Stretch vrouw man

Vijf tips om je algehele welzijn te ondersteunen

Als je per dag vijf aspecten voor je gezondheid oppakt, dan kan je hiermee je welzijn ondersteunen. Een recent gepubliceerd rapport van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), gebaseerd op 30 jaar aan gegevens, schetst een vijfpuntenplan voor preventie en de vijf gezondheidsgerelateerde gedragingen.

Healthy young woman running on beach at the sunset SBI 302739355
 1. Niet roken
 2. Voldoende beweging
 3. Beperking van alcoholgebruik
 4. Behoud van een gezond lichaamsgewicht en een gezonde lichaamssamenstelling
 5. Zeven of meer uur per dag slapen

Onderzoekers van de CDC meldden dat slechts 6,3% van de volwassenen zegt deze vijf gezonde gewoonten te hebben aangenomen. Van de bijna 400.000 ondervraagde volwassenen was 81,6% op dit moment niet-roker, kreeg slechts de helft de aanbevolen hoeveelheid lichaamsbeweging en meldde ongeveer 37% ongezonde hoeveelheden slaap en alcoholgebruik.

Het is opmerkelijk dat slechts een derde van de respondenten van de CDC-onderzoekers een normaal gewicht rapporteerde. Het gewicht van mensen evolueert inderdaad in de verkeerde richting over de hele wereld. Volgens een recent rapport van de NCD Risk Factor Collaboration, waarin wereldwijde statistieken zijn samengesteld van 19 miljoen mensen in 200 landen:

 • Voor het eerst in de geschiedenis zijn er wereldwijd meer mensen met overgewicht of obesitas dan mensen met ondergewicht.
 • Het aantal personen met overgewicht of obesitas is de afgelopen 40 jaar gestegen van 105 miljoen naar 641 miljoen.

Het bevorderen van evenwichtige voeding en een gezonde en actieve levensstijl

De voordelen van preventie en naleving van de vijf gezondheidsgerelateerde gedragingen zijn bekend, maar te veel mensen, vooral in achtergestelde gemeenschappen, schieten tekort. Daarom zijn een nieuwe aanpak en nieuwe strategieën nodig om dit gezondheidsgerelateerde gedrag te bevorderen en te versterken.

Herbalife Nutrition ondersteunt de richtlijnen voor een gezonde levensstijl die zijn gepubliceerd in het CDC-rapport. Onze wereldwijde voedingsfilosofie is gebaseerd op evenwichtige voeding en het leiden van een gezond en actief leven. De uitgebalanceerde voeding komt voort uit het maken van de juiste voedingskeuzes. Een gezond, actief leven omvat voldoende dagelijkse activiteit en regelmatige lichaamsbeweging om de conditie te ondersteunen. En de filosofie vraagt ​​ook om het monitoren van de calorie-inname om een ​​gezond lichaamsgewicht te behouden, voldoende hydratatie en voldoende slaap te krijgen.

Deze wereldwijde voedingsfilosofie wordt heel vaak in de praktijk gebracht bij Herbalife Nutrition Clubs. Een Nutrition Club is een plek waar mensen een aantal van de positieve gedragingen die door de CDC zijn geïdentificeerd, kunnen oefenen en versterken. Een club is ook een omgeving waar mensen:

 • Goede voeding consumeren.
 • Tips ontvangen voor een gezonde en actieve leefstijl in een positieve setting.
 • Toegang krijgen tot een motiverende groepsomgeving, waarvan is aangetoond dat het mensen helpt om verantwoordelijk te blijven voor hun doelen.
 • Sociale verbindingen versterken.

Nu de CDC deze vijf tips heeft geïdentificeerd om welzijn te ondersteunen, zal het de collectieve inspanning van iedereen in de samenleving vergen om ze wereldwijd in de praktijk te brengen.

Nog meer informatie over hoe je samen met een community je doelen kunt behalen? Klik hier voor meer informatie.

g

Gerelateerd

Alle artikelen
Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Auteur: Herbalife

Plastic afval zal naar verwachting verviervoudigen van 2010 tot 2050 en de wereldwijde recyclingcapaciteit zal slechts 1/3 van het afval beslaan. Door onze inzet voor ecologische duurzaamheid, kunnen we het aanzienlijke economische verlies voor de samenleving, de economie en het milieu helpen verzachten.

Lees meer

Herbalife Nutrition Foundation kondigt samenwerking aan met The Power of Nutrition en World Bank om ondervoeding aan te pakken

Herbalife Nutrition Foundation kondigt samenwerking aan met The Power of Nutrition en World Bank om ondervoeding aan te pakken

Auteur: Herbalife

De Herbalife Nutrition Foundation (HNF), onze wereldwijde non-profitorganisatie die zich inzet voor het verbeteren van het leven van kinderen en gezinnen over de hele wereld, heeft een nieuwe tweejarige samenwerking aangekondigd met The Power of Nutrition en de World Bank. Het partnerschap omvat een subsidie van $ 300.000 en zal zich in eerste instantie richten op het Stunting Reduction Program in Rwanda. Deze inspanningen zijn in overeenstemming met de Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling 2 van de Verenigde Naties om wereldwijd nul honger te bereiken.

Lees meer

We breiden onze inzet voor ecologische duurzaamheid en economische empowerment uit met onze samenwerking met Plastic Bank

We breiden onze inzet voor ecologische duurzaamheid en economische empowerment uit met onze samenwerking met Plastic Bank

Auteur: Herbalife

Op 8 juni 2022 is het Wereldoceanendag en hebben wij een tweejarig partnerschap gestart met Plastic Bank, een sociale onderneming die Ocean Stewards over de hele wereld in staat stelt om plastic in de oceaan te stoppen. Door deze samenwerking willen we voorkomen dat tegen het einde van het jaar 2023 meer dan 181.436 kg plastic in de oceanen terechtkomt. Daarnaast biedt de organisatie een economische kans voor de leden van de Plastic Bank-gemeenschap in Indonesië, die plastic afval inwisselen bij lokale inzamelpunten voor levensverbeterende voordelen. Deze inspanning breidt onze toewijding aan recycling en het elimineren van plastic afval verder uit, terwijl het ook bijdraagt aan ons doel om 50 miljoen positieve effecten te bereiken die mensen en de planeet helpen.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x