Volunteer Day bij Hotel Heppie

Op zaterdag 27 juni was het zo ver.. de Herbalife Volunteer Day bij Hotel Heppie! Een groep van vrijwilligers, bestaande uit Herbalife Nutrition members en medewerkers van het corporate team, ging die dag flink aan de slag om het terrein bij Hotel Heppie helemaal weer kindvriendelijk te maken. Voor zowel volwassenen als kinderen is het fijn om op vakantie te gaan of op z’n minst een weekendje weg te gaan. Om heerlijk te ontspannen en nieuwe sociale contacten te leggen. Toch zijn er veel kwetsbare kinderen in Nederland die om verschillende redenen er niet tussenuit kunnen, omdat er geen geld voor is of omdat ze een stoornis hebben waardoor ze extra begeleiding bij het spelen nodig hebben.

Juist deze kwetsbare kinderen verdienen een leuke tijd en daarom organiseert Het Vergeten Kind Heppie vakanties en weekenden. Hotel Heppie maakt onderdeel uit van stichting het Vergeten Kind en met onze Herbalife Nutrition Foundation zijn we partner van deze stichting. Hotel Heppie ligt in Mierlo, op een prachtig bosrijk terrein. Deze accommodatie heeft een theaterzaal, speelbos, chillruimte, Cruyff Court, skelterbaan, klimparcours, kampvuurplaats en binnenspeeltuin.

Heppie vakanties & weekenden zijn speciaal georganiseerd voor kinderen van zes t/m achttien jaar. Ook zijn er begeleide gezinsvakanties. Bij een weekend of vakantie bij het Heppie hotel draait alles om gezelligheid, lol trappen en onbezorgd spelen. Lekker ontspannen in een leuke en gezellige groep van leeftijdsgenootjes. Tegelijkertijd is er alle zorg en aandacht voor elk individueel kind. Positieve ervaringen, veilige omgeving en oprechte aandacht, dat is toch wel waar de Heppie vakanties & weekenden om draaien.

De vrijwilligers vanuit Herbalife Nutrition hebben zaterdag 27 juni erg hun best gedaan om het terrein bij Hotel Heppie weer helemaal mooi te maken zodat de kinderen weer goed terecht kunnen. De werkzaamheden waren vooral in het bos en dan moet je denken aan: boomstammen/takken uit het speelbos halen, gemaaid gras opruimen, hout kloven en nog andere buitenwerkzaamheden.

De vrijwilligers waren erg enthousiast over dat ze een steentje konden bijdragen. Zo zei vrijwilliger Judith Terpstra: “27 juni zijn we met een groep vrijwilligers naar het Heppie hotel geweest om het klaar te maken voor de vakanties van de kinderen die deze vakantie/ontspanning zo hard nodig hebben. Zo mooi om te zien waar de donaties voor worden gebruikt. Het is zo belangrijk dat deze kinderen even echt kind mogen en kunnen zijn en niet altijd hoeven te overleven! Ik ben zo blij dat ik deel van de Herbalife Nutrition Foundation focusgroep mag uitmaken en wat kan betekenen voor deze doelgroep. Help ons deze kinderen te kunnen bieden wat ze nodig hebben en geef met je hart! Dankjewel!”

Ook Stichting het Vergeten Kind was erg te spreken over de Herbalife Volunteer Day. Zo gaf Tjiska Langeland, Manager Partnerships bij Het Vergeten Kind, de volgende reactie: ”Zo fijn dat de Herbalife Nutrition members het buitenterrein van Hotel Heppie onder handen hebben genomen, zodat de kinderen weer heerlijk onbezorgd buiten kunnen spelen in hun vakantie!"

Het vrijwilligerswerk was dus een groot succes en dit zal zeker vaker worden georganiseerd! Houd dit blog goed in de gaten voor verdere charity ontwikkelingen.

Benieuwd naar de ervaring van een Herbalife Nutrition member als vrijwilliger tijdens een Heppie vakantie? Klik dan hier voor meer informatie.

Gerelateerd

Alle artikelen
Meer energie krijgen wanneer je down bent

Meer energie krijgen wanneer je down bent

Auteur: Samantha Clayton

Het zijn stressvolle tijden. Veel mensen hebben moeite om thuiswerken te combineren met thuisonderwijs en de behoeften van het gezin of huisgenoten. Met al deze saamhorigheid is het vaak moeilijk om tijd voor jezelf te vinden, wat ons kan uitputten. Als je worstelt met energie, dan heeft dit invloed op hoeveel je aan anderen en, belangrijker nog, aan jezelf kunt geven.

Lees meer

Update Reza Style tijdens de pandemie

Update Reza Style tijdens de pandemie

Auteur: Herbalife Nutrition

Internationale lifestyle-blogger Reza Style is normaal gezien nauwelijks in het land. Tijdens de pandemie is dat toch wel anders en dat is zoals voor velen toch wel even wennen. Maar hij spendeert de extra tijd thuis zeer nuttig. Nu hij niet meer kan reizen heeft hij genoeg tijd voor dingen waar hij normaal gezien niet aan toe zou komen. Zo focust hij zich nu op zaken rondom het huis, het ordenen van alle bestanden op zijn laptop en het verzinnen van nieuwe creatieve ideeën voor zijn bedrijf. Maar hoe gaat het nu met zijn fitheid? In dit blog lees je de status van Reza’s fitheid en enkele tips.

Lees meer

Duurzaamheid bij Herbalife Nutrition

Duurzaamheid bij Herbalife Nutrition

Auteur: Herbalife Nutrition

Duurzaamheid staat steeds meer in de spotlight. Regelmatig zie je op het nieuws iets over de klimaatverandering. Volgens veel wetenschappers wordt deze klimaatverandering vooral veroorzaakt door de mens. Voornamelijk door de verbranding van fossiele brandstoffen komt er veel CO2 in de lucht. En dit zorgt dan weer voor opwarming van de aarde. Heel veel bedrijven zijn zich hiervan bewust en focussen zich op duurzaamheid. Wat heeft Herbalife Nutrition reeds verbeterd op dit gebied? En wat zijn de toekomstplannen? In deze blog vind je alle informatie omtrent duurzaamheid Bij Herbalife Nutrition.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x