Reza Style 2

Update Reza Style tijdens de pandemie

Internationale lifestyle-blogger Reza Style is normaal gezien nauwelijks in het land. Tijdens de pandemie is dat toch wel anders en dat is zoals voor velen toch wel even wennen. Maar hij spendeert de extra tijd thuis zeer nuttig. Nu hij niet meer kan reizen heeft hij genoeg tijd voor dingen waar hij normaal gezien niet aan toe zou komen. Zo focust hij zich nu op zaken rondom het huis, het ordenen van alle bestanden op zijn laptop en het verzinnen van nieuwe creatieve ideeën voor zijn bedrijf. Maar hoe gaat het nu met zijn fitheid? In dit blog lees je de status van Reza’s fitheid en enkele tips.

Reza Style 1

Zoals jullie konden lezen in de introductie blog van Reza Style reist hij veel voor zijn werk en vindt hij het soms lastig om tijdens het reizen gezond en verantwoord te eten. Nadat we de samenwerking waren aangegaan merkte hij al snel dat de supplementen van Herbalife Nutrition een makkelijke, verantwoorde en lekkere manier is om onderweg de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Lees hier meer over hoe Reza reist en tegelijkertijd gezond leeft.

Gaat het Reza nu makkelijker af om gezond te leven nu hij meer thuis is? Qua voeding is er eigenlijk weinig voor hem veranderd, behalve dat hij natuurlijk niks on the go haalt. Reza maakt vooral heerlijke verantwoorde recepten thuis en hij heeft voor jullie de gouden tip: een groene smoothie. Dit is een erg makkelijk recept met spinazie als basis, Herbalife Formula 1 shake en een banaan of ander fruit voor een extra dimensie in de smaak.

Nu we meer thuis zitten zijn we geneigd om meer te gaan snacken. Ook Reza herkent dit probleem. Hij haalt daarom voornamelijk verantwoorde snacks in huis zodat hij geen verkeerde keuzes kan maken. De volgende snacks heeft hij standaard in huis: de proteïne repen van Herbalife Nutrition, fruit, dadels, noten etc.

Tijdens de pandemie heeft hij het sporten ook lekker voortgezet. Zo doet hij regelmatig workout sessies thuis of in de natuur. Meerdere van zijn workoutsessies zijn te zien op zijn Instagram kanaal. Hij probeert simpele workouts te combineren met gewichten. Door meer sets of herhalingen te doen zorgt hij voor een goede workout sessie. Met nadruk op hoge verbranding en atletisch vermogen om zo ook conditioneel fit te blijven.

Kortom: het gaat zeker niet slecht met hem tijdens de pandemie. Geen Corona kilo’s voor Reza! Houd dit blog goed in de gaten om meer te weten te komen over Internationale lifestyle-blogger Reza Style!

Gerelateerd

Alle artikelen
Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Auteur: Herbalife

Plastic afval zal naar verwachting verviervoudigen van 2010 tot 2050 en de wereldwijde recyclingcapaciteit zal slechts 1/3 van het afval beslaan. Door onze inzet voor ecologische duurzaamheid, kunnen we het aanzienlijke economische verlies voor de samenleving, de economie en het milieu helpen verzachten.

Lees meer

Herbalife Nutrition Foundation kondigt samenwerking aan met The Power of Nutrition en World Bank om ondervoeding aan te pakken

Herbalife Nutrition Foundation kondigt samenwerking aan met The Power of Nutrition en World Bank om ondervoeding aan te pakken

Auteur: Herbalife

De Herbalife Nutrition Foundation (HNF), onze wereldwijde non-profitorganisatie die zich inzet voor het verbeteren van het leven van kinderen en gezinnen over de hele wereld, heeft een nieuwe tweejarige samenwerking aangekondigd met The Power of Nutrition en de World Bank. Het partnerschap omvat een subsidie van $ 300.000 en zal zich in eerste instantie richten op het Stunting Reduction Program in Rwanda. Deze inspanningen zijn in overeenstemming met de Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling 2 van de Verenigde Naties om wereldwijd nul honger te bereiken.

Lees meer

We breiden onze inzet voor ecologische duurzaamheid en economische empowerment uit met onze samenwerking met Plastic Bank

We breiden onze inzet voor ecologische duurzaamheid en economische empowerment uit met onze samenwerking met Plastic Bank

Auteur: Herbalife

Op 8 juni 2022 is het Wereldoceanendag en hebben wij een tweejarig partnerschap gestart met Plastic Bank, een sociale onderneming die Ocean Stewards over de hele wereld in staat stelt om plastic in de oceaan te stoppen. Door deze samenwerking willen we voorkomen dat tegen het einde van het jaar 2023 meer dan 181.436 kg plastic in de oceanen terechtkomt. Daarnaast biedt de organisatie een economische kans voor de leden van de Plastic Bank-gemeenschap in Indonesië, die plastic afval inwisselen bij lokale inzamelpunten voor levensverbeterende voordelen. Deze inspanning breidt onze toewijding aan recycling en het elimineren van plastic afval verder uit, terwijl het ook bijdraagt aan ons doel om 50 miljoen positieve effecten te bereiken die mensen en de planeet helpen.

Lees meer

Vind een Distributeur

Vind een Distributeur x