Je houdt je doelen langer vol met een coach aan je zijde

Het is algemeen bekend: met z’n tweeën zijn de meeste dingen in het leven leuker dan alleen. Zo ook je wellness doelen te lijf gaan. Mensen die een coach hebben behalen hun doelen eerder dan degenen die alleen aan de slag gaan. De term wellness coach klinkt motiverend en positief. En of iemand je nu helpt om je fitnessroutine te verbeteren of betere voedingskeuzes te maken, coaches hebben dezelfde doelen.

De relevantie van Wellness Coaching

Wellness coaches moedigen je aan en inspireren je. Ze willen dat jij slaagt en op je best presteert. Ze weten dat de inspanning belangrijker is dan het resultaat en dat het verlangen om te slagen van binnenuit komt.

Ze weten ook dat het beheersen van een vaardigheid een proces is, en dat je onderweg fouten gaat maken - wat niet alleen oké is, maar ook verwacht wordt. Het belangrijkste is dat een coach met je samenwerkt - als een partner die je successen deelt en je helpt op de momenten waarin je het moeilijk hebt.

Inspiratie komt in alle vormen en maten

Er zijn verschillende soorten wellness coaches, die allemaal op verschillende manieren hulp bieden. Professionele coaches - dat is bijvoorbeeld een diëtist- dienen bijvoorbeeld om hun klanten op te voeden, hen te adviseren en ondersteunen bij het vinden van manieren om hun doelen te bereiken en professionele begeleiding te bieden.

Iemand als je wandel partner zou ook een coach kunnen zijn - een maatje. Jullie tweeën delen op dat moment dezelfde gezondheidskwesties en doelen en jullie bieden elkaar ondersteuning om elkaar te helpen die doelen te bereiken.

Dan zijn er nog de wellness "mentoren" - zij zijn degenen die hun specifieke gewichtsprobleem al hebben overwonnen en er succesvol mee omgaan. Iemand die gewicht heeft verloren en het eraf kan houden, dient als mentor en rolmodel - en geeft hoop en inspiratie aan degenen die het moeilijk hebben.

Bij Herbalife Nutrition hebben we veel verhalen van onze onafhankelijke distributeurs die een coach en mentor voor hun klanten zijn. Ze creëren een vertrouwensrelatie met hun klanten, helpen hen bij het vaststellen van hun doelstellingen en bieden productbegeleiding en bewegingsadvies om hen op weg te helpen.

Open en eerlijk zijn over je doelen

Bij coaching gaat het om het ontwikkelen van een relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen en openheid. Op basis hiervan kan een distributeur de motivaties en doelstellingen van zijn klanten echt leren kennen en hen zo gedurende hun hele reis begeleiden.

Waar het op neerkomt is dit - we hebben overal wellnesscoaches om ons heen. Je arts, die je alles uitlegt waar jij je zorgen over maakt en je met raad en daad terzijde staat. Je maatje, die op je in 'praat' als je op het punt staat iets te eten waarvan je weet dat je het niet moet doen. En als je met een distributeur werkt, kan hij of zij je voorzien van producten en begeleiding die jouw fitness- en voedingsdoelen ondersteunen. Zo stelt je distributeur een persoonlijk maaltijd- en bewegingsplan voor je op. Daarnaast helpt de hij of zij je gemotiveerd te blijven en staat met tips voor je klaar als je het even niet meer weet.

Dus maak er gebruik van. Ga die band aan met elkaar en behaal ook jouw doelen sneller zodat je voor de zomer lekker in je lichaam zit.

Gerelateerd

Alle artikelen
Kitesurfer Roderick Pijls

Kitesurfer Roderick Pijls

Auteur: Herbalife Nutrition

Nieuw partnership alert! We hebben een nieuwe samenwerking opgestart met een topatleet, namelijk met Roderick Pijls! Roderick reist de hele wereld over met zijn kite en board om de limiet van zijn eigen kunnen op te zoeken. Van kitesurfen over giftige meren in Afrika tot kitesurfwedstrijden in Indonesië. Roderick reist de hele wereld rond om op de mooiste plekken te kunnen kitesurfen en voor zijn internationale modellen carrière. We zijn blij om hem te verwelkomen in ons ambassadeursprogramma en hem te ondersteunen in zijn sportprestaties.

Lees meer

Wedstrijdzwemmer Jarno Koster

Wedstrijdzwemmer Jarno Koster

Auteur: Herbalife Nutrition

We hebben weer een top samenwerking opgestart! Samen met niemand minder dan wedstrijdzwemmer Jarno Koster! Jarno is 18 jaar en is reeds 14 maal Nederlands kampioen geworden op meerdere afstanden. Hij is een fanatieke sporter met een goede mentaliteit en veel doorzettingsvermogen. Als hij een doel voor ogen heeft dan wil hij er ook 100% voor gaan.

Lees meer

Padelspeler Bram Meijer

Padelspeler Bram Meijer

Auteur: Herbalife Nutrition

Goed nieuws! We hebben een nieuwe samenwerking opgestart met een topatleet, namelijk met Bram Meijer! Bram is de huidige nummer één padelspeler van Nederland. Hij is namelijk viervoudig Nederlands kampioen! Wellicht dat sommigen van jullie nog afvragen wat padel precies is. Padel is een racket- en balsport voor paren (dubbelspel), waarbij een bal, gelijkend op een tennisbal, met een racket over een net gespeeld dient te worden. Het is een mix van tennis en squash. De bal blijft echter in het spel als deze eerst de grond raakt en nadien een van de wanden.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x