Hoe millennials positieve invloed zullen hebben op de veranderingen in 2019

Inmiddels denk je waarschijnlijk aan bepaalde voeding of een nieuw type workout die je wilt uitproberen. We hebben het vaak over fitness- en voedingstrends, maar bestaat er zoiets als een sociale ondersteuningstrend? Daar lijkt het wel op en daar hebben millennials voor gezorgd. Deze doelgerichte generatie is geïnteresseerd in zorg voor het milieu en sociale verantwoordelijkheid.

De trend dat mensen zich meer bewust zijn van hun impact op de wereld is echt een evolutie. Millennials zijn “digital natives”. Ze waren getuige van de economische crisis van 2008 en de wereldwijde oorlog tegen terrorisme die begon in 2001. Die factoren lijken een generatie te hebben gevormd die meer gericht is op zelfzorg, wijsheid in de menigte boven autoriteit en een verlangen om het leven beter te maken voor zichzelf en anderen.

Tegen 2025 zouden millennials tot 75% van de beroepsbevolking kunnen vertegenwoordigen. Kun je je voorstellen hoe deze enorme demografische verschuiving de wereld zal veranderen? In 2019 zullen we enkele van deze veranderingen beginnen te zien:


Ethische consumptie

Een onderzoek van Nielsen onthulde dat 73% van de millennials bereid is meer aan een product te spenderen als het van een duurzaam merk komt. Maar dit gaat veel verder dan duurzaamheid of maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bezorgdheid rondom landbouwpraktijken, het welzijn van dieren en voedselveiligheid zullen onze eetgewoonten waarschijnlijk verschuiven naar meer plantaardig. Ongeveer 26% van de millennials identificeert zich als veganistisch of vegetarisch.

Consumenten proberen verantwoordelijke burgers te zijn en zij verwachten hetzelfde van bedrijven.


Sociale invloed op voeding en gezondheid

Mensen hebben altijd de behoefte gehad om erbij te horen, om ergens deel van uit te maken. Het ligt in onze aard om sociaal te zijn; groepen voorzien ons van identiteit en een ondersteuningssysteem.

Er is wijsheid in een community: de menigte is wijzer dan een enkele deelnemer, simpelweg omdat het ieders kennis, ervaring en informatie bij elkaar optelt.

Als het gaat om gezondheid, fitness en voeding, zullen consumenten naar hun leeftijdsgenoten en netwerken kijken voor nieuwtjes, advies en reviews. Inspirerende verhalen over gewichtsverlies, aankomen in spiermassa en herstel zullen sterker zijn dan welke vorm van reclame dan ook.

Dit is duidelijk wanneer we naar internet en social media kijken. Belangrijke opinieleiders worden nog steeds gewaardeerd, maar op een andere manier dan voorheen. Ze worden nu gewaardeerd om hun inbreng, in plaats van hun diploma of status. Gezag wordt gewonnen door hoe je omgaat met relaties, bijdraagt ​​aan relaties en ze onderhoudt en niet door je autoriteitspositie opgesomd door titels.

Bekijk influencers op Instagram en YouTube, die over workouts, recepten, dieetsucces en lichaamstransformaties praten. Deze verhalen inspireren en geven hoop. Vanwege dit sociale aspect hebben sommige mensen een eerste stap gezet in het proberen van een gezondere levensstijl.


Verbetering

Ten slotte, omdat alles met elkaar verbonden is, raken we minder gefocust op het behalen van doelen ten koste van anderen.

Doelen worden meer gesteld in de context van evolueren als een community. We noemen dit verbetering. Onze doelen zullen meer gefocust zijn op het verbeteren van ieders leven.

We zullen termen zoals "individuele sociale verantwoordelijkheid" zien verschijnen. Dit omvat twee basis attitudes:

  • Minimaliseren van onze negatieve impact op anderen
  • De positieve voordelen die we de maatschappij in het algemeen bieden

Dit gaat verder dan alleen vrijwilligerswerk. Het omvat onze consumptiebeslissingen, vakantiekeuzes en bewustzijn van onze ecologische voetafdruk.

Natuurlijk willen we het leven en de gezondheid nog beter voor onszelf maken. Weelderige levensstijlen zullen steeds meer worden vermeden door de menigte, omdat het in tegenspraak is met onze verantwoorde gedachten.

Gerelateerd

Alle artikelen
Volunteer Day bij Hotel Heppie

Volunteer Day bij Hotel Heppie

Auteur: Herbalife Nutrition

Op zaterdag 27 juni was het zo ver.. de Herbalife Volunteer Day bij Hotel Heppie! Een groep van vrijwilligers, bestaande uit Herbalife Nutrition members en medewerkers van het corporate team, ging die dag flink aan de slag om het terrein bij Hotel Heppie helemaal weer kindvriendelijk te maken. Voor zowel volwassenen als kinderen is het fijn om op vakantie te gaan of op z’n minst een weekendje weg te gaan. Om heerlijk te ontspannen en nieuwe sociale contacten te leggen. Toch zijn er veel kwetsbare kinderen in Nederland die om verschillende redenen er niet tussenuit kunnen, omdat er geen geld voor is of omdat ze een stoornis hebben waardoor ze extra begeleiding bij het spelen nodig hebben.

Lees meer

Update Reza Style tijdens de pandemie

Update Reza Style tijdens de pandemie

Auteur: Herbalife Nutrition

Internationale lifestyle-blogger Reza Style is normaal gezien nauwelijks in het land. Tijdens de pandemie is dat toch wel anders en dat is zoals voor velen toch wel even wennen. Maar hij spendeert de extra tijd thuis zeer nuttig. Nu hij niet meer kan reizen heeft hij genoeg tijd voor dingen waar hij normaal gezien niet aan toe zou komen. Zo focust hij zich nu op zaken rondom het huis, het ordenen van alle bestanden op zijn laptop en het verzinnen van nieuwe creatieve ideeën voor zijn bedrijf. Maar hoe gaat het nu met zijn fitheid? In dit blog lees je de status van Reza’s fitheid en enkele tips.

Lees meer

Duurzaamheid bij Herbalife Nutrition

Duurzaamheid bij Herbalife Nutrition

Auteur: Herbalife Nutrition

Duurzaamheid staat steeds meer in de spotlight. Regelmatig zie je op het nieuws iets over de klimaatverandering. Volgens veel wetenschappers wordt deze klimaatverandering vooral veroorzaakt door de mens. Voornamelijk door de verbranding van fossiele brandstoffen komt er veel CO2 in de lucht. En dit zorgt dan weer voor opwarming van de aarde. Heel veel bedrijven zijn zich hiervan bewust en focussen zich op duurzaamheid. Wat heeft Herbalife Nutrition reeds verbeterd op dit gebied? En wat zijn de toekomstplannen? In deze blog vind je alle informatie omtrent duurzaamheid Bij Herbalife Nutrition.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x