Padelspeler Bram Meijer

Goed nieuws! We hebben een nieuwe samenwerking opgestart met een topatleet, namelijk met Bram Meijer! Bram is de huidige nummer één padelspeler van Nederland. Hij is namelijk viervoudig Nederlands kampioen! Wellicht dat sommigen van jullie nog afvragen wat padel precies is. Padel is een racket- en balsport voor paren (dubbelspel), waarbij een bal, gelijkend op een tennisbal, met een racket over een net gespeeld dient te worden. Het is een mix van tennis en squash. De bal blijft echter in het spel als deze eerst de grond raakt en nadien een van de wanden.

Naast dat Bram drievoudig kampioen is van Nederland, speelt hij ook in de top 200 van de wereld op internationaal niveau (World Padel Tour). De padelsport betekent heel veel voor Bram: “Padel is mijn leven, mijn passie, mijn werk en daarbij ook mijn favoriete bezigheid. Ik doe niets liever.” Bram wilt samen met zijn partners, spelers, trainers en sinds dit jaar ook Herbalife Nutrition zichzelf naar een hoger platform tillen. Voeding is voor een topsporter cruciaal en daarom is Bram heel erg blij met onze samenwerking. Hij krijgt de nodige begeleiding van een Herbalife Nutrition coach in voeding en supplementen die het beste bij zijn persoonlijke doelen passen. En waar nodig krijgt hij extra steun van zijn coach zodat hij deze doelen ook daadwerkelijk zal behalen.

Zijn favoriete product is tot nu toe de Herbalife24 Rebuild Strength. Dit is een hersteldrank rijk aan proteïnen voor gebruik na krachttraining met een heerlijke chocolade smaak. Dit product bevat 25 g proteïne dat bijdraagt aan de groei en het behoud van magere spiermassa en levert proteïne aan vermoeide spieren. Daarnaast zit er ook ijzer in dit product. IJzer draagt bij aan het normale energiemetabolisme, deformatie van rode bloedcellen en zuurstoftransport in het lichaam. Dit product is geschikt voor iedereen die aan gewichtheffen doet, de crossfit atleet na een training, voetballers die magere spiermassa willen opbouwen, padel atleten na een training en eigenlijk iedereen die behoefte heeft aan veel proteïnen. Bram zei het volgende over dit product: ”Sinds ik dit product gebruik, merk ik dat ik veel sneller herstel en daarnaast geen kramp meer heb.”

Houd dit blog goed in de gaten voor verdere updates rondom dit partnership. Benieuwd naar andere ervaringen van atleten met de supplementen van Herbalife Nutrition? Klik dan hier.

Gerelateerd

Alle artikelen
Kitesurfer Roderick Pijls

Kitesurfer Roderick Pijls

Auteur: Herbalife Nutrition

Nieuw partnership alert! We hebben een nieuwe samenwerking opgestart met een topatleet, namelijk met Roderick Pijls! Roderick reist de hele wereld over met zijn kite en board om de limiet van zijn eigen kunnen op te zoeken. Van kitesurfen over giftige meren in Afrika tot kitesurfwedstrijden in Indonesië. Roderick reist de hele wereld rond om op de mooiste plekken te kunnen kitesurfen en voor zijn internationale modellen carrière. We zijn blij om hem te verwelkomen in ons ambassadeursprogramma en hem te ondersteunen in zijn sportprestaties.

Lees meer

Wedstrijdzwemmer Jarno Koster

Wedstrijdzwemmer Jarno Koster

Auteur: Herbalife Nutrition

We hebben weer een top samenwerking opgestart! Samen met niemand minder dan wedstrijdzwemmer Jarno Koster! Jarno is 18 jaar en is reeds 14 maal Nederlands kampioen geworden op meerdere afstanden. Hij is een fanatieke sporter met een goede mentaliteit en veel doorzettingsvermogen. Als hij een doel voor ogen heeft dan wil hij er ook 100% voor gaan.

Lees meer

Partnership met Demi Schuurs

Partnership met Demi Schuurs

Auteur: Herbalife Nutrition

Met trots kondigen we middels dit blog aan dat we een partnership zijn aangegaan met de succesvolle tennisspeelster Demi Schuurs. Sinds haar zeventiende speelt Demi op professioneel niveau. In 2011 bereikte Demi een van haar hoogtepunten door zich te kwalificeren voor alle vier de Grand Slam finales waarvan ze de Australian Open en US Open wist te winnen. En extra bijzonder om te vermelden, is dat Demi deze finales speelde met vier verschillende dubbelpartners.

Lees meer

Vind een member

Vind een member x