tijdens het reizen. We geven toe dat gezonde keuzes maken niet altijd even makkelijk is. Daarom in deze blog het verhaal van Reza als inspiratie voor als je op reis bent!

Lees meer

“Nutrition for Zero Hunger” initiatief

“Nutrition for Zero Hunger” initiatief

Auteur: Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition heeft de lancering van het wereldwijde initiatief “Nutrition for Zero Hunger” aangekondigd, waarmee $2 miljoen wordt toegezegd om de honger in de wereld te helpen beëindigen, ervoor te zorgen dat mensen toegang hebben tot goede voeding en stijgende obesitas aanpakken. Het initiatief, met de hulp van non-profit partners, zal zich richten op het bieden van toegang tot gezonde voeding, het verbeteren van voedingseducatie, het identificeren van duurzame voedingsbronnen en het vergroten van het bewustzijn van de wereldwijde crisis.

Lees meer

De Heppie vakantie van vrijwilliger Anita

De Heppie vakantie van vrijwilliger Anita

Auteur: Herbalife Nutrition

Anita is al 27 jaar Herbalife Nutrition member. Afgelopen zomer heeft ze als vrijwilliger een Heppie vakantieweek van Het Vergeten Kind voor 6 tot 9 jarige kinderen meegedraaid. Voor kinderen is het heerlijk om op vakantie te gaan. Fijne, ontspannende dingen doen en nieuwe vrienden maken. Dit is toch voor veel kinderen in Nederland niet mogelijk, omdat er geen geld voor is of omdat ze een stoornis of achterstand hebben. Juist deze kwetsbare kinderen verdienen een super leuke tijd en daarom worden de Heppie vakanties georganiseerd. Zijn jullie ook zo benieuwd naar hoe Anita dit ervaren heeft? Lees dan snel verder.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x