Spiermassa aankomen met Tommy Baljet

Sinds kort zijn we een samenwerking aangegaan met influencer Tommy Baljet en we zijn erg enthousiast om hem aan jullie voor te stellen. Tommy Baljet is 33 jaar en werkt in de muziekindustrie als PR manager met als specialisatie dance music. Daarnaast geeft hij veel om zijn innerlijke en uiterlijke verzorging. Daarom vindt hij dat Herbalife Nutrition zo goed in zijn levensstijl past.

Omdat Tommy’s vriend woonachtig is in Amerika, komt hij op veel verschillende plekken in de wereld. Een van zijn grootste hobby’s is dan ook reizen. Maar de combinatie van reizen en fit blijven is altijd een uitdaging. Tommy vindt het belangrijk om zijn energie uit gezond leven en bewegen te halen. Laat Herbalife Nutrition hem nu hierin perfect kunnen ondersteunen.

Tommy heeft een aantal persoonlijke doelen voor het komende jaar, waarvan de belangrijkste is om in spiermassa aan te komen. Hij weegt nu 75 kilo en daar wil hij 5 kilo aan spiermassa aan toevoegen. Herbalife Nutrition kan hem hierin goed begeleiden. Hij zal onder andere meedoen aan de Level10 challenge(een landelijke 90 dagen challenge om de beste versie van jezelf te worden) en zal met zijn persoonlijke Herbalife Nutrition coach naar zijn doel streven. Hierbij komen verschillende zaken kijken zoals een telefonische intake en een startweging die hij zelf thuis gaat doen. Helaas is alles nu op afstand vanwege COVID-19 maar dat mag de pret niet drukken. Daarnaast zal hij samen met zijn coach een maaltijd- en bewegingsplan opstellen en zullen tussentijdse coaching momenten en een uiteindelijke eindweging op de planning staan.

Om dit allemaal te bereiken wil hij vijf tot zes keer per week gaan sporten, waarvan het merendeel krachttraining zal zijn. Dit alles om het conditionele vermogen van zijn spieren te optimaliseren. Onder begeleiding van zijn coach zal hij leren om bewuste voedingskeuzes te maken. Daarnaast wil Tommy graag meedoen aan de Strong Viking run, waaraan vele Herbalife Nutrition Members en klanten al enkele jaren enthousiast meedoen. Door middel van de Level10 challenge en de Strong Viking run is Tommy vastberaden om een goed resultaat te boeken. Blijf Tommy’s en onze social media kanalen in de gaten houden om te zien hoe hij zijn doelen gaat bereiken!

Gerelateerd

Alle artikelen
Meer energie krijgen wanneer je down bent

Meer energie krijgen wanneer je down bent

Auteur: Samantha Clayton

Het zijn stressvolle tijden. Veel mensen hebben moeite om thuiswerken te combineren met thuisonderwijs en de behoeften van het gezin of huisgenoten. Met al deze saamhorigheid is het vaak moeilijk om tijd voor jezelf te vinden, wat ons kan uitputten. Als je worstelt met energie, dan heeft dit invloed op hoeveel je aan anderen en, belangrijker nog, aan jezelf kunt geven.

Lees meer

Volunteer Day bij Hotel Heppie

Volunteer Day bij Hotel Heppie

Auteur: Herbalife Nutrition

Op zaterdag 27 juni was het zo ver.. de Herbalife Volunteer Day bij Hotel Heppie! Een groep van vrijwilligers, bestaande uit Herbalife Nutrition members en medewerkers van het corporate team, ging die dag flink aan de slag om het terrein bij Hotel Heppie helemaal weer kindvriendelijk te maken. Voor zowel volwassenen als kinderen is het fijn om op vakantie te gaan of op z’n minst een weekendje weg te gaan. Om heerlijk te ontspannen en nieuwe sociale contacten te leggen. Toch zijn er veel kwetsbare kinderen in Nederland die om verschillende redenen er niet tussenuit kunnen, omdat er geen geld voor is of omdat ze een stoornis hebben waardoor ze extra begeleiding bij het spelen nodig hebben.

Lees meer

Update Reza Style tijdens de pandemie

Update Reza Style tijdens de pandemie

Auteur: Herbalife Nutrition

Internationale lifestyle-blogger Reza Style is normaal gezien nauwelijks in het land. Tijdens de pandemie is dat toch wel anders en dat is zoals voor velen toch wel even wennen. Maar hij spendeert de extra tijd thuis zeer nuttig. Nu hij niet meer kan reizen heeft hij genoeg tijd voor dingen waar hij normaal gezien niet aan toe zou komen. Zo focust hij zich nu op zaken rondom het huis, het ordenen van alle bestanden op zijn laptop en het verzinnen van nieuwe creatieve ideeën voor zijn bedrijf. Maar hoe gaat het nu met zijn fitheid? In dit blog lees je de status van Reza’s fitheid en enkele tips.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x