Team Fitness

Fitness Team: waarom je vandaag nog moet meedoen

Het behouden van een gezonde, actieve levensstijl is een worsteling voor jou? Dan is het aansluiten bij een fitness team de ideale oplossing. Simpel gezegd, het bundelen van krachten van anderen die dezelfde gezondheids- en fitnessdoelen delen, kan je op verschillende manieren helpen. Als je voor altijd fit wilt blijven, dus niet slechts een paar weken, dan kan een teambenadering van fitness een goede hulpbron zijn. Deel uitmaken van een groep zal helpen op dagen waarop je het gevoel hebt dat je wilt stoppen. Je fitnessteam of fitnessmaatje geeft je de ondersteuning die je nodig hebt en helpt je om verantwoording af te leggen rondom je doelen. Daarnaast is sporten met anderen veel leuker dan alleen!

Team Hn Fitness

Er gaat niets boven een groep mensen die je motiveert om het beter te doen. Daarom suggereren sommige onderzoeken dat mensen makkelijker afvallen door hulp in te schakelen van een vriend of geliefde.

Waarom worstelen we zo vaak alleen? Dit kan liggen aan een aantal factoren. We hebben van jongs af aan geleerd om te proberen zo onafhankelijk en zelfvoorzienend mogelijk te zijn. Soms beschouwen we onze weg naar onze beste versie intens persoonlijk en is het moeilijk om je open te stellen en anderen deel te laten worden van dit proces.

Welnu, verban die gedachten nu meteen! Hoewel het belangrijk is om zelfgemotiveerd, gedisciplineerd en hardwerkend te zijn, is het ook belangrijk om te focussen op levenslange fitheid.

Hier zijn een paar tips om een geweldige teamspeler te zijn als het gaat om fitness:


Kies je fitnessdoel

Dit is de belangrijkste stap op weg naar gezond en actief worden. Als je niet precies weet wat je wilt bereiken, hoe ga je dan ooit aan de slag? Noteer een lijst met specifieke doelen en ga aan de slag!

Zoek een fitnessteam of creëer er een

In een perfecte wereld zul je onmiddellijk een groep vinden met dezelfde fitnessdoelen, capaciteiten en beschikbaarheid als jij. In de echte wereld is het misschien niet zo eenvoudig. Je groep kan zo klein zijn als twee man of zo groot als een paar honderd man, maar je moet de teamstijl kiezen die bij je schema past. Er zijn veel opties, van een fitnessmaatje tot een online-steungroep, een fit-club, een voedingsclub of eenvoudig samenzijn met familieleden of vrienden.

Geef meer dan je verwacht te ontvangen

Benut je vaardigheden en bied altijd een helpende hand wanneer je team ondersteuning nodig heeft in welke vorm dan ook.

Wees georganiseerd en op tijd

Als je groep op een bepaald tijdstip samenkomt, moet je respect tonen voor je medegroepleden door punctueel te zijn. Er is niets erger dan te wachten tot een lid van het fitnessteam verschijnt voor een run, om vervolgens te ontdekken dat wanneer ze eindelijk aankomen, ze hun loopschoenen zijn vergeten! Als je resultaten wilt behalen, zijn toewijding en verantwoordelijkheid twee zeer belangrijke eigenschappen.

Blijf positief

Sta altijd op met een positieve instelling. Ja, het kan koud zijn, je bent misschien moe en misschien lig je liever lui op de bank, maar laat dat je teamgenoten niet beïnvloeden! Mensen voeden zich met energie. Als je positief bent, vergroot je de kans dat je fitnessteam ook positief zal zijn, wat essentieel is om fitnessplezier te maken. Maak een belofte om een leuke, gezonde omgeving te creëren voor je teamgenoten.

Stel een aantal beloningen in

Bedenk enkele leuke manieren om jezelf en je fitnessteam te belonen voor hard werken. Ja, verbeterde gezondheid en fitness is de ultieme beloning, maar het uitkijken naar een maandelijkse traktatie of borrel zal helpen om iedereen gemotiveerd te laten blijven!

Luister naar je groep

Een geweldige teamspeler weet wanneer hij moet praten en wanneer hij moet luisteren. Als je je engageert om mentaal aanwezig te zijn op de momenten met je fitnessteam, dan kun je iets nieuws leren en blijvende vriendschappen sluiten.

Veel succes met het samenstellen van je fitnessteam en vergeet niet creatief te zijn. Je kunt je collega's, kinderen en zelfs de familiehond opnemen! Je hoeft fitness niet alleen op te pakken.


Gerelateerd

Alle artikelen
Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Auteur: Herbalife

Plastic afval zal naar verwachting verviervoudigen van 2010 tot 2050 en de wereldwijde recyclingcapaciteit zal slechts 1/3 van het afval beslaan. Door onze inzet voor ecologische duurzaamheid, kunnen we het aanzienlijke economische verlies voor de samenleving, de economie en het milieu helpen verzachten.

Lees meer

Herbalife Nutrition Foundation kondigt samenwerking aan met The Power of Nutrition en World Bank om ondervoeding aan te pakken

Herbalife Nutrition Foundation kondigt samenwerking aan met The Power of Nutrition en World Bank om ondervoeding aan te pakken

Auteur: Herbalife

De Herbalife Nutrition Foundation (HNF), onze wereldwijde non-profitorganisatie die zich inzet voor het verbeteren van het leven van kinderen en gezinnen over de hele wereld, heeft een nieuwe tweejarige samenwerking aangekondigd met The Power of Nutrition en de World Bank. Het partnerschap omvat een subsidie van $ 300.000 en zal zich in eerste instantie richten op het Stunting Reduction Program in Rwanda. Deze inspanningen zijn in overeenstemming met de Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling 2 van de Verenigde Naties om wereldwijd nul honger te bereiken.

Lees meer

We breiden onze inzet voor ecologische duurzaamheid en economische empowerment uit met onze samenwerking met Plastic Bank

We breiden onze inzet voor ecologische duurzaamheid en economische empowerment uit met onze samenwerking met Plastic Bank

Auteur: Herbalife

Op 8 juni 2022 is het Wereldoceanendag en hebben wij een tweejarig partnerschap gestart met Plastic Bank, een sociale onderneming die Ocean Stewards over de hele wereld in staat stelt om plastic in de oceaan te stoppen. Door deze samenwerking willen we voorkomen dat tegen het einde van het jaar 2023 meer dan 181.436 kg plastic in de oceanen terechtkomt. Daarnaast biedt de organisatie een economische kans voor de leden van de Plastic Bank-gemeenschap in Indonesië, die plastic afval inwisselen bij lokale inzamelpunten voor levensverbeterende voordelen. Deze inspanning breidt onze toewijding aan recycling en het elimineren van plastic afval verder uit, terwijl het ook bijdraagt aan ons doel om 50 miljoen positieve effecten te bereiken die mensen en de planeet helpen.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x