Wedstrijdzwemmer Jarno Koster

We hebben weer een top samenwerking opgestart! Samen met niemand minder dan wedstrijdzwemmer Jarno Koster! Jarno is 18 jaar en is reeds 14 maal Nederlands kampioen geworden op meerdere afstanden. Hij is een fanatieke sporter met een goede mentaliteit en veel doorzettingsvermogen. Als hij een doel voor ogen heeft dan wil hij er ook 100% voor gaan.

Jarno staat in de ochtend vroeg op om te gaan trainen. Hij begint de dag met een zwemtraining van 6:00 uur tot 08:00 uur en vanuit daar gaat hij door naar school waar hij tot 15:00 uur les heeft. Na school gaat hij altijd meteen weer terug naar het zwembad, om de tweede training te volgen van 16:30 uur tot 18:30 uur. En zo sport hij gemiddeld 20 uur per week. Hij zwemt 17 uur lang en hij doet 3 uur aan krachttraining.

Jarno heeft een strenge maar rechtvaardige coach die alles uit hem wilt halen. Maar daarnaast is hij ook zijn beste vriend waar hij al zijn moeilijke momenten mee kan delen. Samen met hem wilt hij de top bereiken. Naast het intensieve sporten zit hij ook nog op school in leerjaar 3. Hij doet de opleiding Marketing & Communicatie op de Young Talent Academy in Nijmegen. Zij helpen hem om zijn sport en studie te kunnen combineren en om te leren vooruit te plannen.

We zijn blij om hem te verwelkomen in ons ambassadeurs programma en hem te ondersteunen in zijn sportprestaties. Hij is net begonnen met zijn Herbalife Nutrition coach en producten toen het zwemseizoen ten einde was. Hij zal weer vanaf 10 augustus beginnen met trainen. Uiteraard blijft hij door sporten en doet hij vooral aan hardlopen en krachtoefeningen thuis. Hij maakt hierbij vooral gebruik van de H24 Rebuild Strength herstelshake. Jarno: “Ik vind deze persoonlijk één van de lekkerste die ik ooit heb gehad en merk ook dat die voor mij tot nu toe het best werkt! Ik voel me fitter de volgende dag en samen met de H24 Restore capsule merk ik tot nu toe dat ik veel minder spierpijn heb de volgende ochtend en dus ook fitter ben voor de volgende ochtend training.” Hij gebruikt ook de sportdranken van de Herbalife24 lijn en hij is erg te spreken over de smaak.

Houd dit blog goed in de gaten voor verdere updates rondom dit partnership. Benieuwd naar andere ervaringen van atleten met de supplementen van Herbalife Nutrition? Klik dan hier.

Gerelateerd

Alle artikelen
4 gezondheidsvoordelen van wandelen en lichaamsbeweging in de buitenlucht

4 gezondheidsvoordelen van wandelen en lichaamsbeweging in de buitenlucht

Auteur: David Heber

Thuiswerken is voor velen de norm geworden, en sociale media, e-mail en huishoudelijke taken kunnen ons meer gestrest maken. Veel mensen voelen zich meer geïsoleerd. Als we ons losmaken van technologie en weer contact maken met de natuur, kunnen we onze hersenen weer opladen. Wandelen is een geweldige manier om frisse lucht te krijgen, vooral als je in stedelijke gebieden woont. Verschillende studies tonen aan dat wandelen voordelen biedt voor de algemene gezondheid.

Lees meer

6 tips voor een kwalitatieve nachtrust

6 tips voor een kwalitatieve nachtrust

Auteur: David Heber

Het afgelopen jaar heeft onze normale routines behoorlijk verstoord en voor vele mensen is ook het slaappatroon in het gedrang gekomen. Het belang van voldoende slaap van goede kwaliteit is echter cruciaal voor de algemene gezondheid en het welzijn. Nu oude routines weer langzaamaan opgepakt kunnen worden, is het dus belangrijk om de volgende 6 tips toe te passen.

Lees meer

Waarom menselijke verbinding de sleutel is tot een optimaal welzijn

Waarom menselijke verbinding de sleutel is tot een optimaal welzijn

Auteur: Kent Bradley

Als mens zijn we gemaakt voor sociale verbondenheid, maar veel factoren, zoals stress en moeilijke situaties, kunnen ervoor zorgen dat we ons geïsoleerd voelen. Afgesneden zijn van anderen kan leiden tot minder energie, minder effectiviteit omdat we steeds meer alleen op onszelf vertrouwen, en nog meer stress. Dit kan ook betekenen dat je de doelen die je hebt gesteld hebt of de levensstijl die je zou willen leiden, niet kunt handhaven. Het voelt soms simpelweg te overweldigend. Een begeleidende hand van een ervaren persoon kan dan uitkomst bieden. Het enige wat je wel zelf moet doen is deze persoon opzoeken.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x