Young pretty brunette girl in sunglasses and red swimsuit holding old record player an SBI 302771771

Ontdek deze leuke en originele manier om calorieën te verbranden en je lichaam te versterken!

Velen van jullie kennen Zumba wel al, een fitnessdans die salsa, merengue en andere Latin dansen combineert. Er is een afgeleide die in het zwembad wordt gedaan: aqua Zumba! Ontdek deze leuke en originele manier om calorieën te verbranden en je lichaam te versterken!

Happy young family have fun on swimming pool SBI 300819722

Aqua Zumba, vergeleken met traditionele Zumba, heeft het voordeel dat het alle soorten mensen aanspreekt: jong, oud, atleet of niet erg sportief. Water is een kostbaar bezit. Naast het aangenaam omsluiten van je lichaam tot halverwege de borst, maakt water je bewegingen flexibeler en minder abrupt dankzij het zachte gevoel van gewichtloosheid. De gewrichten zijn minder belast en de Hydro massage verlicht pijnlijke spieren.

Bovendien heeft aqua Zumba het voordeel dat het nog meer calorieën verbrandt dan normale Zumba, de spieren verstevigt en je cardio uithoudingsvermogen verbetert. En dat allemaal in een ontspannen, feestelijke en zeer warme sfeer! Tussen bewegingen en spatten, geen tijd om je te vervelen ;).

Of je nu al een fan bent van klassieke Zumba en gyms, of gewoon een beginner, water Zumba verwelkomt je met open armen. De eenvoud van uitvoering maakt het toegankelijk voor alle vrouwen die zichzelf in een goed humeur willen brengen. Dus dames, trek je zwemkleding maar tevoorschijn!

Ben je meer van een baantje zwemmen? Klik dan hier om meer te lezen over hoe je met zwemmen de spieren van de onderrug kan opbouwen.

Gerelateerd

Alle artikelen
Heb je cellulitis (of sinaasappelhuid)? Wij leggen uit waar het vandaan komt en hoe je ertegen kunt vechten!

Heb je cellulitis (of sinaasappelhuid)? Wij leggen uit waar het vandaan komt en hoe je ertegen kunt vechten!

Auteur: Herbalife

Cellulitis (of oppervlakkige lipodystrofie) is een vetafzetting die zich oppervlakkig onder de huid bevindt. Het is het gevolg van een onbalans in de energiebalans. Met andere woorden, de energie-input (voedsel) is belangrijker dan de energie-output (werking van het lichaam, hersenen en fysieke activiteiten, enz.).

Lees meer

Wandelen, een leuke sportieve activiteit

Wandelen, een leuke sportieve activiteit

Auteur: Herbalife

Houd je van avontuur, vrijheid en diverse en gevarieerde landschappen? Je zult dan zeker genieten van wandelen. Bovendien is het een goede manier om aan lichamelijke activiteit te doen en calorieën te verbranden. Ontdek alle voordelen van wandelen in deze blog.

Lees meer

Mindfulness: Hoe om te gaan met stress door middel van yoga en meditatie

Mindfulness: Hoe om te gaan met stress door middel van yoga en meditatie

Auteur: Samantha Clayton

In onze snelle, gestresste maatschappij is er behoefte aan hulpmiddelen en strategieën voor mindfulness om de stress en de druk van werk en leven in balans te houden. Mindfulness, vaak gebruikt als een therapeutische techniek, is een mentale toestand bereiken door je te concentreren op de huidige situatie, terwijl je rustig je gevoelens, gedachten, en lichamelijke gevoelens erkent en aanvaardt.

Lees meer

Vind een Distributeur

Vind een Distributeur x