Zorg dat je fit bent deze zomer

Ontmoet Samantha Clayton! Voordat ze bij Herbalife Nutrition kwam, was Samantha een professioneel atlete die het Verenigd Koninkrijk vertegenwoordigde tijdens de Olympische Spelen van Sydney in 2000 op zowel de 200m als 400m estafette. Haar persoonlijke records staan op 11,40 seconden op de 100m en 23,02 seconden op de 200m. Samantha is een personal trainer en werkt als groepscoach via de American Fitness and Aerobics Association (AFAA) en de International Sport Science Association (ISSA). Ze is moeder van vier en leeft in het zuiden van Californië. In de wereld van Herbalife Nutrition is Samantha toegewijd aan het helpen verbeteren van fitheidsniveau en is ze gefocust op een evenwichtig, actief leven.

Kleine stappen maken een groot verschil

De zomer kan een wervelwind van vakanties, barbecues en ontspannen in het warme weer zijn, maar dat betekent nog niet dat je moet afwijken van je schema voor een evenwichtige, actieve levensstijl waar je zo hard voor hebt gewerkt. Met een beetje toewijding is het gemakkelijk een snelle maar effectieve workout in te passen. Of je nu deelneemt aan een bootcamp of naar de sportschool gaat of thuis enkele oefeningen doet, probeer je fitheid op peil te houden.

Blijf op schema en voer de volgende oefeningen 3 keer per week met lichte gewichten uit om zo je uithoudingsvermogen en kracht te behouden:

1. Bicycle crunch (16 per kant)

2. Forward lunge (16 per kant)

3. Squat (16 per kant)

4. Lateral side raises (16 per kant)

5. Bridge (16 per kant)

Vergeet je verantwoorde snack na de workout niet. Houd een smakel­ijke snack of maalt­ijd, r­ijk aan proteïnen paraat voor als je klaar bent met trainen. Herbalife Proteïnerepen z­ijn ideaal voor de zoetekauw, terw­ijl degenen die op zoek z­ijn naar een evenwichtige, proteïner­ijke maalt­ijd Herbalife24 Rebuild Strength eens zouden moeten proberen. Je kunt ook Formula 3 Personalised Protein Powder aan je favoriete Formula 1 shake toevoegen. Als je een salade neemt, voeg dan eens kip, ton­ijn of bonen toe voor een boost aan proteïnen.


Gerelateerd

Alle artikelen
Goede gewoontes om voor je rug te zorgen tijdens het thuiswerken

Goede gewoontes om voor je rug te zorgen tijdens het thuiswerken

Auteur: Herbalife Nutrition

Regelmatig stretchen zal je dagelijks wellness bieden, maar als je niet een paar goede gewoonten aanneemt, zullen de voordelen vluchtig zijn. Hier zijn enkele tips voor het verzorgen van je rug tijdens het telewerken!

Lees meer

De trap: je bondgenoot voor sport en afvallen!

De trap: je bondgenoot voor sport en afvallen!

Auteur: Samantha Clayton

Afvallen en sporten op een trap? Neem de trap op in je trainingsroutine, om calorieën te verbranden en spierweerstand op te bouwen! Lees verder voor alle tips en tricks.

Lees meer

9 fitnessoefeningen met een stoel

9 fitnessoefeningen met een stoel

Auteur: Herbalife Nutrition

Wist je dat je met een stoel alle spieren kunt trainen? Hier zijn enkele fitness- en krachttrainingsideeën die te maken hebben met een stoel om je bovenlichaam te versterken en je onderlichaam te verstevigen!

Lees meer

Vind een member

Vind een member x