Zorg dat je fit bent deze zomer

Ontmoet Samantha Clayton! Voordat ze bij Herbalife Nutrition kwam, was Samantha een professioneel atlete die het Verenigd Koninkrijk vertegenwoordigde tijdens de Olympische Spelen van Sydney in 2000 op zowel de 200m als 400m estafette. Haar persoonlijke records staan op 11,40 seconden op de 100m en 23,02 seconden op de 200m. Samantha is een personal trainer en werkt als groepscoach via de American Fitness and Aerobics Association (AFAA) en de International Sport Science Association (ISSA). Ze is moeder van vier en leeft in het zuiden van Californië. In de wereld van Herbalife Nutrition is Samantha toegewijd aan het helpen verbeteren van fitheidsniveau en is ze gefocust op een evenwichtig, actief leven.

Kleine stappen maken een groot verschil

De zomer kan een wervelwind van vakanties, barbecues en ontspannen in het warme weer zijn, maar dat betekent nog niet dat je moet afwijken van je schema voor een evenwichtige, actieve levensstijl waar je zo hard voor hebt gewerkt. Met een beetje toewijding is het gemakkelijk een snelle maar effectieve workout in te passen. Of je nu deelneemt aan een bootcamp of naar de sportschool gaat of thuis enkele oefeningen doet, probeer je fitheid op peil te houden.

Blijf op schema en voer de volgende oefeningen 3 keer per week met lichte gewichten uit om zo je uithoudingsvermogen en kracht te behouden:

1. Bicycle crunch (16 per kant)

2. Forward lunge (16 per kant)

3. Squat (16 per kant)

4. Lateral side raises (16 per kant)

5. Bridge (16 per kant)

Vergeet je verantwoorde snack na de workout niet. Houd een smakel­ijke snack of maalt­ijd, r­ijk aan proteïnen paraat voor als je klaar bent met trainen. Herbalife Proteïnerepen z­ijn ideaal voor de zoetekauw, terw­ijl degenen die op zoek z­ijn naar een evenwichtige, proteïner­ijke maalt­ijd Herbalife24 Rebuild Strength eens zouden moeten proberen. Je kunt ook Formula 3 Personalised Protein Powder aan je favoriete Formula 1 shake toevoegen. Als je een salade neemt, voeg dan eens kip, ton­ijn of bonen toe voor een boost aan proteïnen.


Gerelateerd

Alle artikelen
Fitnesstrends 2021

Fitnesstrends 2021

Auteur: Samantha Clayton

Als we terugkijken op 2020, zullen we ons de verandering van onze routines herinneren. Hoe we deze hebben aangepast aan het nieuwe normaal - vooral onze fitnessregimes. Omdat sportscholen gesloten waren, volgden we online sportlessen en omarmden we buitenoefeningen. In 2021 kunnen we verwachten dat veel van de fitnessveranderingen in 2020 de norm worden. We zullen meer mensen thuis zien trainen in plaats van in een drukke sportschool, waarbij de nadruk wordt gelegd op mentale fitheid en een groeiend aantal technologische hulpmiddelen om onze routines kracht bij te zetten, zowel thuis, op het werk als onderweg.

Lees meer

Essentiële fitnesskit voor de feestdagen

Essentiële fitnesskit voor de feestdagen

Auteur: Herbalife Nutrition

De feestdagen kunnen de wilskracht van zelfs de meest toegewijde fitness- en gezonde levensstijlliefhebber testen, dankzij verstoorde dagelijkse routines, heerlijke snacks en, natuurlijk, de aantrekkingskracht van de bank! Maar met de juiste benodigdheden om je te helpen je shape en fitnessdoelen op het goede spoor te houden, kan je je voorbereiden op succes. Hier is een overzicht van alles wat je nodig hebt om tijdens de vakantie actief en gezond te blijven.

Lees meer

Atleet van wereldniveau deelt welzijns- en fitnessvoornemens voor een gelukkiger nieuwjaar

Atleet van wereldniveau deelt welzijns- en fitnessvoornemens voor een gelukkiger nieuwjaar

Auteur: Samantha Clayton

2020 is een uitdagend jaar geweest. Ik ben er zeker van dat velen van ons klaar zijn om in 2021 op de 'herstart'-knop te drukken en het nieuwe jaar te vullen met veel positiviteit en wellness. De start van het nieuwe jaar is een goed moment om nieuwe fitnessdoelen te stellen en te werken aan een gezondere levensstijl. Lees verder voor 5 manieren om ervoor te zorgen dat je gelukkiger en gezonder bent in 2021.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x