Logo Hff

Tijd voor een feestje

2017 was een fantastisch jaar voor de Herbalife Family Foundation in EMEA waar in 3 landen hun eerste Casa Herbalife programma ooit werd geopend. Gefeliciteerd aan onze Herbalife Distributeurs in Oostenrijk, Ghana en Zwitserland voor hun harde werk en toewijding aan het werven van gelden voor HFF. Door jullie ondersteunen we nu nog meer kinderen in nog meer gemeenschappen.

Hff Kinderen

Casa Herbalife spotlight

Oostenrijk

Verein Kinderhilfswerk ondersteunt kinderen en jonge mensen met fysieke handicaps en sociale problemen. Deze kinderen komen vaak uit kwetsbare gezinnen. Door de steun van HFF kunnen voedingsworkshops gegeven worden en kunnen getrainde voedingsdeskundigen de kinderen leren over het belang van gezonde en gevarieerde voeding.

Locatie: Traun, Oostenrijk

#Kinderen ondersteund: 380

Ghana

SOS Children’s Villages Tema ondersteunt gezinshuizen voor kwetsbare en verlaten kinderen. Door de steun van HFF zijn de keukenfaciliteiten vernieuwd, is oud kookgerei vervangen en hebben SOS-moeders trainingen gegeven over het belang van goede voeding, waarbij ze de kinderen helpen te leren hoe ze gezond op kunnen groeien!

Locatie: Tema, Ghana

#Kinderen ondersteund: 129

Zwitserland

Zwitzerland Kinderheim Friedau is een thuis voor kinderen in nood. De steun van HFF helpt de organisatie de dagelijkse voeding van kinderen te ondersteunen en helpt bij het bieden van hulp bij het ontwikkelen van hun tuinproject, waar kinderen geleerd wordt hoe ze vers fruit en groenten kunnen planten, laten groeien en oogsten.

Locatie: Koppigen, Zwitserland

#Kinderen ondersteund: 20

Ga naar HFF.ORG om meer te weten te komen over HFF of vrijwilligerswerk of naar hrbl.me/casafriends om vandaag nog te doneren.


Gerelateerd

Alle artikelen
Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Auteur: Herbalife

Plastic afval zal naar verwachting verviervoudigen van 2010 tot 2050 en de wereldwijde recyclingcapaciteit zal slechts 1/3 van het afval beslaan. Door onze inzet voor ecologische duurzaamheid, kunnen we het aanzienlijke economische verlies voor de samenleving, de economie en het milieu helpen verzachten.

Lees meer

Herbalife Family Foundation kondigt samenwerking aan met The Power of Nutrition en World Bank om ondervoeding aan te pakken

Herbalife Family Foundation kondigt samenwerking aan met The Power of Nutrition en World Bank om ondervoeding aan te pakken

Auteur: Herbalife

De Herbalife Family Foundation (HFF), onze wereldwijde non-profitorganisatie die zich inzet voor het verbeteren van het leven van kinderen en gezinnen over de hele wereld, heeft een nieuwe tweejarige samenwerking aangekondigd met The Power of Nutrition en de World Bank. Het partnerschap omvat een subsidie van $ 300.000 en zal zich in eerste instantie richten op het Stunting Reduction Program in Rwanda. Deze inspanningen zijn in overeenstemming met de Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling 2 van de Verenigde Naties om wereldwijd nul honger te bereiken.

Lees meer

We breiden onze inzet voor ecologische duurzaamheid en economische empowerment uit met onze samenwerking met Plastic Bank

We breiden onze inzet voor ecologische duurzaamheid en economische empowerment uit met onze samenwerking met Plastic Bank

Auteur: Herbalife

Op 8 juni 2022 is het Wereldoceanendag en hebben wij een tweejarig partnerschap gestart met Plastic Bank, een sociale onderneming die Ocean Stewards over de hele wereld in staat stelt om plastic in de oceaan te stoppen. Door deze samenwerking willen we voorkomen dat tegen het einde van het jaar 2023 meer dan 181.436 kg plastic in de oceanen terechtkomt. Daarnaast biedt de organisatie een economische kans voor de leden van de Plastic Bank-gemeenschap in Indonesië, die plastic afval inwisselen bij lokale inzamelpunten voor levensverbeterende voordelen. Deze inspanning breidt onze toewijding aan recycling en het elimineren van plastic afval verder uit, terwijl het ook bijdraagt aan ons doel om 50 miljoen positieve effecten te bereiken die mensen en de planeet helpen.

Lees meer

Vind een Distributeur

Vind een Distributeur x