Het herstel van voetballer Simon Makienok

Simon Makienok Christoffersen is een Deens voetballer die doorgaans als aanvaller speelt. Hij tekende in juni 2017 een driejarig contract bij FC Utrecht, dat hem overnam van US Palermo. Na het spelen van twee wedstrijden in de voorronden van de Europa League, scheurde hij op een training een kruisband. Simon is momenteel op de weg terug naar het veld en heeft Herbalife Nutrition gevraagd om hem hierin te ondersteunen.

Tijdens het proces van zijn herstel heeft Simon het gevoel dat hij iets nodig heeft dat hem kan helpen sterker te worden, maar tegelijkertijd hem slank kan houden en waarmee hij zelfs wat lichaamsvet kan verliezen. Hij dacht meteen aan Herbalife Nutrition.

Simon Makienok: “Mijn ervaring met Herbalife Nutrition is tot nu toe erg goed. De reden waarom ik Herbalife Nutrition wilde proberen, was dat ik het gevoel had dat ik extra hulp nodig had om mijn doelen te bereiken. Ik heb altijd gezond gegeten maar ik had nog steeds het gevoel dat ik iets extra's nodig had om mijn ultieme doelen te behalen. Ik heb zo nu en dan ook geworsteld met krampen in mijn spieren. Dus dat was een van de belangrijkste redenen waarom ik Herbalife Nutrition wilde proberen. Ik kende het supplementen merk via internet en andere atleten.”

Simon heeft nu al een aantal maanden de supplementen van Herbalife Nutrition gebruikt en hij voelt reeds verbetering. Het heeft hem geholpen met sneller sterker en fitter te worden en tegelijkertijd heeft hij 5-10 mm lichaamsvet minder. Hij heeft nu zijn laagste vetpercentage ooit en hij voelt zich ook veel sterker dan voorheen.

Simon: “Ik geniet echt van de smaak van de producten. En ik vind vooral de Formule 1 's morgens als aanvulling op mijn ontbijt echt top. Dus voor nu heb ik echt het gevoel dat het me helpt zodat ik me weer 100% fit voel.”

Herbalife Nutrition ondersteunt meerdere voetballers, lees hier meer.

Gerelateerd

Alle artikelen
Hunger Project

Hunger Project

Auteur: Herbalife Nutrition

We hebben sinds dit jaar een nieuwe non-profit partner: The Hunger Project(onderdeel van het Zero Hunger (NFZH) -initiatief). Met onze foundation hebben we een eerste donatie van $ 30.000 gedaan om de op vrouwen gerichte en door de gemeenschap geleide ontwikkelings- en educatieve programma's van de organisatie te financieren. Samen zullen we investeren in gemeenschappen over de hele wereld die worden getroffen door voedselonzekerheid en ondervoeding.

Lees meer

Samen kan je veel bereiken: hoe een community je helpt met het bereiken van fitnessdoelen

Samen kan je veel bereiken: hoe een community je helpt met het bereiken van fitnessdoelen

Auteur: Herbalife Nutrition

Het is makkelijk om doelen te stellen: denk maar aan hoe vol de sportschool is op 2 januari. Maar het is niet zo eenvoudig om je doelen te bereiken als allerlei zaken je in de weg zitten, je gestrest bent van werk, of soms, als je gewoon moe bent. Dit is het goede nieuws: je fitnessdoelen hoeven geen buitengewone ingewikkelde sportieve prestaties te zijn, zoals het winnen van triatlons of het breken van wereldrecords. Zelfs een kleine verschuiving in je dagelijkse beweging, kan gezondheidsvoordelen opleveren, en bovendien, als je met anderen traint, heb je meer kans om je doelen te bereiken.

Lees meer

De impact van de Herbalife Nutrition Foundation op kwetsbare kinderen

De impact van de Herbalife Nutrition Foundation op kwetsbare kinderen

Auteur: Herbalife Nutrition

Samen met onze Herbalife Nutrition members halen we jaarlijks een mooi bedrag op voor de Herbalife Nutrition Foundation. In Nederland steunen we met deze foundation ‘Het Vergeten Kind’. Deze organisatie richt zich op kwetsbare kinderen die het moeilijk hebben. Het Vergeten Kind, biedt een veilig en liefdevol thuis en komt op voor de belangen van deze, veelal jonge, kinderen. Zodat zij zich kunnen ontwikkelen en later volwaardig meedoen in de maatschappij. Maar hoe zet onze foundation donaties in om kwetsbare kinderen te helpen?

Lees meer

Vind een member

Vind een member x