Herbalife Nutrition verlengt het partnership met Cristiano Ronaldo voor drie jaar

Cristiano Ronaldo, de internationale voetbalster, al sinds 2013 verbonden aan Herbalife Nutrition, verlengt samen met Herbalife Nutrition het partnership tot 2021. Door de sponsoring behoudt Herbalife Nutrition de exclusieve rechten om Ronaldo in communicaties rondom voeding, wellness en sportprestatie te noemen.

"Cristiano behoort tot een van de beste atleten van onze tijd, hij deelt onze visie rondom voeding en beweging en gelooft in onze doelstelling om de wereld gezonder en gelukkiger te maken, wat deze samenwerking zo speciaal maakt," zei Rich Goudis, CEO van Herbalife Nutrition.

Dit jaar werd Cristiano Ronaldo, door ESPN de beroemdste atleet ter wereld genoemd, en gaat hij opnieuw zijn land vertegenwoordigen in het Portugese voetbalteam tijdens het WK. Als een van 's werelds beste atleten heeft Ronaldo vijf Ballon d'Or-awards en vier Europese gouden schoenen gewonnen. Hij heeft meer dan 25 trofeeën gewonnen in zijn carrière, waaronder vijf landstitels, vier UEFA Champions League-titels en één UEFA European Championship. Ronaldo heeft ook de records voor de meeste officiële doelpunten in de top vijf van de Europese competities, de UEFA Champions League, het UEFA European Championship, de FIFA Club World Cup en de meeste doelpunten in een UEFA Champions League-seizoen.

"Herbalife Nutrition begrijpt hoe belangrijk voeding is voor mijn prestaties en ik vond het leuk om met hun wetenschappelijke team te werken aan de ontwikkeling van CR7 Drive, een sportdrank die is ontwikkeld om de hydratatie tijdens workouts te verbeteren," zei Cristiano Ronaldo. "Het is persoonlijk en professioneel lonend om andere sporters over de hele wereld te laten begrijpen hoe voedzame producten hen kunnen helpen beter te presteren."

De door Herbalife Nutrition gesponsorde atleten gebruiken de producten, tijdens en na een training. Als onderdeel van haar voortdurende inzet voor het verbeteren van sportvoeding en -prestaties, lanceerde Herbalife Nutrition in 2013 Herbalife24® CR7 Drive in samenwerking met Cristiano Ronaldo, een sportdrank die specifiek is ontworpen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van de wereldwijde voetballegende en ten voordele van atleten van alle niveaus.

Herbalife Nutrition sponsort met trots meer dan 190 sportevenementen, teams en atleten.


Gerelateerd

Alle artikelen
Positive self-talk: jouw geheime wapen voor fitnessdoelen

Positive self-talk: jouw geheime wapen voor fitnessdoelen

Auteur: Herbalife Nutrition

De feestdagen kunnen een van de mooiste momenten van het jaar zijn, maar ze kunnen voor sommigen ook erg verontrustend zijn. Nee, niet door het missen van cadeautjes die geleverd worden of verplichte familiebezoekjes, maar om het gewicht na Kerstmis. Of je je nu zorgen maakt over een terugval na al je harde werk in het afgelopen jaar met evenwichtig eten en regelmatige lichaamsbeweging, of bang bent om jezelf te verliezen in al dat lekkere eten tijdens de vakantieperiode, er is altijd hulp. En het komt in een misschien wat onverwachte vorm, namelijk positive self-talk; dat wat we onszelf vertellen.

Lees meer

Kitesurfer Roderick Pijls

Kitesurfer Roderick Pijls

Auteur: Herbalife Nutrition

Nieuw partnership alert! We hebben een nieuwe samenwerking opgestart met een topatleet, namelijk met Roderick Pijls! Roderick reist de hele wereld over met zijn kite en board om de limiet van zijn eigen kunnen op te zoeken. Van kitesurfen over giftige meren in Afrika tot kitesurfwedstrijden in Indonesië. Roderick reist de hele wereld rond om op de mooiste plekken te kunnen kitesurfen en voor zijn internationale modellen carrière. We zijn blij om hem te verwelkomen in ons ambassadeursprogramma en hem te ondersteunen in zijn sportprestaties.

Lees meer

Wedstrijdzwemmer Jarno Koster

Wedstrijdzwemmer Jarno Koster

Auteur: Herbalife Nutrition

We hebben weer een top samenwerking opgestart! Samen met niemand minder dan wedstrijdzwemmer Jarno Koster! Jarno is 18 jaar en is reeds 14 maal Nederlands kampioen geworden op meerdere afstanden. Hij is een fanatieke sporter met een goede mentaliteit en veel doorzettingsvermogen. Als hij een doel voor ogen heeft dan wil hij er ook 100% voor gaan.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x