Spiermassa aankomen met Tommy Baljet

Sinds kort zijn we een samenwerking aangegaan met influencer Tommy Baljet en we zijn erg enthousiast om hem aan jullie voor te stellen. Tommy Baljet is 33 jaar en werkt in de muziekindustrie als PR manager met als specialisatie dance music. Daarnaast geeft hij veel om zijn innerlijke en uiterlijke verzorging. Daarom vindt hij dat Herbalife Nutrition zo goed in zijn levensstijl past.

Omdat Tommy’s vriend woonachtig is in Amerika, komt hij op veel verschillende plekken in de wereld. Een van zijn grootste hobby’s is dan ook reizen. Maar de combinatie van reizen en fit blijven is altijd een uitdaging. Tommy vindt het belangrijk om zijn energie uit gezond leven en bewegen te halen. Laat Herbalife Nutrition hem nu hierin perfect kunnen ondersteunen.

Tommy heeft een aantal persoonlijke doelen voor het komende jaar, waarvan de belangrijkste is om in spiermassa aan te komen. Hij weegt nu 75 kilo en daar wil hij 5 kilo aan spiermassa aan toevoegen. Herbalife Nutrition kan hem hierin goed begeleiden. Hij zal onder andere meedoen aan de Level10 challenge(een landelijke 90 dagen challenge om de beste versie van jezelf te worden) en zal met zijn persoonlijke Herbalife Nutrition coach naar zijn doel streven. Hierbij komen verschillende zaken kijken zoals een telefonische intake en een startweging die hij zelf thuis gaat doen. Helaas is alles nu op afstand vanwege COVID-19 maar dat mag de pret niet drukken. Daarnaast zal hij samen met zijn coach een maaltijd- en bewegingsplan opstellen en zullen tussentijdse coaching momenten en een uiteindelijke eindweging op de planning staan.

Om dit allemaal te bereiken wil hij vijf tot zes keer per week gaan sporten, waarvan het merendeel krachttraining zal zijn. Dit alles om het conditionele vermogen van zijn spieren te optimaliseren. Onder begeleiding van zijn coach zal hij leren om bewuste voedingskeuzes te maken. Daarnaast wil Tommy graag meedoen aan de Strong Viking run, waaraan vele Herbalife Nutrition Members en klanten al enkele jaren enthousiast meedoen. Door middel van de Level10 challenge en de Strong Viking run is Tommy vastberaden om een goed resultaat te boeken. Blijf Tommy’s en onze social media kanalen in de gaten houden om te zien hoe hij zijn doelen gaat bereiken!

Gerelateerd

Alle artikelen
Voeding voor Zero Hunger, het initiatief om de wereldhonger te  beëindigen

Voeding voor Zero Hunger, het initiatief om de wereldhonger te beëindigen

Auteur: Herbalife Nutrition

We vieren het eerste jaar van het Nutrition for Zero Hunger-initiatief en we delen de resultaten in het teken van Wereldvoedseldag. Nutrition for Zero Hunger is een wereldwijd programma dat is afgestemd op de tweede Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling van de Verenigde Naties, dat tot doel heeft honger in al zijn vormen tegen 2030 te beëindigen en voedselzekerheid en verbeterde voeding te bereiken.

Lees meer

Heppie Zomertour van Het Vergeten Kind

Heppie Zomertour van Het Vergeten Kind

Auteur: Herbalife Nutrition

Samen met onze Herbalife Nutrition members halen we jaarlijks een mooi bedrag op voor de Herbalife Nutrition Foundation. In Nederland steunen we met deze foundation ‘Het Vergeten Kind’. Deze organisatie richt zich op kwetsbare kinderen die het moeilijk hebben. Het Vergeten Kind, biedt een veilig en liefdevol thuis en komt op voor de belangen van deze, veelal jonge, kinderen. Zodat zij zich kunnen ontwikkelen en later volwaardig meedoen in de maatschappij. Begin dit jaar hebben we samen met onze members EUR 2.600,- opgehaald voor het sponsoren van een bus tijdens de Heppie Zomertour.

Lees meer

Meer energie krijgen wanneer je down bent

Meer energie krijgen wanneer je down bent

Auteur: Samantha Clayton

Het zijn stressvolle tijden. Veel mensen hebben moeite om thuiswerken te combineren met thuisonderwijs en de behoeften van het gezin of huisgenoten. Met al deze saamhorigheid is het vaak moeilijk om tijd voor jezelf te vinden, wat ons kan uitputten. Als je worstelt met energie, dan heeft dit invloed op hoeveel je aan anderen en, belangrijker nog, aan jezelf kunt geven.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x