Handing shake

Waarom menselijke verbinding de sleutel is tot een optimaal welzijn

Als mens zijn we gemaakt voor sociale verbondenheid, maar veel factoren, zoals stress en moeilijke situaties, kunnen ervoor zorgen dat we ons geïsoleerd voelen. Afgesneden zijn van anderen kan leiden tot minder energie, minder effectiviteit omdat we steeds meer alleen op onszelf vertrouwen, en nog meer stress. Dit kan ook betekenen dat je de doelen die je hebt gesteld hebt of de levensstijl die je zou willen leiden, niet kunt handhaven. Het voelt soms simpelweg te overweldigend. Een begeleidende hand van een ervaren persoon kan dan uitkomst bieden. Het enige wat je wel zelf moet doen is deze persoon opzoeken.

De kracht van een persoonlijke benadering van welzijn

Volgens onderzoekers van het Harvard Center for Population and Development Studies, hebben mensen met betekenisvolle sociale relaties de neiging om beter gezondheidsgedrag te vertonen, zoals het eten van gezonde voeding en fysiek actief zijn. We moeten echter ook een basisprincipe onder ogen zien: er is geen "one size fits all" als het gaat om voeding of fitness.

Een onafhankelijk Herbalife Nutrition distributeur is goed uitgerust - door regelmatige training van onze experts in voeding, fitness en coaching - om een gepersonaliseerd voedings- en trainingsplan aan te bevelen dat jou kan helpen om je welzijnsdoelen op een efficiëntere manier te bereiken.

Deze toegevoegde waarde is de reden waarom onze producten alleen via een distributeur kunnen worden gekocht. Er komt zoveel meer kijken bij het kiezen voor een verandering dan het kopen van producten via de detailhandel of het online zoeken naar dieetadvies. Een persoonlijke band met een distributeur zorgt niet alleen voor duidelijke aanwijzingen en een persoonlijk plan dat uniek is voor elk individu, maar biedt ook sociale steun, motivatie, aanmoediging en verantwoordelijkheid. Je bent namelijk niet de enige die iets aan jezelf wilt veranderen, en zo kom je in aanraking met een groep anderen met wie je kunt sporten en ervaringen kunt uitwisselen.

Gecombineerd kunnen deze essentiële aspecten leiden tot blijvende resultaten.

Vier manieren waarop onze distributeurs mensen helpen bij een gezondere levensstijl

Het werk van onze distributeurs omvat drie belangrijke aspecten: het bieden van transparantie, empowerment en een verschuiving in perspectief. Het is deze persoonlijke, relationele benadering die hun klanten helpt om op een transformerende en blijvende manier resultaten te bereiken.

Of het doel nu is om af te vallen, te trainen voor een triatlon of gewoon een gezondere levensstijl te leiden, onze distributeurs staan onze klanten terzijde en coachen hen op vele manieren.

Hier zijn slechts enkele manieren waarop onze distributeurs met hun groepen werken:

1. Distributeurs coachen klanten en stellen duidelijke, haalbare doelen.

Distributeurs worden opgeleid om hun klanten te helpen haalbare doelstellingen en mijlpalen vast te stellen voor de transformatie van gewoonten. Dit helpt klanten vertrouwen in zichzelf op te bouwen, wat een van de belangrijkste componenten van succes is. Vertrouwen is een sterke kracht die een persoon tot actie aanzet en hem ertoe aanzet om, ondanks obstakels, vol te houden. Distributeurs begrijpen ook dat vertrouwen wordt opgebouwd door kleine overwinningen, wat iemand gemotiveerd kan houden tijdens zijn gezondheids- en welzijnstraject. Distributeurs zijn bereid om voor elke klant een persoonlijk plan op te stellen, gebaseerd op begeleiding en informatie ontwikkeld door deskundigen van het bedrijf. Dit plan kan op duurzame wijze leiden tot een gezondere levensstijl in het algemeen.

2. Distributeurs helpen gedragspatronen en de beste aanpak voor individuele behoeften te identificeren.

Soms zijn ongezonde voedings- of fitnessbenaderingen geworteld in slechte gewoonten die bijna onwillekeurig of automatisch zijn. Daar is een fysiologische reden voor die erg handig was in de oertijd: onze hersenen verbruiken meer energie dan enig ander orgaan in ons lichaam, en nemen tot 20 procent van de totale energiebehoefte van het lichaam voor hun rekening. Denken en veranderen vergt werk, dus dat wordt bemoeilijkt om te kunnen overleven! Een ervaren distributeur kan patronen waarnemen die klanten misschien niet opmerken en kan hen helpen te bepalen wat voor hen het beste werkt. Zij helpen klanten nieuwe gewoonten te vormen, discipline op te brengen en een nieuwe levensstijl aan te nemen die leidt tot de beste versie van henzelf.

