Ontdek de beste versie van jezelf

Bereik jouw persoonlijke Level 10 met evenwichtige voeding, voldoende intensieve beweging en de juiste begeleiding door een coach. Je kunt gaan voor meer spiermassa, minder vetmassa of gewichtsverlies. Level 10 is ontwikkeld om jou in 90 dagen te helpen de lichaamsdoelen te behalen die jij wilt!

1.Wees voedingsbewust
Net zoals een auto het beste rijdt op goede brandstof, zo heeft je lichaam de juiste balans nodig van koolhydraten, proteïnen en gezonde vetten om op zijn best te presteren.

2. Eet jezelf fit
Heb je hiaten in je eetgewoonten van stap 1 gevonden? Probeer eens wat vaker kop de dag kleinere gezonde porties te eten. Hoe meer (natuurlijke) kleuren op je bord, hoe beter. Het eten van 5 kleine, evenwichtige maaltijden gedurende de dag zal helpen het hongergevoel op afstand te houden.

3. Gebruik de kracht van proteïnen
Wat je doelen voor je lichaamssamenstelling ook zijn of hoe je huidige bouw ook is, proteïnen zijn een belangrijk onderdeel van je dieet. Ze komen voor in iedere cel van het lichaam en leveren de essentiële aminozuren die nodig zijn voor de opbouw en het behoud van je spieren.

4. De juiste vetten
Vetten kunnen onderverdeeld worden in twee brede categorieën – verzadigde vetten en onverzadigde vetten. Onverzadigde vetten worden als beter voor je gezien, aangezien deze vetten (veelal plantaardig) kunnen helpen de bloedcholesterolwaarden binnen een normaal bereik te houden. Wil jij je lichaamsvetpercentage verlagen? Elimineer dan niet het vet volledig uit je voeding, maar denk goed na over het soort vet dat je eet. Je coach kan hier zeker bij helpen.

5. Hydratatie
Water is een dorstlesser die je helpt fit en gehydrateerd te blijven. Het menselijk lichaam bestaat voor 60% uit water en de meeste chemische reacties in het lichaam hebben water nodig om plaats te vinden. Jouw aanbevolen dagelijkse vloeistofinname zal afhankelijk zijn van je postuur, de temperatuur en activiteiten die je onderneemt, maar ga altijd voor 2 liter per dag.

6. Haal plezier uit beweging
Het is belangrijk dat je je realiseert dat lichaamsbeweging geen compensatie is voor slechte voeding – het kost heel wat fysieke
inspanning om genoeg calorieën te verbranden om een verschil te kunnen maken. Maar zelfs alledaagse activiteiten als lopen of fietsen zullen helpen je hart en spieren fit te houden. Vraag je persoonlijke welzijnscoach naar de Fitclub die hij of zij organiseert.

7. Rust & Herstel
Een effectief trainingsschema bestaat uit meer dan lichaamsbeweging. Om fitter en beter te worden, moet het lichaam blootgesteld worden aan fysieke stress (zoals bijv. een heftige training), en heeft het vervolgens tijd nodig om zich aan te passen aan deze stress. Dat vereist een herstelperiode, gecombineerd met goede voeding. Rust en herstel zijn ook belangrijk bij het voorkomen van blessures.

8. Optimaliseer je voeding
Een goed uitgebalanceerd voedingspatroon kan ons de voedingsstoffen geeft ons de voedingsstoffen die we nodig hebben, maar soms kunnen hectische dagen ervoor zorgen dat we onze dagelijkse ADH aan voedingsstoffen niet behalen.
Op deze momenten kan het helpen je eetpatroon van voedingssupplementen te voorzien.

9. Zet je schouders eronder!
Het is tijd om die negatieve gedachten vaarwel te zeggen! Neem de mindset van een topsporter aan en geloof in je succes. Onderzoek toont aan dat het waarschijnlijker is dat je je doelen behaalt als je dat samen met anderen doet. Neem dus een vriend of vriendin mee in je nieuwe mindset of vraag je coach om groepsactiviteiten aan te dragen waar je mensen kunt ontmoeten die hetzelfde willen bereiken als jij.

10. Inspireer anderen
Als je 90 dagen voorbij zijn en je hebt je doel behaald of zelfs een prijs gewonnen, mag je hier met recht trots op zijn en het aan iedereen laten zien! Niks is leuker dan een positief resultaat delen met andere mensen en hen te helpen hetzelfde te bereiken als jij. Wie weet maak je zo een sportbuddy voor het leven!

Doe je mee aan de Level 10 competitie, dan heb je een extra stok achter de deur plus je maakt kans op gave prijzen! Neem contact op met de coach die jou kan begeleiden. Heb je nog geen coach? Ga dan naar "vind een member".

Gerelateerd

Alle artikelen
Herbalife Nutrition ambassadeur Anca Bucur behaalt voor de zesde keer de titel Miss Fitness Universe

Herbalife Nutrition ambassadeur Anca Bucur behaalt voor de zesde keer de titel Miss Fitness Universe

Auteur: Herbalife Nutrition

Anca Bucur, aerobic trainer en Herbalife ambassadeur heeft op “Miss Fitness Universe” in Miami voor de zesde keer de wereldkampioenstitel gewonnen. Bucur, die 32 jaar oud is, werd negen maanden geleden moeder. In een Facebook post bekende ze dat de wedstrijd "de mooiste, meest interessante, ontroerende en inspirerende uitdaging is". Deze trofee bevestigt dat je alles kunt doen wat je wilt, zolang er maar betrokkenheid, discipline, ambitie, veel werk en passie is".

Lees meer

Herbalife Nutrition scoort in Brussel

Herbalife Nutrition scoort in Brussel

Auteur: Herbalife Nutrition

Potje voetbal onder politici? Dat is de Schuman Trophy, een match ten voordele van verschillende goede doelen die opgericht zijn voor kwetsbare kinderen. Als trotse sponsor zaten wij op de eerste rij. Benieuwd hoe dat eruit zag?

Lees meer

Herbalife Nutrition is Official Sports Nutrition partner van International Champions Cup 2019

Herbalife Nutrition is Official Sports Nutrition partner van International Champions Cup 2019

Auteur: Herbalife Nutrition

Het ICC(International Champions Cup), opgericht in 2013, is 's werelds belangrijkste jaarlijkse zomervoetbaltoernooi met 12 van de beste clubs ter wereld. Er worden tijdens het toernooi 18 wedstrijden gespeeld in 16 steden in Noord-Amerika, Europa en Azië en het toernooi is eigendom van en wordt geëxploiteerd door Relevent Sports Group (RSG ). Herbalife Nutrition's partnership met het toernooi werd mogelijk gemaakt door het China Growth Initiative en zorgt ervoor dat er op 24 en 25 juli wedstrijden in China worden gespeeld. De sportvoeding lijn van Herbalife Nutrition, die momenteel wordt gebruikt door meer dan 190 atleten en sportteams over de hele wereld, zal beschikbaar zijn op het veld tijdens alle wedstrijden.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x