27858448 2133682136860024 5417843289719534354 n

Je houdt je doelen langer vol met een coach aan je zijde

Het is algemeen bekend: met z’n tweeën zijn de meeste dingen in het leven leuker dan alleen. Zo ook je wellness doelen te lijf gaan. Mensen die een coach hebben behalen hun doelen eerder dan degenen die alleen aan de slag gaan. De term wellness coach klinkt motiverend en positief. En of iemand je nu helpt om je fitnessroutine te verbeteren of betere voedingskeuzes te maken, coaches hebben dezelfde doelen.

De relevantie van Wellness Coaching

Wellness coaches moedigen je aan en inspireren je. Ze willen dat jij slaagt en op je best presteert. Ze weten dat de inspanning belangrijker is dan het resultaat en dat het verlangen om te slagen van binnenuit komt.

Ze weten ook dat het beheersen van een vaardigheid een proces is, en dat je onderweg fouten gaat maken - wat niet alleen oké is, maar ook verwacht wordt. Het belangrijkste is dat een coach met je samenwerkt - als een partner die je successen deelt en je helpt op de momenten waarin je het moeilijk hebt.

Inspiratie komt in alle vormen en maten

Er zijn verschillende soorten wellness coaches, die allemaal op verschillende manieren hulp bieden. Professionele coaches - dat is bijvoorbeeld een diëtist- dienen bijvoorbeeld om hun klanten op te voeden, hen te adviseren en ondersteunen bij het vinden van manieren om hun doelen te bereiken en professionele begeleiding te bieden.

Iemand als je wandel partner zou ook een coach kunnen zijn - een maatje. Jullie tweeën delen op dat moment dezelfde gezondheidskwesties en doelen en jullie bieden elkaar ondersteuning om elkaar te helpen die doelen te bereiken.

Dan zijn er nog de wellness "mentoren" - zij zijn degenen die hun specifieke gewichtsprobleem al hebben overwonnen en er succesvol mee omgaan. Iemand die gewicht heeft verloren en het eraf kan houden, dient als mentor en rolmodel - en geeft hoop en inspiratie aan degenen die het moeilijk hebben.

Bij Herbalife Nutrition hebben we veel verhalen van onze onafhankelijke distributeurs die een coach en mentor voor hun klanten zijn. Ze creëren een vertrouwensrelatie met hun klanten, helpen hen bij het vaststellen van hun doelstellingen en bieden productbegeleiding en bewegingsadvies om hen op weg te helpen.

Open en eerlijk zijn over je doelen

Bij coaching gaat het om het ontwikkelen van een relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen en openheid. Op basis hiervan kan een distributeur de motivaties en doelstellingen van zijn klanten echt leren kennen en hen zo gedurende hun hele reis begeleiden.

Waar het op neerkomt is dit - we hebben overal wellnesscoaches om ons heen. Je arts, die je alles uitlegt waar jij je zorgen over maakt en je met raad en daad terzijde staat. Je maatje, die op je in 'praat' als je op het punt staat iets te eten waarvan je weet dat je het niet moet doen. En als je met een distributeur werkt, kan hij of zij je voorzien van producten en begeleiding die jouw fitness- en voedingsdoelen ondersteunen. Zo stelt je distributeur een persoonlijk maaltijd- en bewegingsplan voor je op. Daarnaast helpt de hij of zij je gemotiveerd te blijven en staat met tips voor je klaar als je het even niet meer weet.

Dus maak er gebruik van. Ga die band aan met elkaar en behaal ook jouw doelen sneller zodat je voor de zomer lekker in je lichaam zit.

Gerelateerd

Alle artikelen
Wat is de beste positie om in te slapen?

Wat is de beste positie om in te slapen?

Auteur: Herbalife

Op je rug, buik, zijkant of in een foetushouding? In dit blog ontcijferen we de verschillende posities om in slaap te vallen en een goede slaapkwaliteit te hebben. Als het gaat om in slaap vallen, heeft iedereen zijn eigen voorkeur qua houding. Het is belangrijk om te weten wat de consequenties zijn van de verschillende houdingen: wat zijn de voor- en nadelen van de houdingen? Hoe kan je goed slapen? Hoe vind je de juiste positie?

Lees meer

4 gezondheidsvoordelen van wandelen en lichaamsbeweging in de buitenlucht

4 gezondheidsvoordelen van wandelen en lichaamsbeweging in de buitenlucht

Auteur: David Heber

Thuiswerken is voor velen de norm geworden, en sociale media, e-mail en huishoudelijke taken kunnen ons meer gestrest maken. Veel mensen voelen zich meer geïsoleerd. Als we ons losmaken van technologie en weer contact maken met de natuur, kunnen we onze hersenen weer opladen. Wandelen is een geweldige manier om frisse lucht te krijgen, vooral als je in stedelijke gebieden woont. Verschillende studies tonen aan dat wandelen voordelen biedt voor de algemene gezondheid.

Lees meer

6 tips voor een kwalitatieve nachtrust

6 tips voor een kwalitatieve nachtrust

Auteur: David Heber

Het afgelopen jaar heeft onze normale routines behoorlijk verstoord en voor vele mensen is ook het slaappatroon in het gedrang gekomen. Het belang van voldoende slaap van goede kwaliteit is echter cruciaal voor de algemene gezondheid en het welzijn. Nu oude routines weer langzaamaan opgepakt kunnen worden, is het dus belangrijk om de volgende 6 tips toe te passen.

Lees meer

Vind een Distributeur

Vind een Distributeur x