Tijd voor een feestje

2017 was een fantastisch jaar voor de Herbalife Family Foundation in EMEA waar in 3 landen hun eerste Casa Herbalife programma ooit werd geopend. Gefeliciteerd aan onze Herbalife Members in Oostenrijk, Ghana en Zwitserland voor hun harde werk en toewijding aan het werven van gelden voor HFF. Door jullie ondersteunen we nu nog meer kinderen in nog meer gemeenschappen.

Casa Herbalife spotlight

Oostenrijk

Verein Kinderhilfswerk ondersteunt kinderen en jonge mensen met fysieke handicaps en sociale problemen. Deze kinderen komen vaak uit kwetsbare gezinnen. Door de steun van HFF kunnen voedingsworkshops gegeven worden en kunnen getrainde voedingsdeskundigen de kinderen leren over het belang van gezonde en gevarieerde voeding.

Locatie: Traun, Oostenrijk

#Kinderen ondersteund: 380

 

Ghana

SOS Children’s Villages Tema ondersteunt gezinshuizen voor kwetsbare en verlaten kinderen. Door de steun van HFF zijn de keukenfaciliteiten vernieuwd, is oud kookgerei vervangen en hebben SOS-moeders trainingen gegeven over het belang van goede voeding, waarbij ze de kinderen helpen te leren hoe ze gezond op kunnen groeien!

Locatie: Tema, Ghana

#Kinderen ondersteund: 129

 

Zwitserland

Zwitzerland Kinderheim Friedau is een thuis voor kinderen in nood. De steun van HFF helpt de organisatie de dagelijkse voeding van kinderen te ondersteunen en helpt bij het bieden van hulp bij het ontwikkelen van hun tuinproject, waar kinderen geleerd wordt hoe ze vers fruit en groenten kunnen planten, laten groeien en oogsten.

Locatie: Koppigen, Zwitserland

#Kinderen ondersteund: 20

 

Ga naar HFF.ORG om meer te weten te komen over HFF of vrijwilligerswerk of naar hrbl.me/casafriends om vandaag nog te doneren.

 


Gerelateerd

Alle artikelen
Hoe millennials positieve invloed zullen hebben op de veranderingen in 2019

Hoe millennials positieve invloed zullen hebben op de veranderingen in 2019

Auteur: Herbalife Nutrition

Inmiddels denk je waarschijnlijk aan bepaalde voeding of een nieuw type workout die je wilt uitproberen. We hebben het vaak over fitness- en voedingstrends, maar bestaat er zoiets als een sociale ondersteuningstrend? Daar lijkt het wel op en daar hebben millennials voor gezorgd. Deze doelgerichte generatie is geïnteresseerd in zorg voor het milieu en sociale verantwoordelijkheid.

Lees meer

Vind een sportmaatje: 6 manieren om een vriend(in) te overtuigen om met jou te trainen

Vind een sportmaatje: 6 manieren om een vriend(in) te overtuigen om met jou te trainen

Auteur: Samantha Clayton

Fitness is leuker wanneer je dit met iemand samen doet. Als je deze zes tips toepast, dan lukt het jou zeker om je vrienden van de bank krijgen om vervolgens samen met jou te sporten. Je weet waarom je actief zou moeten zijn, maar nu is het tijd om je kennis te verspreiden en je vrienden en familie te helpen om ook actief te worden. Wanneer je je tijd en energie besteedt aan het verbeteren van je gezondheid, dan zijn de resultaten vaak zichtbaar voor iedereen. Je verbeterde zelfvertrouwen, je lichaamsbeeld en een stralende huid vallen erg op. Maar voor je vrienden en familieleden die niet graag actief willen worden, moet je misschien wat overtuigende tactieken gebruiken om ze op gang te helpen.

Lees meer

Herbalife Nutrition vikings, jullie waren geweldig!

Herbalife Nutrition vikings, jullie waren geweldig!

Auteur: Herbalife Nutrition

Heel veel modder, loodzware obstakels en een Herbalife Nutrition team vol met bikkels. Geniet samen met ons na van de Strong Viking Brother Edition in Amsterdam. Bekijk nu de aftermovie!

Lees meer

Vind een member

Vind een member x