Becoming a Strong Viking: kick off in 60 days!

Fitdutchies: "Wij willen een Strong Viking worden en daar gaan we alles aan doen! In samenwerking met Herbalife Nederland, Strong Viking & een aantal toffe influencers gaan we de strijd aan."

Met de Strong Viking Run Hills-editie(19 mei) in Amsterdam op het programma is optimale voorbereiding essentieel. We organiseerden een kick-off evenement voor zestien fitboys en fitgirls, het begin van hun challenge om topfit aan de start te staan van de Strong Viking.

Met een startmeting, voedingsadvies, coaching en natuurlijk de juiste voedingssupplementen staat niets hen in de weg! De komende weken zullen we jullie op de hoogte houden van hun progressie. Houd dit platform goed in de gaten! Ook de influencers zullen jullie op de hoogte houden via Instagram:


@renshaen

@lune_vanos

@charlie_s_kitchen

@annevolman

@dagmarniekel

@kim_fit90

@bastiaanlammers

@fit_dutch_spartan

@jordisloots

@fitdutchies

@joostvanwilligenburg

@marlieke_media

@ingeinbalans

@jarivandenheuvel

@femkeadriana

@fitfoodhealthyvonne

@lexfrissen


Gerelateerd

Alle artikelen
Heb je een peptalk nodig?

Heb je een peptalk nodig?

Auteur: Herbalife Nutrition

Welke goede voornemens heb je gemaakt voor 2019? Uit een onderzoek aan het begin van het jaar onder 2.000 mensen bleek dat 71% van de mensen een beslissing nam om gezonder te gaan eten, terwijl 65% van de mensen aangaf meer te willen gaan bewegen.

Lees meer

Verminderen en recyclen

Verminderen en recyclen

Auteur: Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition kijkt naar alle aspecten van het bedrijf om de duurzaamheid te verbeteren en ons gebruik van plastic in onze hele supply chain te verminderen. Dit is een enorme onderneming en sommige aspecten zullen meer tijd kosten dan anderen. Eén van de directe maatregelen die we hebben kunnen treffen is om alle plastic zakken uit onze supply chain in de hele regio te verwijderen, en te vervangen door 100% gerecyclede papieren tassen.

Lees meer

Communities transformeren door kunst en onderwijs

Communities transformeren door kunst en onderwijs

Auteur: Herbalife Nutrition

Zeer weinig dingen hebben de emotionele kracht van kunst. Deze kracht ligt in de veelzijdigheid: het kan een educatief hulpmiddel zijn, een middel voor zelfexpressie of een instrument om een verhaal te vertellen dat ertoe doet. Of, zoals in het geval van Hugo García, Sr. Designer, Creative & Content Strategy, Herbalife Nutrition Noord Amerika, kan het ook de drijvende kracht zijn die iemands leven transformeert.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x