3. Distributeurs houden mensen gemotiveerd en verantwoordelijk.

In begin gaan we meestal vol voor de voorgenomen verandering, maar wanneer vermoeidheid of tijdgebrek in de weg komen te staan, kan de motivatie haperen. Een van de belangrijkste redenen waarom het moeilijk is om gemotiveerd te blijven, is dat verandering stress met zich meebrengt. Stress kan je gefrustreerd, vermoeid of angstig maken. Deze gevoelens kunnen de brandstof worden voor zelfsabotage, waardoor je je motivatie verliest. Een distributeur is er dan om zijn/haar klant te steunen, aan te moedigen en te motiveren om op koers en gefocust te blijven. Voor velen is iemand om verantwoording aan af te leggen, motiverend om doelen vol te houden.

4. Distributeurs helpen mensen hun beperkende overtuigingen te overwinnen.

Soms hebben klanten die het gevoel hebben dat ze een doel niet kunnen bereiken, niet te maken met een gebrek aan motivatie maar met beperkende overtuigingen die hen tegenhouden. Beperkende overtuigingen kunnen gedachten zijn als: "Ik heb de discipline niet om regelmatig te sporten" of "Ik heb de wilskracht niet om gezond te eten". Distributeurs kunnen hun klanten helpen inzien dat zij de mogelijkheid en de verantwoordelijkheid hebben om hun acties in eigen handen te nemen en hen motiveren om vooruit te gaan in plaats van zich in de steek gelaten te voelen. Een helpende hand kan een verschil maken wanneer men een gezonder leven wil leiden. Goede gewoonten zijn moeilijk aan te leren, dus een community van gelijkgestemden om je heen die je steunt - zoals de Nutrition Clubs van distributeurs over de hele wereld - kan van cruciaal belang zijn. Uiteindelijk zijn het de resultaten die tellen. Distributeurs hebben één gemeenschappelijk doel: dat hun klanten erin slagen veranderingen in hun levensstijl aan te brengen die hun leven ten goede zullen veranderen.

Gerelateerd

Alle artikelen
Wat is de beste positie om in te slapen?

Wat is de beste positie om in te slapen?

Auteur: Herbalife

Op je rug, buik, zijkant of in een foetushouding? In dit blog ontcijferen we de verschillende posities om in slaap te vallen en een goede slaapkwaliteit te hebben. Als het gaat om in slaap vallen, heeft iedereen zijn eigen voorkeur qua houding. Het is belangrijk om te weten wat de consequenties zijn van de verschillende houdingen: wat zijn de voor- en nadelen van de houdingen? Hoe kan je goed slapen? Hoe vind je de juiste positie?

Lees meer

4 gezondheidsvoordelen van wandelen en lichaamsbeweging in de buitenlucht

4 gezondheidsvoordelen van wandelen en lichaamsbeweging in de buitenlucht

Auteur: David Heber

Thuiswerken is voor velen de norm geworden, en sociale media, e-mail en huishoudelijke taken kunnen ons meer gestrest maken. Veel mensen voelen zich meer geïsoleerd. Als we ons losmaken van technologie en weer contact maken met de natuur, kunnen we onze hersenen weer opladen. Wandelen is een geweldige manier om frisse lucht te krijgen, vooral als je in stedelijke gebieden woont. Verschillende studies tonen aan dat wandelen voordelen biedt voor de algemene gezondheid.

Lees meer

6 tips voor een kwalitatieve nachtrust

6 tips voor een kwalitatieve nachtrust

Auteur: David Heber

Het afgelopen jaar heeft onze normale routines behoorlijk verstoord en voor vele mensen is ook het slaappatroon in het gedrang gekomen. Het belang van voldoende slaap van goede kwaliteit is echter cruciaal voor de algemene gezondheid en het welzijn. Nu oude routines weer langzaamaan opgepakt kunnen worden, is het dus belangrijk om de volgende 6 tips toe te passen.

Lees meer

Vind een Distributeur

Vind een Distributeur x