Update Reza Style tijdens de pandemie

Internationale lifestyle-blogger Reza Style is normaal gezien nauwelijks in het land. Tijdens de pandemie is dat toch wel anders en dat is zoals voor velen toch wel even wennen. Maar hij spendeert de extra tijd thuis zeer nuttig. Nu hij niet meer kan reizen heeft hij genoeg tijd voor dingen waar hij normaal gezien niet aan toe zou komen. Zo focust hij zich nu op zaken rondom het huis, het ordenen van alle bestanden op zijn laptop en het verzinnen van nieuwe creatieve ideeën voor zijn bedrijf. Maar hoe gaat het nu met zijn fitheid? In dit blog lees je de status van Reza’s fitheid en enkele tips.

Zoals jullie konden lezen in de introductie blog van Reza Style reist hij veel voor zijn werk en vindt hij het soms lastig om tijdens het reizen gezond en verantwoord te eten. Nadat we de samenwerking waren aangegaan merkte hij al snel dat de supplementen van Herbalife Nutrition een makkelijke, verantwoorde en lekkere manier is om onderweg de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Lees hier meer over hoe Reza reist en tegelijkertijd gezond leeft.

Gaat het Reza nu makkelijker af om gezond te leven nu hij meer thuis is? Qua voeding is er eigenlijk weinig voor hem veranderd, behalve dat hij natuurlijk niks on the go haalt. Reza maakt vooral heerlijke verantwoorde recepten thuis en hij heeft voor jullie de gouden tip: een groene smoothie. Dit is een erg makkelijk recept met spinazie als basis, Herbalife Formula 1 shake en een banaan of ander fruit voor een extra dimensie in de smaak.

Nu we meer thuis zitten zijn we geneigd om meer te gaan snacken. Ook Reza herkent dit probleem. Hij haalt daarom voornamelijk verantwoorde snacks in huis zodat hij geen verkeerde keuzes kan maken. De volgende snacks heeft hij standaard in huis: de proteïne repen van Herbalife Nutrition, fruit, dadels, noten etc.

Tijdens de pandemie heeft hij het sporten ook lekker voortgezet. Zo doet hij regelmatig workout sessies thuis of in de natuur. Meerdere van zijn workoutsessies zijn te zien op zijn Instagram kanaal. Hij probeert simpele workouts te combineren met gewichten. Door meer sets of herhalingen te doen zorgt hij voor een goede workout sessie. Met nadruk op hoge verbranding en atletisch vermogen om zo ook conditioneel fit te blijven.

Kortom: het gaat zeker niet slecht met hem tijdens de pandemie. Geen Corona kilo’s voor Reza! Houd dit blog goed in de gaten om meer te weten te komen over Internationale lifestyle-blogger Reza Style!

Gerelateerd

Alle artikelen
1500 sporttassen gedoneerd aan de jeugd in Venray

1500 sporttassen gedoneerd aan de jeugd in Venray

Auteur: Herbalife Nutrition

We zijn één van ’s werelds grootste aanbieders van nutritionele producten voor gewichtsbeheersing, doelgerichte voedingssupplementen, energie-, sport-, fitness- en verzorgingsproducten voor mensen die een evenwichtige levensstijl nastreven. Als wereldwijd voedingsbedrijf is ecologische duurzaamheid een integraal onderdeel van onze innovatiestrategie. We zijn gefocust op het ontwikkelen van nieuwe verpakkingsoplossingen voor producten die veilig, functioneel en milieuvriendelijk zijn om onze inspanningen te ondersteunen bij het bevorderen van een duurzame toekomst en het verminderen van afval. Daarnaast kijken we naar het verminderen van transport, het duurzaam verkrijgen van ingrediënten en last but not least het voorkomen van het weggooien van “overbodige materialen” (producten en materialen die niet meer verkocht mogen worden).

Lees meer

Een transparante supply chain en haar impact op mensen, onze planeet en onze business

Een transparante supply chain en haar impact op mensen, onze planeet en onze business

Auteur: Herbalife Nutrition

Steeds meer consumenten, investeerders en andere belanghebbenden kijken naar grote en kleine bedrijven naar wat ze precies doen en of dit goed is voor mensen en onze planeet. Om aan de eisen van deze stakeholders te voldoen, is transparantie essentieel. In feite verklaarde een Innova Consumentenonderzoek dat zes op de tien consumenten wereldwijd geïnteresseerd zijn in waar hun voedsel vandaan komt en de impact ervan, waaronder het welzijn van mens en dier, transparantie van de toeleveringsketen, plantaardige voeding en duurzame bronnen. De Environmental and Social Governance (ESG)-beweging heeft bedrijven een platform, een gemeenschappelijke taal en belangrijke meetwaarden gegeven om hun strategieën en hun vooruitgang te verwoorden, waardoor het voor belanghebbenden gemakkelijker wordt om aankoop- en investeringsbeslissingen te nemen

Lees meer

Leidinggeven tijdens een pandemie is als deelnemen aan een triatlon

Leidinggeven tijdens een pandemie is als deelnemen aan een triatlon

Auteur: Herbalife Nutrition

Een paar jaar geleden besloot Herbalife Nutrition een triatlon te organiseren om atleten van alle niveaus de kans te geven op het hoogste niveau te presteren en te laten zien dat voeding en gezonde keuzes een enorm verschil kunnen maken in het leven. Niemand had gedacht dat we op dat moment, op die spectaculaire dag in Los Angeles in mei 2019, samen met de rest van de wereld, deel zouden uitmaken van de ultieme uithoudingstest - het overleven van een wereldwijde pandemie.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x