Update Reza Style tijdens de pandemie

Internationale lifestyle-blogger Reza Style is normaal gezien nauwelijks in het land. Tijdens de pandemie is dat toch wel anders en dat is zoals voor velen toch wel even wennen. Maar hij spendeert de extra tijd thuis zeer nuttig. Nu hij niet meer kan reizen heeft hij genoeg tijd voor dingen waar hij normaal gezien niet aan toe zou komen. Zo focust hij zich nu op zaken rondom het huis, het ordenen van alle bestanden op zijn laptop en het verzinnen van nieuwe creatieve ideeën voor zijn bedrijf. Maar hoe gaat het nu met zijn fitheid? In dit blog lees je de status van Reza’s fitheid en enkele tips.

Zoals jullie konden lezen in de introductie blog van Reza Style reist hij veel voor zijn werk en vindt hij het soms lastig om tijdens het reizen gezond en verantwoord te eten. Nadat we de samenwerking waren aangegaan merkte hij al snel dat de supplementen van Herbalife Nutrition een makkelijke, verantwoorde en lekkere manier is om onderweg de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Lees hier meer over hoe Reza reist en tegelijkertijd gezond leeft.

Gaat het Reza nu makkelijker af om gezond te leven nu hij meer thuis is? Qua voeding is er eigenlijk weinig voor hem veranderd, behalve dat hij natuurlijk niks on the go haalt. Reza maakt vooral heerlijke verantwoorde recepten thuis en hij heeft voor jullie de gouden tip: een groene smoothie. Dit is een erg makkelijk recept met spinazie als basis, Herbalife Formula 1 shake en een banaan of ander fruit voor een extra dimensie in de smaak.

Nu we meer thuis zitten zijn we geneigd om meer te gaan snacken. Ook Reza herkent dit probleem. Hij haalt daarom voornamelijk verantwoorde snacks in huis zodat hij geen verkeerde keuzes kan maken. De volgende snacks heeft hij standaard in huis: de proteïne repen van Herbalife Nutrition, fruit, dadels, noten etc.

Tijdens de pandemie heeft hij het sporten ook lekker voortgezet. Zo doet hij regelmatig workout sessies thuis of in de natuur. Meerdere van zijn workoutsessies zijn te zien op zijn Instagram kanaal. Hij probeert simpele workouts te combineren met gewichten. Door meer sets of herhalingen te doen zorgt hij voor een goede workout sessie. Met nadruk op hoge verbranding en atletisch vermogen om zo ook conditioneel fit te blijven.

Kortom: het gaat zeker niet slecht met hem tijdens de pandemie. Geen Corona kilo’s voor Reza! Houd dit blog goed in de gaten om meer te weten te komen over Internationale lifestyle-blogger Reza Style!

Gerelateerd

Alle artikelen
Wat is verborgen honger en waarom is goede voeding essentieel om het te bestrijden?

Wat is verborgen honger en waarom is goede voeding essentieel om het te bestrijden?

Auteur: Kent Bradley

Toen ik een kind was, hield ik van verstoppertje spelen. Ik zou tot 50 tellen terwijl mijn vrienden renden en zich verstopten. En mijn rol was om ze vervolgens te zoeken en te vangen. Ook al waren ze aanwezig, ik zag ze gewoon niet. Honger is ook zo; het kan aanwezig zijn, maar gewoon niet gezien worden.

Lees meer

6 op de 10 mensen ondervonden voor het eerst voedselonzekerheid tijdens de pandemie

6 op de 10 mensen ondervonden voor het eerst voedselonzekerheid tijdens de pandemie

Auteur: Herbalife Nutrition

De pandemie heeft de wereld zoals we die kennen veranderd en heeft een tragische crisis veroorzaakt in de volksgezondheid, de economie en voedselonzekerheid. Het aantal mensen dat lijdt aan honger en ondervoeding, vooral kinderen, blijft stijgen en vormt een bedreiging voor de meest kwetsbare communities.

Lees meer

Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Auteur: Herbalife Nutrition

Hoewel plastic veel waardevolle toepassingen heeft, is de uitdaging dat momenteel slechts een kleine hoeveelheid plastic verpakkingen wordt gerecycled. Plastic afval zal naar verwachting verviervoudigen van 2010 tot 2050 en de wereldwijde recyclingcapaciteit zal slechts 1/3 van het afval beslaan. Door onze inzet voor ecologische duurzaamheid, kunnen we het aanzienlijke economische verlies voor de samenleving, de economie en het milieu helpen verzachten.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x