Afvallen

Welke oefeningen helpen om gewicht te verliezen?

Ben je op zoek naar sportieve oefeningen om af te vallen? Hoe val je af bij je billen, buik, dijen, benen, armen en/of heupen? Hoe pak je cellulitis aan? Geen geheimen, als het gaat om afvallen. Naast gezonde voeding is het belangrijk om actief te zijn door regelmatig te bewegen!

Vetverlies

Cardiovasculaire oefening helpt vet en calorieën te verbranden voor gewichtsverlies. Afhankelijk van waar je wilt afvallen, kan je de spieren in de omliggende gebieden versterken.

Maar laten we duidelijk zijn, je kunt niet zomaar kiezen waar je vet zult verliezen. Het uiteindelijke gewenste resultaat kan niet enkel worden behaald door op een bepaalde spiergroep te focussen met sporten. Als je goede resultaten wilt behalen met afvallen, zijn cardiotraining, spieropbouw en voeding een goede combinatie.

Door lichamelijke inspanning slank je je figuur af en versterk je je spieren. Ook bij afvallen profiteer je van de voordelen van sport: een goed humeur, een betere stofwisseling en dus een betere fysieke conditie.

De onderstaande oefeningen ondersteunen je met gewichtsverlies.

De beste oefeningen om af te vallen

Om gewicht te verliezen, kunnen krachttrainingsoefeningen helpen die op het onderlichaam richten, toon geven en het silhouet verfijnen, zowel thuis als in de sportschool:

  • Squatten;
  • High knees;
  • Burpees;
  • Lunges;
  • Planken;
  • Dippen;
  • Step up;
  • Touwtje springen ;
  • Enzovoort.

Houd er echter rekening mee dat een gezond en uitgebalanceerd dieet belangrijk is in het afvalproces.

Let op je voeding

Sporten terwijl je een goed dieet volgt, is de beste manier om gewicht te verliezen waar je maar wilt. Sporten stelt je in staat om de calorie-inname te verminderen. Het behalen van je langetermijndoelen is essentieel voor een gezonde levensstijl.

Wat je doel van gewichtsverlies ook is, Herbalife Nutrition maaltijdvervangers stellen je in staat om essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen door middel van een gezond en uitgebalanceerd dieet.

Meer weten?

Heb je vragen en wil je sport- of voedingsadvies? Je lokale Herbalife Nutrition Distributeur beantwoordt graag je vragen en geeft je de informatie die je nodig hebt om je persoonlijke doelen te behalen. Klik hier om een distributeur bij jou in de buurt te vinden.

g

Gerelateerd

Alle artikelen
Heb je cellulitis (of sinaasappelhuid)? Wij leggen uit waar het vandaan komt en hoe je ertegen kunt vechten!

Heb je cellulitis (of sinaasappelhuid)? Wij leggen uit waar het vandaan komt en hoe je ertegen kunt vechten!

Auteur: Herbalife

Cellulitis (of oppervlakkige lipodystrofie) is een vetafzetting die zich oppervlakkig onder de huid bevindt. Het is het gevolg van een onbalans in de energiebalans. Met andere woorden, de energie-input (voedsel) is belangrijker dan de energie-output (werking van het lichaam, hersenen en fysieke activiteiten, enz.).

Lees meer

Wandelen, een leuke sportieve activiteit

Wandelen, een leuke sportieve activiteit

Auteur: Herbalife

Houd je van avontuur, vrijheid en diverse en gevarieerde landschappen? Je zult dan zeker genieten van wandelen. Bovendien is het een goede manier om aan lichamelijke activiteit te doen en calorieën te verbranden. Ontdek alle voordelen van wandelen in deze blog.

Lees meer

Ontdek deze leuke en originele manier om calorieën te verbranden en je lichaam te versterken!

Ontdek deze leuke en originele manier om calorieën te verbranden en je lichaam te versterken!

Auteur: Herbalife

Velen van jullie kennen Zumba wel al, een fitnessdans die salsa, merengue en andere Latin dansen combineert. Er is een afgeleide die in het zwembad wordt gedaan: aqua Zumba! Ontdek deze leuke en originele manier om calorieën te verbranden en je lichaam te versterken!

Lees meer

Vind een member

Vind een member x