Herbalife Nutrition verlengt het partnership met Cristiano Ronaldo voor drie jaar

Cristiano Ronaldo, de internationale voetbalster, al sinds 2013 verbonden aan Herbalife Nutrition, verlengt samen met Herbalife Nutrition het partnership tot 2021. Door de sponsoring behoudt Herbalife Nutrition de exclusieve rechten om Ronaldo in communicaties rondom voeding, wellness en sportprestatie te noemen.

"Cristiano behoort tot een van de beste atleten van onze tijd, hij deelt onze visie rondom voeding en beweging en gelooft in onze doelstelling om de wereld gezonder en gelukkiger te maken, wat deze samenwerking zo speciaal maakt," zei Rich Goudis, CEO van Herbalife Nutrition.

Dit jaar werd Cristiano Ronaldo, door ESPN de beroemdste atleet ter wereld genoemd, en gaat hij opnieuw zijn land vertegenwoordigen in het Portugese voetbalteam tijdens het WK. Als een van 's werelds beste atleten heeft Ronaldo vijf Ballon d'Or-awards en vier Europese gouden schoenen gewonnen. Hij heeft meer dan 25 trofeeën gewonnen in zijn carrière, waaronder vijf landstitels, vier UEFA Champions League-titels en één UEFA European Championship. Ronaldo heeft ook de records voor de meeste officiële doelpunten in de top vijf van de Europese competities, de UEFA Champions League, het UEFA European Championship, de FIFA Club World Cup en de meeste doelpunten in een UEFA Champions League-seizoen.

"Herbalife Nutrition begrijpt hoe belangrijk voeding is voor mijn prestaties en ik vond het leuk om met hun wetenschappelijke team te werken aan de ontwikkeling van CR7 Drive, een sportdrank die is ontwikkeld om de hydratatie tijdens workouts te verbeteren," zei Cristiano Ronaldo. "Het is persoonlijk en professioneel lonend om andere sporters over de hele wereld te laten begrijpen hoe voedzame producten hen kunnen helpen beter te presteren."

De door Herbalife Nutrition gesponsorde atleten gebruiken de producten, tijdens en na een training. Als onderdeel van haar voortdurende inzet voor het verbeteren van sportvoeding en -prestaties, lanceerde Herbalife Nutrition in 2013 Herbalife24® CR7 Drive in samenwerking met Cristiano Ronaldo, een sportdrank die specifiek is ontworpen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van de wereldwijde voetballegende en ten voordele van atleten van alle niveaus. 

Herbalife Nutrition sponsort met trots meer dan 190 sportevenementen, teams en atleten.


Gerelateerd

Alle artikelen
Herbalife Nutrition ambassadeur Anca Bucur behaalt voor de zesde keer de titel Miss Fitness Universe

Herbalife Nutrition ambassadeur Anca Bucur behaalt voor de zesde keer de titel Miss Fitness Universe

Auteur: Herbalife Nutrition

Anca Bucur, aerobic trainer en Herbalife ambassadeur heeft op “Miss Fitness Universe” in Miami voor de zesde keer de wereldkampioenstitel gewonnen. Bucur, die 32 jaar oud is, werd negen maanden geleden moeder. In een Facebook post bekende ze dat de wedstrijd "de mooiste, meest interessante, ontroerende en inspirerende uitdaging is". Deze trofee bevestigt dat je alles kunt doen wat je wilt, zolang er maar betrokkenheid, discipline, ambitie, veel werk en passie is".

Lees meer

Herbalife Nutrition scoort in Brussel

Herbalife Nutrition scoort in Brussel

Auteur: Herbalife Nutrition

Potje voetbal onder politici? Dat is de Schuman Trophy, een match ten voordele van verschillende goede doelen die opgericht zijn voor kwetsbare kinderen. Als trotse sponsor zaten wij op de eerste rij. Benieuwd hoe dat eruit zag?

Lees meer

Herbalife Nutrition is Official Sports Nutrition partner van International Champions Cup 2019

Herbalife Nutrition is Official Sports Nutrition partner van International Champions Cup 2019

Auteur: Herbalife Nutrition

Het ICC(International Champions Cup), opgericht in 2013, is 's werelds belangrijkste jaarlijkse zomervoetbaltoernooi met 12 van de beste clubs ter wereld. Er worden tijdens het toernooi 18 wedstrijden gespeeld in 16 steden in Noord-Amerika, Europa en Azië en het toernooi is eigendom van en wordt geëxploiteerd door Relevent Sports Group (RSG ). Herbalife Nutrition's partnership met het toernooi werd mogelijk gemaakt door het China Growth Initiative en zorgt ervoor dat er op 24 en 25 juli wedstrijden in China worden gespeeld. De sportvoeding lijn van Herbalife Nutrition, die momenteel wordt gebruikt door meer dan 190 atleten en sportteams over de hele wereld, zal beschikbaar zijn op het veld tijdens alle wedstrijden.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x