Samenwerking met Jojo Pors

Herbalife Nutrition is sinds kort een samenwerking aangegaan met internationaal model, acteur en presentator Jojo Pors. Naast zijn modellen carrière is Jojo al jaren actief als influencer op social media. Hij post regelmatig mooie kiekjes van zijn modellenwerk maar ook van zijn gezonde en actieve levensstijl. Hij komt uit Amsterdam en heeft veel passie, stijl en humor. JoJo is gedreven en gemotiveerd, zeker als het gaat om zijn fitheid.

Door zijn werk als model is Jojo altijd bezig met het nastreven van een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Jojo sport meestal 5 a 6 dagen per week. Zijn focus ligt voornamelijk op krachttraining en zijn fitness doelen zijn gericht op meer spiermassa aankomen. Daarnaast wil hij hierbij zijn vetpercentage zo laag mogelijk houden.

Jojo begon een tijdje geleden te merken dat het uitdagend is om goed op z’n voeding te letten en een strak dieet te volgen. Hij wordt steeds meer gevraagd door bekende sportmerken voor modellenwerk. In deze branche is het belangrijk dat je er ook sportief en toch wel gespierd uitziet. Samen met Herbalife Nutrition wilt Jojo zijn sportieve en fysieke doelen bereiken. Hij krijgt hiervoor vanuit Herbalife Nutrition een Herbalife coach die hem gaat begeleiden met zijn persoonlijke doelen. Hierbij zal hij een bijpassend voedingsschema ontvangen met de juiste supplementen en tips rondom beweging.

Waarom heeft Jojo juist Herbalife Nutrition gekozen als ondersteuning van dit traject? Hij hoorde heel veel positieve verhalen van mensen uit zijn omgeving die reeds gebruik maken van de Herbalife Nutrition voedingssupplementen. Hij werd hier zo enthousiast van dat hij zeker wist dat Herbalife Nutrition voor hem de perfecte partner zou zijn. Nieuwsgierig of Jojo zijn doelen gaat bereiken? Houd dit blog dan goed in de gaten!

Benieuwd naar de resultaten van andere influencers? Lees dan hier het verhaal van Joyce Pots.

Gerelateerd

Alle artikelen
Meer energie krijgen wanneer je down bent

Meer energie krijgen wanneer je down bent

Auteur: Samantha Clayton

Het zijn stressvolle tijden. Veel mensen hebben moeite om thuiswerken te combineren met thuisonderwijs en de behoeften van het gezin of huisgenoten. Met al deze saamhorigheid is het vaak moeilijk om tijd voor jezelf te vinden, wat ons kan uitputten. Als je worstelt met energie, dan heeft dit invloed op hoeveel je aan anderen en, belangrijker nog, aan jezelf kunt geven.

Lees meer

Volunteer Day bij Hotel Heppie

Volunteer Day bij Hotel Heppie

Auteur: Herbalife Nutrition

Op zaterdag 27 juni was het zo ver.. de Herbalife Volunteer Day bij Hotel Heppie! Een groep van vrijwilligers, bestaande uit Herbalife Nutrition members en medewerkers van het corporate team, ging die dag flink aan de slag om het terrein bij Hotel Heppie helemaal weer kindvriendelijk te maken. Voor zowel volwassenen als kinderen is het fijn om op vakantie te gaan of op z’n minst een weekendje weg te gaan. Om heerlijk te ontspannen en nieuwe sociale contacten te leggen. Toch zijn er veel kwetsbare kinderen in Nederland die om verschillende redenen er niet tussenuit kunnen, omdat er geen geld voor is of omdat ze een stoornis hebben waardoor ze extra begeleiding bij het spelen nodig hebben.

Lees meer

Update Reza Style tijdens de pandemie

Update Reza Style tijdens de pandemie

Auteur: Herbalife Nutrition

Internationale lifestyle-blogger Reza Style is normaal gezien nauwelijks in het land. Tijdens de pandemie is dat toch wel anders en dat is zoals voor velen toch wel even wennen. Maar hij spendeert de extra tijd thuis zeer nuttig. Nu hij niet meer kan reizen heeft hij genoeg tijd voor dingen waar hij normaal gezien niet aan toe zou komen. Zo focust hij zich nu op zaken rondom het huis, het ordenen van alle bestanden op zijn laptop en het verzinnen van nieuwe creatieve ideeën voor zijn bedrijf. Maar hoe gaat het nu met zijn fitheid? In dit blog lees je de status van Reza’s fitheid en enkele tips.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x