AS_StrongViking_Amsterdam

Herbalife officiële voedingspartner Strong Viking

Strong Viking gaat samenwerking aan met voedingspartner Herbalife om de prestatie van de deelnemers te optimaliseren.

Obstakel runs, waarbij deelnemers zowel fysiek als mentaal worden uitgedaagd, blijven het goed doen als sportevenement en blijven groeien in deelnemersaantallen. Ook in ons land groeit het aantal deelnemers, onder wie steeds meer vrouwen, én zetten initiatiefnemers steeds vaker professionele troeven in om de deelnemer te begeleiden in zijn/haar uitdaging. Dat bewijst ook Strong Viking obstacle run, die de afgelopen 5 jaar is uitgeroepen tot beste obstakel run van Nederland, die vanaf dit jaar structureel samenwerkt met voedingspartner Herbalife.

Tijdens de obstakel run dienen de deelnemers een origineel 7km, 13km of 19km parcours in de natuur af te leggen, hindernissen te overwinnen en door de modder ploeteren. Als officiële voedingspartner zal Herbalife dit jaar alle Strong Vikings voorzien van hoogwaardige brandstof tijdens de run. Het voedingsbedrijf biedt allerlei nutritionele producten die sporters op elk niveau helpen het beste uit zichzelf te halen.

Jan Reijs, oprichter van Strong Viking: “We willen de deelnemers, ieder op zijn niveau, fysiek en mentaal sterker maken. Naast een goede training helpt afgestemde voeding om sportief grenzen te verleggen en blessures te voorkomen. Daarom werken we nu samen met Herbalife. Deze nutritionele producten richten zich zowel op kracht als uithoudingsvermogen en sluiten zo perfect aan bij onze Strong Viking-uitdagingen. Bovendien kan Herbalife deelnemers helpen, met gericht advies en begeleiding, om ieders persoonlijke doelen te behalen. Iets waar wij, sinds onze start 5 jaar geleden, altijd voor hebben gestaan. We zijn dan ook blij dat een wereldmerk als Herbalife Nutrition instapt in obstacle running.”

Concreet zal Herbalife de Strong Vikings tijdens de run voorzien van voedingssupplementen, zoals sportdrank, maaltijdvervangende repen en proteïnerepen. Martijn Ederveen, Herbalife Senior Country Manager Nederland, België en Malta: "Ook wij kijken uit naar deze samenwerking. Strong Viking staat hoog aangeschreven in zijn sector en heeft al heel wat internationale erkenningen gekregen. We hopen alle deelnemers te kunnen steunen in hun sportieve inspanningen en samen te werken aan de beste versie van henzelf.”

Jaarlijks nemen zo’n 150.000 sportievelingen in België, Nederland, Duitsland en Denemarken deel aan Strong Viking obstacle runs. De eerste editie, in 2013, lokte amper 17% vrouwen; maar vandaag is dat cijfer opgelopen tot 43%. Er zijn verschillende afstanden, van 3 tot 60 km, zodat iedereen op zijn niveau kan deelnemen en zichtzelf kan blijven uitdagen, door nieuwe doelen te stellen.

Gerelateerd

Alle artikelen
Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Auteur: Herbalife

Plastic afval zal naar verwachting verviervoudigen van 2010 tot 2050 en de wereldwijde recyclingcapaciteit zal slechts 1/3 van het afval beslaan. Door onze inzet voor ecologische duurzaamheid, kunnen we het aanzienlijke economische verlies voor de samenleving, de economie en het milieu helpen verzachten.

Lees meer

Herbalife Family Foundation kondigt samenwerking aan met The Power of Nutrition en World Bank om ondervoeding aan te pakken

Herbalife Family Foundation kondigt samenwerking aan met The Power of Nutrition en World Bank om ondervoeding aan te pakken

Auteur: Herbalife

De Herbalife Family Foundation (HFF), onze wereldwijde non-profitorganisatie die zich inzet voor het verbeteren van het leven van kinderen en gezinnen over de hele wereld, heeft een nieuwe tweejarige samenwerking aangekondigd met The Power of Nutrition en de World Bank. Het partnerschap omvat een subsidie van $ 300.000 en zal zich in eerste instantie richten op het Stunting Reduction Program in Rwanda. Deze inspanningen zijn in overeenstemming met de Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling 2 van de Verenigde Naties om wereldwijd nul honger te bereiken.

Lees meer

We breiden onze inzet voor ecologische duurzaamheid en economische empowerment uit met onze samenwerking met Plastic Bank

We breiden onze inzet voor ecologische duurzaamheid en economische empowerment uit met onze samenwerking met Plastic Bank

Auteur: Herbalife

Op 8 juni 2022 is het Wereldoceanendag en hebben wij een tweejarig partnerschap gestart met Plastic Bank, een sociale onderneming die Ocean Stewards over de hele wereld in staat stelt om plastic in de oceaan te stoppen. Door deze samenwerking willen we voorkomen dat tegen het einde van het jaar 2023 meer dan 181.436 kg plastic in de oceanen terechtkomt. Daarnaast biedt de organisatie een economische kans voor de leden van de Plastic Bank-gemeenschap in Indonesië, die plastic afval inwisselen bij lokale inzamelpunten voor levensverbeterende voordelen. Deze inspanning breidt onze toewijding aan recycling en het elimineren van plastic afval verder uit, terwijl het ook bijdraagt aan ons doel om 50 miljoen positieve effecten te bereiken die mensen en de planeet helpen.

Lees meer

Vind een Distributeur

Vind een Distributeur x