Volunteer Day 1

Volunteer Day bij Hotel Heppie

Op zaterdag 27 juni was het zo ver.. de Herbalife Volunteer Day bij Hotel Heppie! Een groep van vrijwilligers, bestaande uit Herbalife Distributeurs en medewerkers van het corporate team, ging die dag flink aan de slag om het terrein bij Hotel Heppie helemaal weer kindvriendelijk te maken. Voor zowel volwassenen als kinderen is het fijn om op vakantie te gaan of op z’n minst een weekendje weg te gaan. Om heerlijk te ontspannen en nieuwe sociale contacten te leggen. Toch zijn er veel kwetsbare kinderen in Nederland die om verschillende redenen er niet tussenuit kunnen, omdat er geen geld voor is of omdat ze een stoornis hebben waardoor ze extra begeleiding bij het spelen nodig hebben.

Volunteer Day 2

Juist deze kwetsbare kinderen verdienen een leuke tijd en daarom organiseert Het Vergeten Kind Heppie vakanties en weekenden. Hotel Heppie maakt onderdeel uit van stichting het Vergeten Kind en met onze Herbalife Family Foundation zijn we partner van deze stichting. Hotel Heppie ligt in Mierlo, op een prachtig bosrijk terrein. Deze accommodatie heeft een theaterzaal, speelbos, chillruimte, Cruyff Court, skelterbaan, klimparcours, kampvuurplaats en binnenspeeltuin.

Heppie vakanties & weekenden zijn speciaal georganiseerd voor kinderen van zes t/m achttien jaar. Ook zijn er begeleide gezinsvakanties. Bij een weekend of vakantie bij het Heppie hotel draait alles om gezelligheid, lol trappen en onbezorgd spelen. Lekker ontspannen in een leuke en gezellige groep van leeftijdsgenootjes. Tegelijkertijd is er alle zorg en aandacht voor elk individueel kind. Positieve ervaringen, veilige omgeving en oprechte aandacht, dat is toch wel waar de Heppie vakanties & weekenden om draaien.

De vrijwilligers vanuit Herbalife hebben zaterdag 27 juni erg hun best gedaan om het terrein bij Hotel Heppie weer helemaal mooi te maken zodat de kinderen weer goed terecht kunnen. De werkzaamheden waren vooral in het bos en dan moet je denken aan: boomstammen/takken uit het speelbos halen, gemaaid gras opruimen, hout kloven en nog andere buitenwerkzaamheden.

De vrijwilligers waren erg enthousiast over dat ze een steentje konden bijdragen. Zo zei vrijwilliger Judith Terpstra: “27 juni zijn we met een groep vrijwilligers naar het Heppie hotel geweest om het klaar te maken voor de vakanties van de kinderen die deze vakantie/ontspanning zo hard nodig hebben. Zo mooi om te zien waar de donaties voor worden gebruikt. Het is zo belangrijk dat deze kinderen even echt kind mogen en kunnen zijn en niet altijd hoeven te overleven! Ik ben zo blij dat ik deel van de Herbalife Family Foundation focusgroep mag uitmaken en wat kan betekenen voor deze doelgroep. Help ons deze kinderen te kunnen bieden wat ze nodig hebben en geef met je hart! Dankjewel!”

Ook Stichting het Vergeten Kind was erg te spreken over de Herbalife Volunteer Day. Zo gaf Tjiska Langeland, Manager Partnerships bij Het Vergeten Kind, de volgende reactie: ”Zo fijn dat de Herbalife Nutrition Distributeurs het buitenterrein van Hotel Heppie onder handen hebben genomen, zodat de kinderen weer heerlijk onbezorgd buiten kunnen spelen in hun vakantie!"

Het vrijwilligerswerk was dus een groot succes en dit zal zeker vaker worden georganiseerd! Houd dit blog goed in de gaten voor verdere charity ontwikkelingen.

Benieuwd naar de ervaring van een Herbalife Distributeur als vrijwilliger tijdens een Heppie vakantie? Klik dan hier voor meer informatie.

Gerelateerd

Alle artikelen
Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Auteur: Herbalife

Plastic afval zal naar verwachting verviervoudigen van 2010 tot 2050 en de wereldwijde recyclingcapaciteit zal slechts 1/3 van het afval beslaan. Door onze inzet voor ecologische duurzaamheid, kunnen we het aanzienlijke economische verlies voor de samenleving, de economie en het milieu helpen verzachten.

Lees meer

Herbalife Family Foundation kondigt samenwerking aan met The Power of Nutrition en World Bank om ondervoeding aan te pakken

Herbalife Family Foundation kondigt samenwerking aan met The Power of Nutrition en World Bank om ondervoeding aan te pakken

Auteur: Herbalife

De Herbalife Family Foundation (HFF), onze wereldwijde non-profitorganisatie die zich inzet voor het verbeteren van het leven van kinderen en gezinnen over de hele wereld, heeft een nieuwe tweejarige samenwerking aangekondigd met The Power of Nutrition en de World Bank. Het partnerschap omvat een subsidie van $ 300.000 en zal zich in eerste instantie richten op het Stunting Reduction Program in Rwanda. Deze inspanningen zijn in overeenstemming met de Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling 2 van de Verenigde Naties om wereldwijd nul honger te bereiken.

Lees meer

We breiden onze inzet voor ecologische duurzaamheid en economische empowerment uit met onze samenwerking met Plastic Bank

We breiden onze inzet voor ecologische duurzaamheid en economische empowerment uit met onze samenwerking met Plastic Bank

Auteur: Herbalife

Op 8 juni 2022 is het Wereldoceanendag en hebben wij een tweejarig partnerschap gestart met Plastic Bank, een sociale onderneming die Ocean Stewards over de hele wereld in staat stelt om plastic in de oceaan te stoppen. Door deze samenwerking willen we voorkomen dat tegen het einde van het jaar 2023 meer dan 181.436 kg plastic in de oceanen terechtkomt. Daarnaast biedt de organisatie een economische kans voor de leden van de Plastic Bank-gemeenschap in Indonesië, die plastic afval inwisselen bij lokale inzamelpunten voor levensverbeterende voordelen. Deze inspanning breidt onze toewijding aan recycling en het elimineren van plastic afval verder uit, terwijl het ook bijdraagt aan ons doel om 50 miljoen positieve effecten te bereiken die mensen en de planeet helpen.

Lees meer

Vind een Distributeur

Vind een Distributeur x