Herbalife Fit Event

Losgaan op lekkere beats tijdens een energieke rave workout en daarna tot rust komen tijdens een inspirerende yoga-fitness sessie. En dat met een schitterend uitzicht over Den Haag, gaaf toch? Dit was het Herbalife Fit Event bij Bleyenberg Den Haag!

Het Herbalife Fit Event vond plaats in Bleyenberg (Grote Markt 10) – dé nieuwe hip & happening hotspot van Den Haag. Een restaurant, rooftop bar en nachtclub in één; niet de eerste plek waar je aan denkt bij een intensieve workout, nietwaar?

Niets is echter minder waar: na een heerlijk Herbalife #myfoodboost ontbijtje nodigden we een groep influencers en consumenten uit voor twee bijzondere workouts verzorgd door niemand minder dan Hidden Gym.  

“Wij creëren sportieve broedplaatsen op verrassende plekken in Den Haag. Wij laten je

kennis maken met hidden gyms en nemen je mee naar rooftops, kerken, kelders, stranden,

boerderijen, discotheken en andere verborgen parels voor een complete workout.”

 

Dat is zo’n beetje het motto van deze hippe gymorganisatie, met als gevolg dat je je stoute schoenen wel kunt aantrekken. Een van de workouts was een rave workout op top 40 hitjes, verzorgd door DJ Boy Boogie. Daarnaast vond er ook nog een fitness-yoga sessie plaats, maar ook hier hadden we nog iets achter de hand. Want als kers op de taart vond dit plaats op de eerste rooftopbar van Den Haag!

 

Tijdens het event kreeg iedereen Herbalife CR7 Drive, een speciale sportdrank om het beste uit workouts te halen. En naderhand kregen ze een Rebuild shake die hen hielp om beter te herstellen, we wilden natuurlijk niet dat ze spierpijn zouden krijgen ;-)

Gerelateerd

Alle artikelen
Heb je een peptalk nodig?

Heb je een peptalk nodig?

Auteur: Herbalife Nutrition

Welke goede voornemens heb je gemaakt voor 2019? Uit een onderzoek aan het begin van het jaar onder 2.000 mensen bleek dat 71% van de mensen een beslissing nam om gezonder te gaan eten, terwijl 65% van de mensen aangaf meer te willen gaan bewegen.

Lees meer

Verminderen en recyclen

Verminderen en recyclen

Auteur: Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition kijkt naar alle aspecten van het bedrijf om de duurzaamheid te verbeteren en ons gebruik van plastic in onze hele supply chain te verminderen. Dit is een enorme onderneming en sommige aspecten zullen meer tijd kosten dan anderen. Eén van de directe maatregelen die we hebben kunnen treffen is om alle plastic zakken uit onze supply chain in de hele regio te verwijderen, en te vervangen door 100% gerecyclede papieren tassen.

Lees meer

Communities transformeren door kunst en onderwijs

Communities transformeren door kunst en onderwijs

Auteur: Herbalife Nutrition

Zeer weinig dingen hebben de emotionele kracht van kunst. Deze kracht ligt in de veelzijdigheid: het kan een educatief hulpmiddel zijn, een middel voor zelfexpressie of een instrument om een verhaal te vertellen dat ertoe doet. Of, zoals in het geval van Hugo García, Sr. Designer, Creative & Content Strategy, Herbalife Nutrition Noord Amerika, kan het ook de drijvende kracht zijn die iemands leven transformeert.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x