Spiermassa aankomen met Tommy Baljet

Sinds kort zijn we een samenwerking aangegaan met influencer Tommy Baljet en we zijn erg enthousiast om hem aan jullie voor te stellen. Tommy Baljet is 33 jaar en werkt in de muziekindustrie als PR manager met als specialisatie dance music. Daarnaast geeft hij veel om zijn innerlijke en uiterlijke verzorging. Daarom vindt hij dat Herbalife Nutrition zo goed in zijn levensstijl past.

Omdat Tommy’s vriend woonachtig is in Amerika, komt hij op veel verschillende plekken in de wereld. Een van zijn grootste hobby’s is dan ook reizen. Maar de combinatie van reizen en fit blijven is altijd een uitdaging. Tommy vindt het belangrijk om zijn energie uit gezond leven en bewegen te halen. Laat Herbalife Nutrition hem nu hierin perfect kunnen ondersteunen.

Tommy heeft een aantal persoonlijke doelen voor het komende jaar, waarvan de belangrijkste is om in spiermassa aan te komen. Hij weegt nu 75 kilo en daar wil hij 5 kilo aan spiermassa aan toevoegen. Herbalife Nutrition kan hem hierin goed begeleiden. Hij zal onder andere meedoen aan de Level10 challenge(een landelijke 90 dagen challenge om de beste versie van jezelf te worden) en zal met zijn persoonlijke Herbalife Nutrition coach naar zijn doel streven. Hierbij komen verschillende zaken kijken zoals een telefonische intake en een startweging die hij zelf thuis gaat doen. Helaas is alles nu op afstand vanwege COVID-19 maar dat mag de pret niet drukken. Daarnaast zal hij samen met zijn coach een maaltijd- en bewegingsplan opstellen en zullen tussentijdse coaching momenten en een uiteindelijke eindweging op de planning staan.

Om dit allemaal te bereiken wil hij vijf tot zes keer per week gaan sporten, waarvan het merendeel krachttraining zal zijn. Dit alles om het conditionele vermogen van zijn spieren te optimaliseren. Onder begeleiding van zijn coach zal hij leren om bewuste voedingskeuzes te maken. Daarnaast wil Tommy graag meedoen aan de Strong Viking run, waaraan vele Herbalife Nutrition Members en klanten al enkele jaren enthousiast meedoen. Door middel van de Level10 challenge en de Strong Viking run is Tommy vastberaden om een goed resultaat te boeken. Blijf Tommy’s en onze social media kanalen in de gaten houden om te zien hoe hij zijn doelen gaat bereiken!

Gerelateerd

Alle artikelen
Het pad naar geen honger omvat empowerment van vrouwen

Het pad naar geen honger omvat empowerment van vrouwen

Auteur: Herbalife Nutrition

Als vrouwen empowered worden, profiteert de samenleving als geheel hiervan. Studies tonen aan dat empowerment van vrouwen leidt tot gezondere gezinnen, verminderde kindersterfte, hogere scholingspercentages en sterkere economieën met een hoger BBP. Desondanks worden vrouwen onevenredig zwaar getroffen door honger. Vrouwen en meisjes vormen 60% van degenen die voedsel onzeker zijn, 821 miljoen mensen wereldwijd. De redenen waarom vrouwen meer acute honger lijden, zijn geworteld in verschillende complexe en vaak met elkaar verweven kwesties, waaronder cultuur, genderongelijkheid, toegang tot middelen, onderwijs en meer.

Lees meer

Verander je zomervakantie in een ontspannen thuisvakantie

Verander je zomervakantie in een ontspannen thuisvakantie

Auteur: Samantha Clayton

Maak je je zorgen over je zomerplannen? Voor velen is de zomer het moment waarop ze hun gezinsvakantie plannen. De kinderen zijn vrij van school, het weer is fantastisch en de dagen zijn langer - waardoor er tijd is om naar nieuwe plekken te gaan, meer tijd door te brengen met onze vrienden en familieleden en wat zon op te vangen. Smeer je wel goed in! Onze beschermende Moisturiser SPF 30 van de Herbalife Skin lijn biedt een breed spectrum aan UVA/UVB bescherming.

Lees meer

Hunger Project

Hunger Project

Auteur: Herbalife Nutrition

We hebben sinds dit jaar een nieuwe non-profit partner: The Hunger Project(onderdeel van het Zero Hunger (NFZH) -initiatief). Met onze foundation hebben we een eerste donatie van $ 30.000 gedaan om de op vrouwen gerichte en door de gemeenschap geleide ontwikkelings- en educatieve programma's van de organisatie te financieren. Samen zullen we investeren in gemeenschappen over de hele wereld die worden getroffen door voedselonzekerheid en ondervoeding.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x