Wedstrijdzwemmer Jarno Koster

We hebben weer een top samenwerking opgestart! Samen met niemand minder dan wedstrijdzwemmer Jarno Koster! Jarno is 18 jaar en is reeds 14 maal Nederlands kampioen geworden op meerdere afstanden. Hij is een fanatieke sporter met een goede mentaliteit en veel doorzettingsvermogen. Als hij een doel voor ogen heeft dan wil hij er ook 100% voor gaan.

Jarno staat in de ochtend vroeg op om te gaan trainen. Hij begint de dag met een zwemtraining van 6:00 uur tot 08:00 uur en vanuit daar gaat hij door naar school waar hij tot 15:00 uur les heeft. Na school gaat hij altijd meteen weer terug naar het zwembad, om de tweede training te volgen van 16:30 uur tot 18:30 uur. En zo sport hij gemiddeld 20 uur per week. Hij zwemt 17 uur lang en hij doet 3 uur aan krachttraining.

Jarno heeft een strenge maar rechtvaardige coach die alles uit hem wilt halen. Maar daarnaast is hij ook zijn beste vriend waar hij al zijn moeilijke momenten mee kan delen. Samen met hem wilt hij de top bereiken. Naast het intensieve sporten zit hij ook nog op school in leerjaar 3. Hij doet de opleiding Marketing & Communicatie op de Young Talent Academy in Nijmegen. Zij helpen hem om zijn sport en studie te kunnen combineren en om te leren vooruit te plannen.

We zijn blij om hem te verwelkomen in ons ambassadeurs programma en hem te ondersteunen in zijn sportprestaties. Hij is net begonnen met zijn Herbalife Nutrition coach en producten toen het zwemseizoen ten einde was. Hij zal weer vanaf 10 augustus beginnen met trainen. Uiteraard blijft hij door sporten en doet hij vooral aan hardlopen en krachtoefeningen thuis. Hij maakt hierbij vooral gebruik van de H24 Rebuild Strength herstelshake. Jarno: “Ik vind deze persoonlijk één van de lekkerste die ik ooit heb gehad en merk ook dat die voor mij tot nu toe het best werkt! Ik voel me fitter de volgende dag en samen met de H24 Restore capsule merk ik tot nu toe dat ik veel minder spierpijn heb de volgende ochtend en dus ook fitter ben voor de volgende ochtend training.” Hij gebruikt ook de sportdranken van de Herbalife24 lijn en hij is erg te spreken over de smaak.

Houd dit blog goed in de gaten voor verdere updates rondom dit partnership. Benieuwd naar andere ervaringen van atleten met de supplementen van Herbalife Nutrition? Klik dan hier.

Gerelateerd

Alle artikelen
Positive self-talk: jouw geheime wapen voor fitnessdoelen

Positive self-talk: jouw geheime wapen voor fitnessdoelen

Auteur: Herbalife Nutrition

De feestdagen kunnen een van de mooiste momenten van het jaar zijn, maar ze kunnen voor sommigen ook erg verontrustend zijn. Nee, niet door het missen van cadeautjes die geleverd worden of verplichte familiebezoekjes, maar om het gewicht na Kerstmis. Of je je nu zorgen maakt over een terugval na al je harde werk in het afgelopen jaar met evenwichtig eten en regelmatige lichaamsbeweging, of bang bent om jezelf te verliezen in al dat lekkere eten tijdens de vakantieperiode, er is altijd hulp. En het komt in een misschien wat onverwachte vorm, namelijk positive self-talk; dat wat we onszelf vertellen.

Lees meer

Kitesurfer Roderick Pijls

Kitesurfer Roderick Pijls

Auteur: Herbalife Nutrition

Nieuw partnership alert! We hebben een nieuwe samenwerking opgestart met een topatleet, namelijk met Roderick Pijls! Roderick reist de hele wereld over met zijn kite en board om de limiet van zijn eigen kunnen op te zoeken. Van kitesurfen over giftige meren in Afrika tot kitesurfwedstrijden in Indonesië. Roderick reist de hele wereld rond om op de mooiste plekken te kunnen kitesurfen en voor zijn internationale modellen carrière. We zijn blij om hem te verwelkomen in ons ambassadeursprogramma en hem te ondersteunen in zijn sportprestaties.

Lees meer

Padelspeler Bram Meijer

Padelspeler Bram Meijer

Auteur: Herbalife Nutrition

Goed nieuws! We hebben een nieuwe samenwerking opgestart met een topatleet, namelijk met Bram Meijer! Bram is de huidige nummer één padelspeler van Nederland. Hij is namelijk viervoudig Nederlands kampioen! Wellicht dat sommigen van jullie nog afvragen wat padel precies is. Padel is een racket- en balsport voor paren (dubbelspel), waarbij een bal, gelijkend op een tennisbal, met een racket over een net gespeeld dient te worden. Het is een mix van tennis en squash. De bal blijft echter in het spel als deze eerst de grond raakt en nadien een van de wanden.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x