Zorg dat je fit bent deze zomer

Ontmoet Samantha Clayton! Voordat ze bij Herbalife Nutrition kwam, was Samantha een professioneel atlete die het Verenigd Koninkrijk vertegenwoordigde tijdens de Olympische Spelen van Sydney in 2000 op zowel de 200m als 400m estafette. Haar persoonlijke records staan op 11,40 seconden op de 100m en 23,02 seconden op de 200m. Samantha is een personal trainer en werkt als groepscoach via de American Fitness and Aerobics Association (AFAA) en de International Sport Science Association (ISSA). Ze is moeder van vier en leeft in het zuiden van Californië. In de wereld van Herbalife Nutrition is Samantha toegewijd aan het helpen verbeteren van fitheidsniveau en is ze gefocust op een evenwichtig, actief leven.

Kleine stappen maken een groot verschil

De zomer kan een wervelwind van vakanties, barbecues en ontspannen in het warme weer zijn, maar dat betekent nog niet dat je moet afwijken van je schema voor een evenwichtige, actieve levensstijl waar je zo hard voor hebt gewerkt. Met een beetje toewijding is het gemakkelijk een snelle maar effectieve workout in te passen. Of je nu deelneemt aan een bootcamp of naar de sportschool gaat of thuis enkele oefeningen doet, probeer je fitheid op peil te houden.

Blijf op schema en voer de volgende oefeningen 3 keer per week met lichte gewichten uit om zo je uithoudingsvermogen en kracht te behouden:

1. Bicycle crunch (16 per kant)

2. Forward lunge (16 per kant)

3. Squat (16 per kant)

4. Lateral side raises (16 per kant)

5. Bridge (16 per kant)

Vergeet je verantwoorde snack na de workout niet. Houd een smakel­ijke snack of maalt­ijd, r­ijk aan proteïnen paraat voor als je klaar bent met trainen. Herbalife Proteïnerepen z­ijn ideaal voor de zoetekauw, terw­ijl degenen die op zoek z­ijn naar een evenwichtige, proteïner­ijke maalt­ijd Herbalife24 Rebuild Strength eens zouden moeten proberen. Je kunt ook Formula 3 Personalised Protein Powder aan je favoriete Formula 1 shake toevoegen. Als je een salade neemt, voeg dan eens kip, ton­ijn of bonen toe voor een boost aan proteïnen.


Gerelateerd

Alle artikelen
Fit blijven in de zomerperiode

Fit blijven in de zomerperiode

Auteur: Herbalife Nutrition

Er zijn meer dan 165.000 gezondheidsgerelateerde apps beschikbaar om ons te helpen alles te volgen, van dagelijkse stappen tot slaapuren, eten, humeur en nog veel meer. Met al die opties is het moeilijk om te weten wat te volgen en waarom. Voor velen van ons zijn apps erg waardevol voor het volgen van vorderingen op het gebied van gezondheids-, voedings- en fitnessdoelen en om ons gemotiveerd te houden. Voor anderen werkt een reguliere benadering net zo goed. Wat je aanpak ook is, hier is wat inspiratie voor wat je deze zomer kunt volgen.

Lees meer

3 tips om je aantal stappen te verhogen

3 tips om je aantal stappen te verhogen

Auteur: Samantha Clayton

Onderschat de kracht van lopen niet. Het toevoegen van extra loopmomenten aan je dag kan een positief effect hebben op je gezondheids- en fitnessdoelen en je aantal stappen. Wil je een leuke, effectieve en sociale activiteit die je helpt beweging aan je dagelijkse routine toe te voegen? Probeer elke dag 10.000 stappen te maken. Lees verder om erachter te komen hoe je meer stappen per dag zet.

Lees meer

Fitness tips

Fitness tips

Auteur: Samantha Clayton

Als je fit wilt zijn, dan moet je ervoor zorgen dat je voldoende beweegt. Laat me je helpen met een activiteitenplan om jouw gewenste resultaten te behalen. Mijn aanpak om fit te worden is een lange termijn aanpak, zodat je elke week resultaten kunt behalen.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x