Samenwerking met Jojo Pors

Herbalife Nutrition is sinds kort een samenwerking aangegaan met internationaal model, acteur en presentator Jojo Pors. Naast zijn modellen carrière is Jojo al jaren actief als influencer op social media. Hij post regelmatig mooie kiekjes van zijn modellenwerk maar ook van zijn gezonde en actieve levensstijl. Hij komt uit Amsterdam en heeft veel passie, stijl en humor. JoJo is gedreven en gemotiveerd, zeker als het gaat om zijn fitheid.

Door zijn werk als model is Jojo altijd bezig met het nastreven van een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Jojo sport meestal 5 a 6 dagen per week. Zijn focus ligt voornamelijk op krachttraining en zijn fitness doelen zijn gericht op meer spiermassa aankomen. Daarnaast wil hij hierbij zijn vetpercentage zo laag mogelijk houden.

Jojo begon een tijdje geleden te merken dat het uitdagend is om goed op z’n voeding te letten en een strak dieet te volgen. Hij wordt steeds meer gevraagd door bekende sportmerken voor modellenwerk. In deze branche is het belangrijk dat je er ook sportief en toch wel gespierd uitziet. Samen met Herbalife Nutrition wilt Jojo zijn sportieve en fysieke doelen bereiken. Hij krijgt hiervoor vanuit Herbalife Nutrition een Herbalife coach die hem gaat begeleiden met zijn persoonlijke doelen. Hierbij zal hij een bijpassend voedingsschema ontvangen met de juiste supplementen en tips rondom beweging.

Waarom heeft Jojo juist Herbalife Nutrition gekozen als ondersteuning van dit traject? Hij hoorde heel veel positieve verhalen van mensen uit zijn omgeving die reeds gebruik maken van de Herbalife Nutrition voedingssupplementen. Hij werd hier zo enthousiast van dat hij zeker wist dat Herbalife Nutrition voor hem de perfecte partner zou zijn. Nieuwsgierig of Jojo zijn doelen gaat bereiken? Houd dit blog dan goed in de gaten!

Benieuwd naar de resultaten van andere influencers? Lees dan hier het verhaal van Joyce Pots.

Gerelateerd

Alle artikelen
Voeding voor Zero Hunger, het initiatief om de wereldhonger te  beëindigen

Voeding voor Zero Hunger, het initiatief om de wereldhonger te beëindigen

Auteur: Herbalife Nutrition

We vieren het eerste jaar van het Nutrition for Zero Hunger-initiatief en we delen de resultaten in het teken van Wereldvoedseldag. Nutrition for Zero Hunger is een wereldwijd programma dat is afgestemd op de tweede Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling van de Verenigde Naties, dat tot doel heeft honger in al zijn vormen tegen 2030 te beëindigen en voedselzekerheid en verbeterde voeding te bereiken.

Lees meer

Heppie Zomertour van Het Vergeten Kind

Heppie Zomertour van Het Vergeten Kind

Auteur: Herbalife Nutrition

Samen met onze Herbalife Nutrition members halen we jaarlijks een mooi bedrag op voor de Herbalife Nutrition Foundation. In Nederland steunen we met deze foundation ‘Het Vergeten Kind’. Deze organisatie richt zich op kwetsbare kinderen die het moeilijk hebben. Het Vergeten Kind, biedt een veilig en liefdevol thuis en komt op voor de belangen van deze, veelal jonge, kinderen. Zodat zij zich kunnen ontwikkelen en later volwaardig meedoen in de maatschappij. Begin dit jaar hebben we samen met onze members EUR 2.600,- opgehaald voor het sponsoren van een bus tijdens de Heppie Zomertour.

Lees meer

Meer energie krijgen wanneer je down bent

Meer energie krijgen wanneer je down bent

Auteur: Samantha Clayton

Het zijn stressvolle tijden. Veel mensen hebben moeite om thuiswerken te combineren met thuisonderwijs en de behoeften van het gezin of huisgenoten. Met al deze saamhorigheid is het vaak moeilijk om tijd voor jezelf te vinden, wat ons kan uitputten. Als je worstelt met energie, dan heeft dit invloed op hoeveel je aan anderen en, belangrijker nog, aan jezelf kunt geven.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x