Volunteer Day bij Hotel Heppie

Op zaterdag 27 juni was het zo ver.. de Herbalife Volunteer Day bij Hotel Heppie! Een groep van vrijwilligers, bestaande uit Herbalife Nutrition members en medewerkers van het corporate team, ging die dag flink aan de slag om het terrein bij Hotel Heppie helemaal weer kindvriendelijk te maken. Voor zowel volwassenen als kinderen is het fijn om op vakantie te gaan of op z’n minst een weekendje weg te gaan. Om heerlijk te ontspannen en nieuwe sociale contacten te leggen. Toch zijn er veel kwetsbare kinderen in Nederland die om verschillende redenen er niet tussenuit kunnen, omdat er geen geld voor is of omdat ze een stoornis hebben waardoor ze extra begeleiding bij het spelen nodig hebben.

Juist deze kwetsbare kinderen verdienen een leuke tijd en daarom organiseert Het Vergeten Kind Heppie vakanties en weekenden. Hotel Heppie maakt onderdeel uit van stichting het Vergeten Kind en met onze Herbalife Nutrition Foundation zijn we partner van deze stichting. Hotel Heppie ligt in Mierlo, op een prachtig bosrijk terrein. Deze accommodatie heeft een theaterzaal, speelbos, chillruimte, Cruyff Court, skelterbaan, klimparcours, kampvuurplaats en binnenspeeltuin.

Heppie vakanties & weekenden zijn speciaal georganiseerd voor kinderen van zes t/m achttien jaar. Ook zijn er begeleide gezinsvakanties. Bij een weekend of vakantie bij het Heppie hotel draait alles om gezelligheid, lol trappen en onbezorgd spelen. Lekker ontspannen in een leuke en gezellige groep van leeftijdsgenootjes. Tegelijkertijd is er alle zorg en aandacht voor elk individueel kind. Positieve ervaringen, veilige omgeving en oprechte aandacht, dat is toch wel waar de Heppie vakanties & weekenden om draaien.

De vrijwilligers vanuit Herbalife Nutrition hebben zaterdag 27 juni erg hun best gedaan om het terrein bij Hotel Heppie weer helemaal mooi te maken zodat de kinderen weer goed terecht kunnen. De werkzaamheden waren vooral in het bos en dan moet je denken aan: boomstammen/takken uit het speelbos halen, gemaaid gras opruimen, hout kloven en nog andere buitenwerkzaamheden.

De vrijwilligers waren erg enthousiast over dat ze een steentje konden bijdragen. Zo zei vrijwilliger Judith Terpstra: “27 juni zijn we met een groep vrijwilligers naar het Heppie hotel geweest om het klaar te maken voor de vakanties van de kinderen die deze vakantie/ontspanning zo hard nodig hebben. Zo mooi om te zien waar de donaties voor worden gebruikt. Het is zo belangrijk dat deze kinderen even echt kind mogen en kunnen zijn en niet altijd hoeven te overleven! Ik ben zo blij dat ik deel van de Herbalife Nutrition Foundation focusgroep mag uitmaken en wat kan betekenen voor deze doelgroep. Help ons deze kinderen te kunnen bieden wat ze nodig hebben en geef met je hart! Dankjewel!”

Ook Stichting het Vergeten Kind was erg te spreken over de Herbalife Volunteer Day. Zo gaf Tjiska Langeland, Manager Partnerships bij Het Vergeten Kind, de volgende reactie: ”Zo fijn dat de Herbalife Nutrition members het buitenterrein van Hotel Heppie onder handen hebben genomen, zodat de kinderen weer heerlijk onbezorgd buiten kunnen spelen in hun vakantie!"

Het vrijwilligerswerk was dus een groot succes en dit zal zeker vaker worden georganiseerd! Houd dit blog goed in de gaten voor verdere charity ontwikkelingen.

Benieuwd naar de ervaring van een Herbalife Nutrition member als vrijwilliger tijdens een Heppie vakantie? Klik dan hier voor meer informatie.

Gerelateerd

Alle artikelen
1500 sporttassen gedoneerd aan de jeugd in Venray

1500 sporttassen gedoneerd aan de jeugd in Venray

Auteur: Herbalife Nutrition

We zijn één van ’s werelds grootste aanbieders van nutritionele producten voor gewichtsbeheersing, doelgerichte voedingssupplementen, energie-, sport-, fitness- en verzorgingsproducten voor mensen die een evenwichtige levensstijl nastreven. Als wereldwijd voedingsbedrijf is ecologische duurzaamheid een integraal onderdeel van onze innovatiestrategie. We zijn gefocust op het ontwikkelen van nieuwe verpakkingsoplossingen voor producten die veilig, functioneel en milieuvriendelijk zijn om onze inspanningen te ondersteunen bij het bevorderen van een duurzame toekomst en het verminderen van afval. Daarnaast kijken we naar het verminderen van transport, het duurzaam verkrijgen van ingrediënten en last but not least het voorkomen van het weggooien van “overbodige materialen” (producten en materialen die niet meer verkocht mogen worden).

Lees meer

Een transparante supply chain en haar impact op mensen, onze planeet en onze business

Een transparante supply chain en haar impact op mensen, onze planeet en onze business

Auteur: Herbalife Nutrition

Steeds meer consumenten, investeerders en andere belanghebbenden kijken naar grote en kleine bedrijven naar wat ze precies doen en of dit goed is voor mensen en onze planeet. Om aan de eisen van deze stakeholders te voldoen, is transparantie essentieel. In feite verklaarde een Innova Consumentenonderzoek dat zes op de tien consumenten wereldwijd geïnteresseerd zijn in waar hun voedsel vandaan komt en de impact ervan, waaronder het welzijn van mens en dier, transparantie van de toeleveringsketen, plantaardige voeding en duurzame bronnen. De Environmental and Social Governance (ESG)-beweging heeft bedrijven een platform, een gemeenschappelijke taal en belangrijke meetwaarden gegeven om hun strategieën en hun vooruitgang te verwoorden, waardoor het voor belanghebbenden gemakkelijker wordt om aankoop- en investeringsbeslissingen te nemen

Lees meer

Leidinggeven tijdens een pandemie is als deelnemen aan een triatlon

Leidinggeven tijdens een pandemie is als deelnemen aan een triatlon

Auteur: Herbalife Nutrition

Een paar jaar geleden besloot Herbalife Nutrition een triatlon te organiseren om atleten van alle niveaus de kans te geven op het hoogste niveau te presteren en te laten zien dat voeding en gezonde keuzes een enorm verschil kunnen maken in het leven. Niemand had gedacht dat we op dat moment, op die spectaculaire dag in Los Angeles in mei 2019, samen met de rest van de wereld, deel zouden uitmaken van de ultieme uithoudingstest - het overleven van een wereldwijde pandemie.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x