Update Reza Style tijdens de pandemie

Internationale lifestyle-blogger Reza Style is normaal gezien nauwelijks in het land. Tijdens de pandemie is dat toch wel anders en dat is zoals voor velen toch wel even wennen. Maar hij spendeert de extra tijd thuis zeer nuttig. Nu hij niet meer kan reizen heeft hij genoeg tijd voor dingen waar hij normaal gezien niet aan toe zou komen. Zo focust hij zich nu op zaken rondom het huis, het ordenen van alle bestanden op zijn laptop en het verzinnen van nieuwe creatieve ideeën voor zijn bedrijf. Maar hoe gaat het nu met zijn fitheid? In dit blog lees je de status van Reza’s fitheid en enkele tips.

Zoals jullie konden lezen in de introductie blog van Reza Style reist hij veel voor zijn werk en vindt hij het soms lastig om tijdens het reizen gezond en verantwoord te eten. Nadat we de samenwerking waren aangegaan merkte hij al snel dat de supplementen van Herbalife Nutrition een makkelijke, verantwoorde en lekkere manier is om onderweg de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Lees hier meer over hoe Reza reist en tegelijkertijd gezond leeft.

Gaat het Reza nu makkelijker af om gezond te leven nu hij meer thuis is? Qua voeding is er eigenlijk weinig voor hem veranderd, behalve dat hij natuurlijk niks on the go haalt. Reza maakt vooral heerlijke verantwoorde recepten thuis en hij heeft voor jullie de gouden tip: een groene smoothie. Dit is een erg makkelijk recept met spinazie als basis, Herbalife Formula 1 shake en een banaan of ander fruit voor een extra dimensie in de smaak.

Nu we meer thuis zitten zijn we geneigd om meer te gaan snacken. Ook Reza herkent dit probleem. Hij haalt daarom voornamelijk verantwoorde snacks in huis zodat hij geen verkeerde keuzes kan maken. De volgende snacks heeft hij standaard in huis: de proteïne repen van Herbalife Nutrition, fruit, dadels, noten etc.

Tijdens de pandemie heeft hij het sporten ook lekker voortgezet. Zo doet hij regelmatig workout sessies thuis of in de natuur. Meerdere van zijn workoutsessies zijn te zien op zijn Instagram kanaal. Hij probeert simpele workouts te combineren met gewichten. Door meer sets of herhalingen te doen zorgt hij voor een goede workout sessie. Met nadruk op hoge verbranding en atletisch vermogen om zo ook conditioneel fit te blijven.

Kortom: het gaat zeker niet slecht met hem tijdens de pandemie. Geen Corona kilo’s voor Reza! Houd dit blog goed in de gaten om meer te weten te komen over Internationale lifestyle-blogger Reza Style!

Gerelateerd

Alle artikelen
Meer energie krijgen wanneer je down bent

Meer energie krijgen wanneer je down bent

Auteur: Samantha Clayton

Het zijn stressvolle tijden. Veel mensen hebben moeite om thuiswerken te combineren met thuisonderwijs en de behoeften van het gezin of huisgenoten. Met al deze saamhorigheid is het vaak moeilijk om tijd voor jezelf te vinden, wat ons kan uitputten. Als je worstelt met energie, dan heeft dit invloed op hoeveel je aan anderen en, belangrijker nog, aan jezelf kunt geven.

Lees meer

Volunteer Day bij Hotel Heppie

Volunteer Day bij Hotel Heppie

Auteur: Herbalife Nutrition

Op zaterdag 27 juni was het zo ver.. de Herbalife Volunteer Day bij Hotel Heppie! Een groep van vrijwilligers, bestaande uit Herbalife Nutrition members en medewerkers van het corporate team, ging die dag flink aan de slag om het terrein bij Hotel Heppie helemaal weer kindvriendelijk te maken. Voor zowel volwassenen als kinderen is het fijn om op vakantie te gaan of op z’n minst een weekendje weg te gaan. Om heerlijk te ontspannen en nieuwe sociale contacten te leggen. Toch zijn er veel kwetsbare kinderen in Nederland die om verschillende redenen er niet tussenuit kunnen, omdat er geen geld voor is of omdat ze een stoornis hebben waardoor ze extra begeleiding bij het spelen nodig hebben.

Lees meer

Duurzaamheid bij Herbalife Nutrition

Duurzaamheid bij Herbalife Nutrition

Auteur: Herbalife Nutrition

Duurzaamheid staat steeds meer in de spotlight. Regelmatig zie je op het nieuws iets over de klimaatverandering. Volgens veel wetenschappers wordt deze klimaatverandering vooral veroorzaakt door de mens. Voornamelijk door de verbranding van fossiele brandstoffen komt er veel CO2 in de lucht. En dit zorgt dan weer voor opwarming van de aarde. Heel veel bedrijven zijn zich hiervan bewust en focussen zich op duurzaamheid. Wat heeft Herbalife Nutrition reeds verbeterd op dit gebied? En wat zijn de toekomstplannen? In deze blog vind je alle informatie omtrent duurzaamheid Bij Herbalife Nutrition.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x