Het herstel van voetballer Simon Makienok

Simon Makienok Christoffersen is een Deens voetballer die doorgaans als aanvaller speelt. Hij tekende in juni 2017 een driejarig contract bij FC Utrecht, dat hem overnam van US Palermo. Na het spelen van twee wedstrijden in de voorronden van de Europa League, scheurde hij op een training een kruisband. Simon is momenteel op de weg terug naar het veld en heeft Herbalife Nutrition gevraagd om hem hierin te ondersteunen.

Tijdens het proces van zijn herstel heeft Simon het gevoel dat hij iets nodig heeft dat hem kan helpen sterker te worden, maar tegelijkertijd hem slank kan houden en waarmee hij zelfs wat lichaamsvet kan verliezen. Hij dacht meteen aan Herbalife Nutrition.

Simon Makienok: “Mijn ervaring met Herbalife Nutrition is tot nu toe erg goed. De reden waarom ik Herbalife Nutrition wilde proberen, was dat ik het gevoel had dat ik extra hulp nodig had om mijn doelen te bereiken. Ik heb altijd gezond gegeten maar ik had nog steeds het gevoel dat ik iets extra's nodig had om mijn ultieme doelen te behalen. Ik heb zo nu en dan ook geworsteld met krampen in mijn spieren. Dus dat was een van de belangrijkste redenen waarom ik Herbalife Nutrition wilde proberen. Ik kende het supplementen merk via internet en andere atleten.”

Simon heeft nu al een aantal maanden de supplementen van Herbalife Nutrition gebruikt en hij voelt reeds verbetering. Het heeft hem geholpen met sneller sterker en fitter te worden en tegelijkertijd heeft hij 5-10 mm lichaamsvet minder. Hij heeft nu zijn laagste vetpercentage ooit en hij voelt zich ook veel sterker dan voorheen.

Simon: “Ik geniet echt van de smaak van de producten. En ik vind vooral de Formule 1 's morgens als aanvulling op mijn ontbijt echt top. Dus voor nu heb ik echt het gevoel dat het me helpt zodat ik me weer 100% fit voel.”

Herbalife Nutrition ondersteunt meerdere voetballers, lees hier meer.

Gerelateerd

Alle artikelen
Voeding voor Zero Hunger, het initiatief om de wereldhonger te  beëindigen

Voeding voor Zero Hunger, het initiatief om de wereldhonger te beëindigen

Auteur: Herbalife Nutrition

We vieren het eerste jaar van het Nutrition for Zero Hunger-initiatief en we delen de resultaten in het teken van Wereldvoedseldag. Nutrition for Zero Hunger is een wereldwijd programma dat is afgestemd op de tweede Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling van de Verenigde Naties, dat tot doel heeft honger in al zijn vormen tegen 2030 te beëindigen en voedselzekerheid en verbeterde voeding te bereiken.

Lees meer

Heppie Zomertour van Het Vergeten Kind

Heppie Zomertour van Het Vergeten Kind

Auteur: Herbalife Nutrition

Samen met onze Herbalife Nutrition members halen we jaarlijks een mooi bedrag op voor de Herbalife Nutrition Foundation. In Nederland steunen we met deze foundation ‘Het Vergeten Kind’. Deze organisatie richt zich op kwetsbare kinderen die het moeilijk hebben. Het Vergeten Kind, biedt een veilig en liefdevol thuis en komt op voor de belangen van deze, veelal jonge, kinderen. Zodat zij zich kunnen ontwikkelen en later volwaardig meedoen in de maatschappij. Begin dit jaar hebben we samen met onze members EUR 2.600,- opgehaald voor het sponsoren van een bus tijdens de Heppie Zomertour.

Lees meer

Meer energie krijgen wanneer je down bent

Meer energie krijgen wanneer je down bent

Auteur: Samantha Clayton

Het zijn stressvolle tijden. Veel mensen hebben moeite om thuiswerken te combineren met thuisonderwijs en de behoeften van het gezin of huisgenoten. Met al deze saamhorigheid is het vaak moeilijk om tijd voor jezelf te vinden, wat ons kan uitputten. Als je worstelt met energie, dan heeft dit invloed op hoeveel je aan anderen en, belangrijker nog, aan jezelf kunt geven.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x