Cristiano Ronaldo Instagram

Herbalife Nutrition verlengt het partnership met Cristiano Ronaldo voor drie jaar

Cristiano Ronaldo, de internationale voetbalster, al sinds 2013 verbonden aan Herbalife Nutrition, verlengt samen met Herbalife Nutrition het partnership tot 2021. Door de sponsoring behoudt Herbalife Nutrition de exclusieve rechten om Ronaldo in communicaties rondom voeding, wellness en sportprestatie te noemen.

"Cristiano behoort tot een van de beste atleten van onze tijd, hij deelt onze visie rondom voeding en beweging en gelooft in onze doelstelling om de wereld gezonder en gelukkiger te maken, wat deze samenwerking zo speciaal maakt," zei Rich Goudis, CEO van Herbalife Nutrition.

Dit jaar werd Cristiano Ronaldo, door ESPN de beroemdste atleet ter wereld genoemd, en gaat hij opnieuw zijn land vertegenwoordigen in het Portugese voetbalteam tijdens het WK. Als een van 's werelds beste atleten heeft Ronaldo vijf Ballon d'Or-awards en vier Europese gouden schoenen gewonnen. Hij heeft meer dan 25 trofeeën gewonnen in zijn carrière, waaronder vijf landstitels, vier UEFA Champions League-titels en één UEFA European Championship. Ronaldo heeft ook de records voor de meeste officiële doelpunten in de top vijf van de Europese competities, de UEFA Champions League, het UEFA European Championship, de FIFA Club World Cup en de meeste doelpunten in een UEFA Champions League-seizoen.

"Herbalife Nutrition begrijpt hoe belangrijk voeding is voor mijn prestaties en ik vond het leuk om met hun wetenschappelijke team te werken aan de ontwikkeling van CR7 Drive, een sportdrank die is ontwikkeld om de hydratatie tijdens workouts te verbeteren," zei Cristiano Ronaldo. "Het is persoonlijk en professioneel lonend om andere sporters over de hele wereld te laten begrijpen hoe voedzame producten hen kunnen helpen beter te presteren."

De door Herbalife Nutrition gesponsorde atleten gebruiken de producten, tijdens en na een training. Als onderdeel van haar voortdurende inzet voor het verbeteren van sportvoeding en -prestaties, lanceerde Herbalife Nutrition in 2013 Herbalife24® CR7 Drive in samenwerking met Cristiano Ronaldo, een sportdrank die specifiek is ontworpen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van de wereldwijde voetballegende en ten voordele van atleten van alle niveaus.

Herbalife Nutrition sponsort met trots meer dan 190 sportevenementen, teams en atleten.


g

Gerelateerd

Alle artikelen
Wat is de beste positie om in te slapen?

Wat is de beste positie om in te slapen?

Auteur: Herbalife

Op je rug, buik, zijkant of in een foetushouding? In dit blog ontcijferen we de verschillende posities om in slaap te vallen en een goede slaapkwaliteit te hebben. Als het gaat om in slaap vallen, heeft iedereen zijn eigen voorkeur qua houding. Het is belangrijk om te weten wat de consequenties zijn van de verschillende houdingen: wat zijn de voor- en nadelen van de houdingen? Hoe kan je goed slapen? Hoe vind je de juiste positie?

Lees meer

4 gezondheidsvoordelen van wandelen en lichaamsbeweging in de buitenlucht

4 gezondheidsvoordelen van wandelen en lichaamsbeweging in de buitenlucht

Auteur: David Heber

Thuiswerken is voor velen de norm geworden, en sociale media, e-mail en huishoudelijke taken kunnen ons meer gestrest maken. Veel mensen voelen zich meer geïsoleerd. Als we ons losmaken van technologie en weer contact maken met de natuur, kunnen we onze hersenen weer opladen. Wandelen is een geweldige manier om frisse lucht te krijgen, vooral als je in stedelijke gebieden woont. Verschillende studies tonen aan dat wandelen voordelen biedt voor de algemene gezondheid.

Lees meer

6 tips voor een kwalitatieve nachtrust

6 tips voor een kwalitatieve nachtrust

Auteur: David Heber

Het afgelopen jaar heeft onze normale routines behoorlijk verstoord en voor vele mensen is ook het slaappatroon in het gedrang gekomen. Het belang van voldoende slaap van goede kwaliteit is echter cruciaal voor de algemene gezondheid en het welzijn. Nu oude routines weer langzaamaan opgepakt kunnen worden, is het dus belangrijk om de volgende 6 tips toe te passen.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x