FVBF091117-0294

Live Like a Champion - Bjorn de Hoop

"De resultaten zijn fenomenaal en mijn eigen ervaring is ook heel positief." Bjorn, sales en marketing manager Life After Football, is overtuigd.

De dag begon met een presentatie van Peter Res, voedingsdeskundige van Ajax, in de bestuurskamer van de jeugdopleiding op de Toekomst. Na een klein halfuur was het tijd voor het echte werk; omkleden en naar de Power Hill. Op dit veld werd door Heini Otto, oud voetballer, een clinic verzorgd. De groep bestond uit 8 genodigden leden van de pers.

Otto was vanaf het begin luid en vooral duidelijk: op het veld van Ajax wordt hard gewerkt. Het begin was rustig met een rondo, maar later werden de mannen verzocht de Power Hill op te sprinten en duels aan te gaan. De oud-voetballer geeft feedback en trapt zelf ook een balletje mee. Plezier stond deze dag bovenaan en dat spatte er dan ook vanaf.

Na al het sporten stond er een welverdiende sportmassage op de planning. Gediplomeerde sportmasseurs zorgden voor de nodige ontspanning, voordat iedereen in de officiële spelersbus van Ajax naar de Amsterdam ArenA vertrok voor een rondleiding en een uitgebreide lunch in de Koninklijke Loge met mooi uitzicht over het veld.

Iedereen keek zijn ogen uit op het veld en nam de nodige foto’s in de kleedkamer van Ajax. Daarna was het tijd voor de afsluitende lunch in de Koninklijke Loge. Deze plek geeft mooi uitzicht op het veld. Ook werden er MyFoodboost gerechten geserveerd. Klik hier om Myfoodboost recepten te bekijken.

Al met al hadden de mannen de tijd van hun leven.

Gerelateerd

Alle artikelen
Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Auteur: Herbalife

Plastic afval zal naar verwachting verviervoudigen van 2010 tot 2050 en de wereldwijde recyclingcapaciteit zal slechts 1/3 van het afval beslaan. Door onze inzet voor ecologische duurzaamheid, kunnen we het aanzienlijke economische verlies voor de samenleving, de economie en het milieu helpen verzachten.

Lees meer

Herbalife Nutrition Foundation kondigt samenwerking aan met The Power of Nutrition en World Bank om ondervoeding aan te pakken

Herbalife Nutrition Foundation kondigt samenwerking aan met The Power of Nutrition en World Bank om ondervoeding aan te pakken

Auteur: Herbalife

De Herbalife Nutrition Foundation (HNF), onze wereldwijde non-profitorganisatie die zich inzet voor het verbeteren van het leven van kinderen en gezinnen over de hele wereld, heeft een nieuwe tweejarige samenwerking aangekondigd met The Power of Nutrition en de World Bank. Het partnerschap omvat een subsidie van $ 300.000 en zal zich in eerste instantie richten op het Stunting Reduction Program in Rwanda. Deze inspanningen zijn in overeenstemming met de Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling 2 van de Verenigde Naties om wereldwijd nul honger te bereiken.

Lees meer

We breiden onze inzet voor ecologische duurzaamheid en economische empowerment uit met onze samenwerking met Plastic Bank

We breiden onze inzet voor ecologische duurzaamheid en economische empowerment uit met onze samenwerking met Plastic Bank

Auteur: Herbalife

Op 8 juni 2022 is het Wereldoceanendag en hebben wij een tweejarig partnerschap gestart met Plastic Bank, een sociale onderneming die Ocean Stewards over de hele wereld in staat stelt om plastic in de oceaan te stoppen. Door deze samenwerking willen we voorkomen dat tegen het einde van het jaar 2023 meer dan 181.436 kg plastic in de oceanen terechtkomt. Daarnaast biedt de organisatie een economische kans voor de leden van de Plastic Bank-gemeenschap in Indonesië, die plastic afval inwisselen bij lokale inzamelpunten voor levensverbeterende voordelen. Deze inspanning breidt onze toewijding aan recycling en het elimineren van plastic afval verder uit, terwijl het ook bijdraagt aan ons doel om 50 miljoen positieve effecten te bereiken die mensen en de planeet helpen.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x