Millennials

Hoe millennials positieve invloed zullen hebben op de veranderingen in 2019

Inmiddels denk je waarschijnlijk aan bepaalde voeding of een nieuw type workout die je wilt uitproberen. We hebben het vaak over fitness- en voedingstrends, maar bestaat er zoiets als een sociale ondersteuningstrend? Daar lijkt het wel op en daar hebben millennials voor gezorgd. Deze doelgerichte generatie is geïnteresseerd in zorg voor het milieu en sociale verantwoordelijkheid.

Volunteer

De trend dat mensen zich meer bewust zijn van hun impact op de wereld is echt een evolutie. Millennials zijn “digital natives”. Ze waren getuige van de economische crisis van 2008 en de wereldwijde oorlog tegen terrorisme die begon in 2001. Die factoren lijken een generatie te hebben gevormd die meer gericht is op zelfzorg, wijsheid in de menigte boven autoriteit en een verlangen om het leven beter te maken voor zichzelf en anderen.

Tegen 2025 zouden millennials tot 75% van de beroepsbevolking kunnen vertegenwoordigen. Kun je je voorstellen hoe deze enorme demografische verschuiving de wereld zal veranderen? In 2019 zullen we enkele van deze veranderingen beginnen te zien:


Ethische consumptie

Een onderzoek van Nielsen onthulde dat 73% van de millennials bereid is meer aan een product te spenderen als het van een duurzaam merk komt. Maar dit gaat veel verder dan duurzaamheid of maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bezorgdheid rondom landbouwpraktijken, het welzijn van dieren en voedselveiligheid zullen onze eetgewoonten waarschijnlijk verschuiven naar meer plantaardig. Ongeveer 26% van de millennials identificeert zich als veganistisch of vegetarisch.

Consumenten proberen verantwoordelijke burgers te zijn en zij verwachten hetzelfde van bedrijven.


Sociale invloed op voeding en gezondheid

Mensen hebben altijd de behoefte gehad om erbij te horen, om ergens deel van uit te maken. Het ligt in onze aard om sociaal te zijn; groepen voorzien ons van identiteit en een ondersteuningssysteem.

Er is wijsheid in een community: de menigte is wijzer dan een enkele deelnemer, simpelweg omdat het ieders kennis, ervaring en informatie bij elkaar optelt.

Als het gaat om gezondheid, fitness en voeding, zullen consumenten naar hun leeftijdsgenoten en netwerken kijken voor nieuwtjes, advies en reviews. Inspirerende verhalen over gewichtsverlies, aankomen in spiermassa en herstel zullen sterker zijn dan welke vorm van reclame dan ook.

Dit is duidelijk wanneer we naar internet en social media kijken. Belangrijke opinieleiders worden nog steeds gewaardeerd, maar op een andere manier dan voorheen. Ze worden nu gewaardeerd om hun inbreng, in plaats van hun diploma of status. Gezag wordt gewonnen door hoe je omgaat met relaties, bijdraagt ​​aan relaties en ze onderhoudt en niet door je autoriteitspositie opgesomd door titels.

Bekijk influencers op Instagram en YouTube, die over workouts, recepten, dieetsucces en lichaamstransformaties praten. Deze verhalen inspireren en geven hoop. Vanwege dit sociale aspect hebben sommige mensen een eerste stap gezet in het proberen van een gezondere levensstijl.


Verbetering

Ten slotte, omdat alles met elkaar verbonden is, raken we minder gefocust op het behalen van doelen ten koste van anderen.

Doelen worden meer gesteld in de context van evolueren als een community. We noemen dit verbetering. Onze doelen zullen meer gefocust zijn op het verbeteren van ieders leven.

We zullen termen zoals "individuele sociale verantwoordelijkheid" zien verschijnen. Dit omvat twee basis attitudes:

  • Minimaliseren van onze negatieve impact op anderen
  • De positieve voordelen die we de maatschappij in het algemeen bieden

Dit gaat verder dan alleen vrijwilligerswerk. Het omvat onze consumptiebeslissingen, vakantiekeuzes en bewustzijn van onze ecologische voetafdruk.

Natuurlijk willen we het leven en de gezondheid nog beter voor onszelf maken. Weelderige levensstijlen zullen steeds meer worden vermeden door de menigte, omdat het in tegenspraak is met onze verantwoorde gedachten.

Gerelateerd

Alle artikelen
Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Auteur: Herbalife

Plastic afval zal naar verwachting verviervoudigen van 2010 tot 2050 en de wereldwijde recyclingcapaciteit zal slechts 1/3 van het afval beslaan. Door onze inzet voor ecologische duurzaamheid, kunnen we het aanzienlijke economische verlies voor de samenleving, de economie en het milieu helpen verzachten.

Lees meer

Herbalife Nutrition Foundation kondigt samenwerking aan met The Power of Nutrition en World Bank om ondervoeding aan te pakken

Herbalife Nutrition Foundation kondigt samenwerking aan met The Power of Nutrition en World Bank om ondervoeding aan te pakken

Auteur: Herbalife

De Herbalife Nutrition Foundation (HNF), onze wereldwijde non-profitorganisatie die zich inzet voor het verbeteren van het leven van kinderen en gezinnen over de hele wereld, heeft een nieuwe tweejarige samenwerking aangekondigd met The Power of Nutrition en de World Bank. Het partnerschap omvat een subsidie van $ 300.000 en zal zich in eerste instantie richten op het Stunting Reduction Program in Rwanda. Deze inspanningen zijn in overeenstemming met de Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling 2 van de Verenigde Naties om wereldwijd nul honger te bereiken.

Lees meer

We breiden onze inzet voor ecologische duurzaamheid en economische empowerment uit met onze samenwerking met Plastic Bank

We breiden onze inzet voor ecologische duurzaamheid en economische empowerment uit met onze samenwerking met Plastic Bank

Auteur: Herbalife

Op 8 juni 2022 is het Wereldoceanendag en hebben wij een tweejarig partnerschap gestart met Plastic Bank, een sociale onderneming die Ocean Stewards over de hele wereld in staat stelt om plastic in de oceaan te stoppen. Door deze samenwerking willen we voorkomen dat tegen het einde van het jaar 2023 meer dan 181.436 kg plastic in de oceanen terechtkomt. Daarnaast biedt de organisatie een economische kans voor de leden van de Plastic Bank-gemeenschap in Indonesië, die plastic afval inwisselen bij lokale inzamelpunten voor levensverbeterende voordelen. Deze inspanning breidt onze toewijding aan recycling en het elimineren van plastic afval verder uit, terwijl het ook bijdraagt aan ons doel om 50 miljoen positieve effecten te bereiken die mensen en de planeet helpen.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x