Samenwerking met Jojo Pors

Herbalife Nutrition is sinds kort een samenwerking aangegaan met internationaal model, acteur en presentator Jojo Pors. Naast zijn modellen carrière is Jojo al jaren actief als influencer op social media. Hij post regelmatig mooie kiekjes van zijn modellenwerk maar ook van zijn gezonde en actieve levensstijl. Hij komt uit Amsterdam en heeft veel passie, stijl en humor. JoJo is gedreven en gemotiveerd, zeker als het gaat om zijn fitheid.

Door zijn werk als model is Jojo altijd bezig met het nastreven van een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Jojo sport meestal 5 a 6 dagen per week. Zijn focus ligt voornamelijk op krachttraining en zijn fitness doelen zijn gericht op meer spiermassa aankomen. Daarnaast wil hij hierbij zijn vetpercentage zo laag mogelijk houden.

Jojo begon een tijdje geleden te merken dat het uitdagend is om goed op z’n voeding te letten en een strak dieet te volgen. Hij wordt steeds meer gevraagd door bekende sportmerken voor modellenwerk. In deze branche is het belangrijk dat je er ook sportief en toch wel gespierd uitziet. Samen met Herbalife Nutrition wilt Jojo zijn sportieve en fysieke doelen bereiken. Hij krijgt hiervoor vanuit Herbalife Nutrition een Herbalife coach die hem gaat begeleiden met zijn persoonlijke doelen. Hierbij zal hij een bijpassend voedingsschema ontvangen met de juiste supplementen en tips rondom beweging.

Waarom heeft Jojo juist Herbalife Nutrition gekozen als ondersteuning van dit traject? Hij hoorde heel veel positieve verhalen van mensen uit zijn omgeving die reeds gebruik maken van de Herbalife Nutrition voedingssupplementen. Hij werd hier zo enthousiast van dat hij zeker wist dat Herbalife Nutrition voor hem de perfecte partner zou zijn. Nieuwsgierig of Jojo zijn doelen gaat bereiken? Houd dit blog dan goed in de gaten!

Benieuwd naar de resultaten van andere influencers? Lees dan hier het verhaal van Joyce Pots.

Gerelateerd

Alle artikelen
Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Auteur: Herbalife Nutrition

Hoewel plastic veel waardevolle toepassingen heeft, is de uitdaging dat momenteel slechts een kleine hoeveelheid plastic verpakkingen wordt gerecycled. Plastic afval zal naar verwachting verviervoudigen van 2010 tot 2050 en de wereldwijde recyclingcapaciteit zal slechts 1/3 van het afval beslaan. Door onze inzet voor ecologische duurzaamheid, kunnen we het aanzienlijke economische verlies voor de samenleving, de economie en het milieu helpen verzachten.

Lees meer

We doneren meer dan $3 miljoen om honger de wereld uit te helpen

We doneren meer dan $3 miljoen om honger de wereld uit te helpen

Auteur: Herbalife Nutrition

We vieren het succes van ons Nutrition for Zero Hunger-initiatief. Dit doorlopende initiatief is gericht op het bestrijden van honger en we hebben samen met onze stichting meer dan $ 3 miljoen aan financiële hulp en giften gedoneerd. Volgens de Voedsel- en Landbouworganisatie lijdt een op de drie mensen in de wereld aan een vorm van ondervoeding. Nutrition for Zero Hunger heeft tot doel zoveel mogelijk gemeenschappen te verbeteren door middel van gezonde voeding en onderwijs door toonaangevende wereldwijde organisaties financieel te ondersteunen, waaronder Feed the Children en The Hunger Project.

Lees meer

Voeding voor Zero Hunger, het initiatief om de wereldhonger te  beëindigen

Voeding voor Zero Hunger, het initiatief om de wereldhonger te beëindigen

Auteur: Herbalife Nutrition

We vieren het eerste jaar van het Nutrition for Zero Hunger-initiatief en we delen de resultaten in het teken van Wereldvoedseldag. Nutrition for Zero Hunger is een wereldwijd programma dat is afgestemd op de tweede Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling van de Verenigde Naties, dat tot doel heeft honger in al zijn vormen tegen 2030 te beëindigen en voedselzekerheid en verbeterde voeding te bereiken.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x