Padelspeler Bram Meijer

Goed nieuws! We hebben een nieuwe samenwerking opgestart met een topatleet, namelijk met Bram Meijer! Bram is de huidige nummer één padelspeler van Nederland. Hij is namelijk viervoudig Nederlands kampioen! Wellicht dat sommigen van jullie nog afvragen wat padel precies is. Padel is een racket- en balsport voor paren (dubbelspel), waarbij een bal, gelijkend op een tennisbal, met een racket over een net gespeeld dient te worden. Het is een mix van tennis en squash. De bal blijft echter in het spel als deze eerst de grond raakt en nadien een van de wanden.

Naast dat Bram drievoudig kampioen is van Nederland, speelt hij ook in de top 200 van de wereld op internationaal niveau (World Padel Tour). De padelsport betekent heel veel voor Bram: “Padel is mijn leven, mijn passie, mijn werk en daarbij ook mijn favoriete bezigheid. Ik doe niets liever.” Bram wilt samen met zijn partners, spelers, trainers en sinds dit jaar ook Herbalife Nutrition zichzelf naar een hoger platform tillen. Voeding is voor een topsporter cruciaal en daarom is Bram heel erg blij met onze samenwerking. Hij krijgt de nodige begeleiding van een Herbalife Nutrition coach in voeding en supplementen die het beste bij zijn persoonlijke doelen passen. En waar nodig krijgt hij extra steun van zijn coach zodat hij deze doelen ook daadwerkelijk zal behalen.

Zijn favoriete product is tot nu toe de Herbalife24 Rebuild Strength. Dit is een hersteldrank rijk aan proteïnen voor gebruik na krachttraining met een heerlijke chocolade smaak. Dit product bevat 25 g proteïne dat bijdraagt aan de groei en het behoud van magere spiermassa en levert proteïne aan vermoeide spieren. Daarnaast zit er ook ijzer in dit product. IJzer draagt bij aan het normale energiemetabolisme, deformatie van rode bloedcellen en zuurstoftransport in het lichaam. Dit product is geschikt voor iedereen die aan gewichtheffen doet, de crossfit atleet na een training, voetballers die magere spiermassa willen opbouwen, padel atleten na een training en eigenlijk iedereen die behoefte heeft aan veel proteïnen. Bram zei het volgende over dit product: ”Sinds ik dit product gebruik, merk ik dat ik veel sneller herstel en daarnaast geen kramp meer heb.”

Houd dit blog goed in de gaten voor verdere updates rondom dit partnership. Benieuwd naar andere ervaringen van atleten met de supplementen van Herbalife Nutrition? Klik dan hier.

Gerelateerd

Alle artikelen
4 gezondheidsvoordelen van wandelen en lichaamsbeweging in de buitenlucht

4 gezondheidsvoordelen van wandelen en lichaamsbeweging in de buitenlucht

Auteur: David Heber

Thuiswerken is voor velen de norm geworden, en sociale media, e-mail en huishoudelijke taken kunnen ons meer gestrest maken. Veel mensen voelen zich meer geïsoleerd. Als we ons losmaken van technologie en weer contact maken met de natuur, kunnen we onze hersenen weer opladen. Wandelen is een geweldige manier om frisse lucht te krijgen, vooral als je in stedelijke gebieden woont. Verschillende studies tonen aan dat wandelen voordelen biedt voor de algemene gezondheid.

Lees meer

6 tips voor een kwalitatieve nachtrust

6 tips voor een kwalitatieve nachtrust

Auteur: David Heber

Het afgelopen jaar heeft onze normale routines behoorlijk verstoord en voor vele mensen is ook het slaappatroon in het gedrang gekomen. Het belang van voldoende slaap van goede kwaliteit is echter cruciaal voor de algemene gezondheid en het welzijn. Nu oude routines weer langzaamaan opgepakt kunnen worden, is het dus belangrijk om de volgende 6 tips toe te passen.

Lees meer

Waarom menselijke verbinding de sleutel is tot een optimaal welzijn

Waarom menselijke verbinding de sleutel is tot een optimaal welzijn

Auteur: Kent Bradley

Als mens zijn we gemaakt voor sociale verbondenheid, maar veel factoren, zoals stress en moeilijke situaties, kunnen ervoor zorgen dat we ons geïsoleerd voelen. Afgesneden zijn van anderen kan leiden tot minder energie, minder effectiviteit omdat we steeds meer alleen op onszelf vertrouwen, en nog meer stress. Dit kan ook betekenen dat je de doelen die je hebt gesteld hebt of de levensstijl die je zou willen leiden, niet kunt handhaven. Het voelt soms simpelweg te overweldigend. Een begeleidende hand van een ervaren persoon kan dan uitkomst bieden. Het enige wat je wel zelf moet doen is deze persoon opzoeken.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x