Herbalife Nutrition officiële voedingspartner Strong Viking

Strong Viking gaat samenwerking aan met voedingspartner Herbalife Nutrition om de prestatie van de deelnemers te optimaliseren.

Obstakel runs, waarbij deelnemers zowel fysiek als mentaal worden uitgedaagd, blijven het goed doen als sportevenement en blijven groeien in deelnemersaantallen. Ook in ons land groeit het aantal deelnemers, onder wie steeds meer vrouwen, én zetten initiatiefnemers steeds vaker professionele troeven in om de deelnemer te begeleiden in zijn/haar uitdaging. Dat bewijst ook Strong Viking obstacle run, die de afgelopen 5 jaar is uitgeroepen tot beste obstakel run van Nederland, die vanaf dit jaar structureel samenwerkt met voedingspartner Herbalife Nutrition.

Tijdens de obstakel run dienen de deelnemers een origineel 7km, 13km of 19km parcours in de natuur af te leggen, hindernissen te overwinnen en door de modder ploeteren. Als officiële voedingspartner zal Herbalife Nutrition dit jaar alle Strong Vikings voorzien van hoogwaardige brandstof tijdens de run. Het voedingsbedrijf biedt allerlei nutritionele producten die sporters op elk niveau helpen het beste uit zichzelf te halen.

Jan Reijs, oprichter van Strong Viking: “We willen de deelnemers, ieder op zijn niveau, fysiek en mentaal sterker maken. Naast een goede training helpt afgestemde voeding om sportief grenzen te verleggen en blessures te voorkomen. Daarom werken we nu samen met Herbalife Nutrition. Deze nutritionele producten richten zich zowel op kracht als uithoudingsvermogen en sluiten zo perfect aan bij onze Strong Viking-uitdagingen. Bovendien kan Herbalife Nutrition deelnemers helpen, met gericht advies en begeleiding, om ieders persoonlijke doelen te behalen. Iets waar wij, sinds onze start 5 jaar geleden, altijd voor hebben gestaan. We zijn dan ook blij dat een wereldmerk als Herbalife Nutrition instapt in obstacle running.”

Concreet zal Herbalife Nutrition de Strong Vikings tijdens de run voorzien van voedingssupplementen, zoals sportdrank, maaltijdvervangende repen en proteïnerepen. Kobe Vanhaecke, Herbalife Nutrition Country Director Nederland, België en Malta: "Ook wij kijken uit naar deze samenwerking. Strong Viking staat hoog aangeschreven in zijn sector en heeft al heel wat internationale erkenningen gekregen. We hopen alle deelnemers te kunnen steunen in hun sportieve inspanningen en samen te werken aan de beste versie van henzelf.”

Jaarlijks nemen zo’n 150.000 sportievelingen in België, Nederland, Duitsland en Denemarken deel aan Strong Viking obstacle runs. De eerste editie, in 2013, lokte amper 17% vrouwen; maar vandaag is dat cijfer opgelopen tot 43%. Er zijn verschillende afstanden, van 3 tot 60 km, zodat iedereen op zijn niveau kan deelnemen en zichtzelf kan blijven uitdagen, door nieuwe doelen te stellen.

Gerelateerd

Alle artikelen
Heb je een peptalk nodig?

Heb je een peptalk nodig?

Auteur: Herbalife Nutrition

Welke goede voornemens heb je gemaakt voor 2019? Uit een onderzoek aan het begin van het jaar onder 2.000 mensen bleek dat 71% van de mensen een beslissing nam om gezonder te gaan eten, terwijl 65% van de mensen aangaf meer te willen gaan bewegen.

Lees meer

Verminderen en recyclen

Verminderen en recyclen

Auteur: Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition kijkt naar alle aspecten van het bedrijf om de duurzaamheid te verbeteren en ons gebruik van plastic in onze hele supply chain te verminderen. Dit is een enorme onderneming en sommige aspecten zullen meer tijd kosten dan anderen. Eén van de directe maatregelen die we hebben kunnen treffen is om alle plastic zakken uit onze supply chain in de hele regio te verwijderen, en te vervangen door 100% gerecyclede papieren tassen.

Lees meer

Communities transformeren door kunst en onderwijs

Communities transformeren door kunst en onderwijs

Auteur: Herbalife Nutrition

Zeer weinig dingen hebben de emotionele kracht van kunst. Deze kracht ligt in de veelzijdigheid: het kan een educatief hulpmiddel zijn, een middel voor zelfexpressie of een instrument om een verhaal te vertellen dat ertoe doet. Of, zoals in het geval van Hugo García, Sr. Designer, Creative & Content Strategy, Herbalife Nutrition Noord Amerika, kan het ook de drijvende kracht zijn die iemands leven transformeert.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x